Odenskogsvägen 80, Östersund

Bostadsrätt, 3 rok, 79,5m2 Pris: 975 000 kr

3:a där det bara är att flytta in!

Här är lägenheten för dig som inte vill krångla till det. Välkommen till en ljus och modern trerummare där det bara är att flytta in! Trevlig och smart planlösning i social utformning där kök och vardagsrum har nära kontakt men ändå är åtskilda. Sovrummen ligger lite privat för sig själva och i lägenheten finns dessutom klädkammare och badrum med tvättmaskin. Ett bekymmerslöst boende med stilrena ytskikt som bara väntar på att du flyttar in med din stil och prägel. Stig på!

Rumsbeskrivning

Hall

Välkommen in! Traditionell hall med avhängning till vänster och klädförvaring i platsbyggda garderober. Slittåligt klinker i grå kulör och väggar klädda med vit pärlspont.

Kök

Kök i arbetsvänlig utformning där allt finns nära till hands. Gott om förvaring och bänkyta. Köket är utrustat med fullstor kyl (ca 2012), frys (ca 2012), spis (2017), fläkt, diskmaskin och stor diskbänk med dubbelho. I anslutning till köket finns en rymlig golvyta perfekt för en matplats där hela familjen kan slå sig ner. Vita fasade luckor och vit väggskiva gör köket ljust och tilltalande. Mörkt golv i snygg kontrast som är enhetligt med matplatsen och vardagsrummet.

Vardagsrum

Hallen öppnas upp mot det rymliga vardagsrummet där ett stort fönsterparti låter ljuset flöda in. Diskret men konkret avgränsning mot matplatsen har skapats med en fondvägg i modern tappning. Gott om utrymme för sittgrupp och möblemang.

Sovrummen

Lägenheten har två sovrum som båda nås från den inre hallen. Det större har även en ingång från vardagsrummet och från detta rum tar man sig ut på den trevliga balkongen. Mellan sovrummen finns en praktisk klädkammare som löser vardagsstöket.

Badrum

Badrum i milda toner som är behagliga för ögat. Kakel i ljus lindblomsgrönt och våtrumsmatta i ljusgrått. Utrustat med badkar, wc, handfat och tvättmaskin (2016).

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör förråd och matkällarförråd. För föreningens medlemmar finns bastu, cykelförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1966-68

Föreningen har bytt ytterdörrar under 2017.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Tv-anslutning via ComHem.Internet-anslutning via ComHem.

Bilplats

176 garageplatser med eluttag. Går att hyra för 150 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. P-plats 1: 138 parkeringsplatser med eluttag. Går att hyra för 90 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. P-plats 2: 49 parkeringsplatser. Går att hyra för 30 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Fre 24 Nov 12:30 - 13:00

Anmäl till visning

Adress

Odenskogsvägen 80 - Östersund

Kommun

Östersund

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1966-68

Boarea

79,5m2

Våning

1 av 3 (Våningsplan 1 av 3 (1 trappa). ) , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Odenskog

Avgift

3 254 kr/mån

Utgångspris

975 000 kr

12 264 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Kom på visning!

2017-11-24 12:30:00 2017-11-24 13:00:00 40 Bostadsvisning Odenskogsvägen 80, Östersund 63,1597216165767, 63,1597216165767 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Odenskogsvägen 80, Östersund

Bostadsrätt, 3 rok, 79,5m2 Pris: 975 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

250 kr/månad

Hushållsel:

250 kr

Andel i föreningen:

0,3137% och andel av årsavgiften är 0,31947%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-01

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Riksbyggen Östersundshus 17

Lägenhetsnummer:

57

Antal lägenheter:

320

Antal lokaler:

32

Information:

Familjär förening som har många gemensamma aktiviteter som tipspromenader, surströmmings- och julfest. Föreningen har stor samlingslokal och bastu.

Förening med stabil ekonomi. Föreningen höjde senast avgifterna med 2% from 1 oktober 2016.

Föreningen har under åren bl.a. ersatt/bytt taket på Odenskogsvägen 54 och 56, renoverat garage med ny dräning, nya portar och ny belysning samt bytt fönster samt balkongdörrar har bytts ut på låghusen. Under senaste året har föreningen även bytt ut stammar i källarna. Fönsterbyte 2013 Loftgångar 2013. Tvätt, målning. Odenskogsvägen 80-86. Staket uteplatser 2013. Badrum 2013/2014, ca 6 st per år. Entréportar 2013. Odenskogsvägen 54-56. Loftgångar 2014. Tvätt, målning. Odenskogsvägen 54, 56, 108, 110. Vid fundering på badrumsrenovering går det att ställa sig i kö på att föreningen vid renoveringen bekostar byte av avloppsrören i golvet. Föreningen avsätter en viss summa pengar för detta varje år.

Fastigheterna i föreningen har adresserna Odenskogsvägen 54-100, 108 samt 110. Den medlem som avser att byta köksfläkten med skåp (föreninges egendom) får inte bytas utan att styrelsen först kontaktas. Orsaken till detta är att luftflödet på föreningens köksfläkt är anpassad till husets centralfläkt som är placerad

Energideklaration

Energikonsumtion:

153 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola