Ängstigen 117, Habo

Bostadsrätt, 4 rok, 95m2 Pris: 1 495 000 kr

Bostadsrättsradhus på gaveln

Välkommen till ett trivsamt boende om 4 rok i centrala Habo. Idag disponeras bostaden som en 3 rok men man kan lätt sätta upp en vägg och få tre bra sovrum. Här bor man som i eget radhus men med tryggheten som bostadsrättsföreningen erbjuder. Till bostaden hör en mysig liten trädgårdstäppa. Ett inglasat uterum med infravärme samt en balkong. Parkeringsplats med motorvärmare ingår. Gemensam och fullt utrustad tvättstuga. Föreningen är välskött med god ekonomi och inom gångavstånd finns förskola, skola, kommunikationer samt butiker.

Rumsbeskrivning

Entré

Entré med parkettgolv, träpanel i taket, "undertrappanförråd" med bl.a varmvattenberedare. Garderober med spegelskjutdörrar.

WC

WC med plastmatta på golvet och våtrumsmatta på väggarna. Utrustning: toalett, tvättställ och engreppsblandare.

Vardagsrum

Luftigt Vardagsrum (tidigare 2 st rum) med nylagt parkettgolv samt träpanel i större delen av taket.

Kök

Kök med laminatgolv. bröstpanel samt träpanel i taket. Utrustning: hällspis (Bosch, 2012), fläkt (Electrolux), kakel (2016), kyl-fullhöjd (Miele, 2010), frys-fullhöjd (Miele, 2010), diskmaskin (Cylinda). Från köket finns utgång till rymligt inglasat uterum.

Hall

Hall på ovanvåning med laminatgolv, 2 st garderober samt utgång tillbalkongen.

Dusch/WC

Dusch/WC på ovanvåning med klinkergolv samt helkaklade väggar. Utrustning: toalett, duschkabin, värmeslingor, tvättställ, engreppsblandare, handdukstork, tvättmaskin (Husqvarna, Äldre). Fönster i dusch/wc.

Sovrum 1

Sovrum 1 på ovanvåning med plastmatta på golvet samt 5 st garderober.

Sovrum 2

Sovrum 2 på ovanvåning med laminatgolv samt 2 st garderober.

Övriga utrymmen

Det finns ett fristående förråd vid entrén samt ett enklare förråd i trädgården. Tvättstuga i angränsande fastighet.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1978

Uppvärmning

Direktverkande el

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Habo Kraft.Internet kan beställas via Habo Kraft. Fiber kommer att installeras 2019 (Habonet)

Uteplats/Balkong

Uteplats 1: Uterum, inglasad, läge nordväst. Uteplats 2: Balkong, läge väster. Mark i anslutning till bostadsrätten: Trädgårdstäppa. Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt Ytan ägs av bostadsrättsföreningen men ägaren är ansvarig för underhållet av ytan.

Bilplats

Parkeringsplats med eluttag ingår i månadsavgiften/hyran.

Övrigt

Fönsterbyte kommer att ske under 2018..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Ängstigen 117 - Habo

Kommun

Habo

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1978

Boarea

95m2

Rum

4 rok varav 2 sovrum

Område

Habo

Avgift

3 545 kr/mån

Utgångspris

1 495 000 kr

15 737 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Ängstigen 117, Habo

Bostadsrätt, 4 rok, 95m2 Pris: 1 495 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

1 350 kr/månad

Försäkring:

100 kr

Uppvärmning:

1 250 kr

Personer i hushållet: 2

Driftskostnaden kan variera beroende på hushållets storlek och tecknade avtal. I posten uppvärmning ingår även hushållsström och uppvärmning av vattnet. Ovanstående är baserat på nuvarande hushåll bestående av 2 personer.

Andel i föreningen:

2,25088%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-14

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Direktverkande el

Förening

Föreningens namn:

Ängstigen

Lägenhetsnummer:

21

Antal lägenheter:

48

Antal lokaler:

0

Information:

Populär förening med välskött ekonomi. 48 bostäder i två plan om 3-4 rok. Fristående tvättstuga. (2 tvättmaskiner, 1 tumlare, centrifug, mangel och torkrum) 4 ggr per år hålls gemensamma städ och skötseldagar.

Asfalterade gångvägar 2013. Renovering av yttertaken påbörjades 2005. Installation av fuktindikatorer i samtliga lägenheter. Delvis nya fönster och ytterdörrar 2015 Fönsterbyte 2019 Fiberkabel 2019

Energideklaration

Energiklass:

B

Energikonsumtion:

99 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola