Stockrosgatan 57 , Jönköping

Bostadsrätt, 4 rok, 80,5m2 Pris: 1 595 000 kr - Budgivning pågår

Unik 4:a på ekhagen med inglasad balkong & låg månadsavgift

På översta våningen finner ni denna 4:a om ca 80 kvm uppdelade på fyra rum och kök. Månadsavgift om endast 3585 kr. Attraktivt läge med närhet till mataffär, skola, bussförbindelser och andra vardagliga nödvändigheter. Tre sovrum varav det ena med en stor skjutdörrsgarderob. Ett badrum med kombinerad tvättmaskin. Snyggt kök med goda arbetsytor. Ett rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka visning!

Övriga utrymmen

Det finns bastu, bordtennisrum, källarförråd och matkällare. Föreningen har totalt tio tvättstugor med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Gästlägenhet går att hyra för 150 kr/natten. Föreningslokalen 200 kr/tillfälle. Gemensamma cykelförråd, däckförråd, hobbyrum och vävstuga.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1964

2013 - Sovrum 1 tapetsering och målning. 2013 - Sovrum 2 och 3 målat och nya garderober. 2013 - Sovrum 1 flyttat vägg, nytt golv och garderobsvägg. 2013 - Tapetsering och målning samt nytt golv i vardagsrum. 2013 - Målning av hallen samt byggt garderobsvägg.

TV & Internet

Kabel-tv. Leverantör: Com Hem.Bredband. Leverantör: Com Hem.

Uteplats/Balkong

Balkong, inglasad, läge söder.

Bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Stockrosgatan 57 - Jönköping

Kommun

Jönköping

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1964

Boarea

80,5m2

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Ekhagen

Avgift

3 585 kr/mån

Utgångspris

1 595 000 kr

19 814 kr/m2

Aktuellt bud

Budgivning pågår

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Stockrosgatan 57 , Jönköping

Bostadsrätt, 4 rok, 80,5m2 Pris: 1 595 000 kr - Budgivning pågår

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

375 kr/månad

Försäkring:

125 kr

Hushållsel:

250 kr

Driftkostnaderna är cirkabaserade. Givetvis kan driftkostnaderna variera beroende på familjestorlek, vald innetemperatur samt livsstil.

Andel i föreningen:

0,54819% och andel av årsavgiften är 0,54819%

Förening

Föreningens namn:

Jönköpingshus 9

Lägenhetsnummer:

15009-000-0180

Antal lägenheter:

228

Antal lokaler:

21

Information:

Föreningen består av 12 byggnader med 228 lägenheter och 21 lokaler. Föreningen har en samlingslokal och en gästlägenhet man kan få nyttja om man har stora sällskap på besök eller något att fira. Gemensam bastu och pingisrum finns även och likaså gemensam tvättstuga.

Föreningen har inga planer på att höja månadsavgiften (kontrollerats med föreningen 2017-09-14).

2013 - Samtliga lås till alla ytterdörrar och lägenheter byttes ut. 2011-2012 - Fasadrenovering 2011-2012 2006 - Bastu 2005 - Nya yttertak 2001 - Nya fönster och dörrar 2001 - Balkongerna har byggts ut och glasats in 1995 - Stambyte och renovering av samtliga badrum

Här bor du med mataffär, pizzeria och stans godaste semlor på nära gångavstånd. Ifrån Ekhagens centrum tar bussen dig snabbt och enkelt ner till stan eller A6. Anslutningar går även till Öxnehaga och Huskvarna med täta intervaller.

Energideklaration

Energiklass:

D

Energikonsumtion:

167 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola