Västanbogatan 1A, Nässjö

Bostadsrätt, 2 rok, 63,5m2 Pris: 595 000 kr

Bo billigt i stor 2:a med närhet till centrala Nässjö!

En möjlighet att förvärva en välplanerad och välskött 2:a om 63,5 kvm där du garanterat kommer att trivas. Bostadsrätten erbjuder också tillgång till balkong med härligt solläge. Från ditt boende har du kortare avstånd till centrala Nässjö. Välkommen med din intresseanmälan!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Redan i entrén och hallen upplever man den ljusa känslan av detta boende. I hallen finns fint golv lagt som bryter av mot dem ljusa väggarna. Hallen ger möjlighet till förvaring tack vare flertalet garderober samt möjlighet till avhängning av ytterkläder. Badrummet är placerat närmast entrén. Väldigt modernt med kakel och klinkers i mjuka toner. I badrummet finns också bekvämt duschkabin samt tvättmaskin installerade. Vidare in når man köket som har moderniserats med tiden. Här ligger ett ljust och fint golv, köksluckor i trä samt vitt kakel över diskbänken. Trevlig matplats med fönsterläge. Vardagsrummet kommer man garanterat att spendera mycket tid i då rummet är väldigt ljust och inbjudande. Ett rymligt vardagsrum som idag är inrett med större soffgrupp. Härifrån har man också tillgång till balkongen med det fina solläget. Intill vardagsrummet är sovrumet placerat mot lugnet. Också detta rymligt med plats för större säng. Ljust golv samt ljusa tapeter.

Övriga utrymmen

Det finns förråd vägg i vägg med lägenheten och tvättstuga i angränsande fastighet.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1971

Uteplats/Balkong

Balkong

Bilplats

51 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 36 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Västanbogatan 1A - Nässjö

Kommun

Nässjö

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1971

Boarea

63,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Västanbo

Avgift

3 136 kr/mån

Utgångspris

595 000 kr

9 370 kr/m2

Ansvarig mäklare

Tomas Altun

Fastighetsmäklare

Läs mer om Tomas Maila mig

Extra kontaktperson

Emelie Strandh

Mäklarassistent

Läs mer om Emelie Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Västanbogatan 1A, Nässjö

Bostadsrätt, 2 rok, 63,5m2 Pris: 595 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

1,25181% och andel av årsavgiften är 1,25181%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-02

Förening

Föreningens namn:

HSB:s brf Västanbo

Lägenhetsnummer:

08-2317-1-50

Antal lägenheter:

84

Antal lokaler:

0

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola