Lasarettsgatan 43D, Vetlanda

Bostadsrätt, 2 rok, 65m2 Pris: 675 000 kr

Bra planerad två ai en populär och välskött förening!

Välkommen till en bra planerad tvåa på tredje våningen i en populär och välskött förening. Lägenheten erbjuder inglasad balkong, nyare badrum, större sovrum och vardagsrum, hemtrevligt kök, kläkammare samt tillhörande förråd precis utanför dörren. Centrum ligger endast ett stenkast bort och strövområderna i Illharjen ligger på ett bekvämt gångavstånd. Här finns även bra kommunikationer och skola.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL Välkommen in till en hall i vinkel med plats för lättare möblering samt två inbyggda garderober. Laminatgolv BADRUM Badrum renoverat under 2015 med mörk våtrumsmatta och ljus våtrumstapet på väggarna. WC, handfatsmöbler, vägghängt spegelskåp och dusch med glasdörrar. KÖK Hemtrevligt kök med gott om förvaring. Köket är utrustat med nyare kyl och frys, ugn med spis, fläkt och diskho. I köket finns plats för matbord och utgång till den inglasade balkongen. Laminatgolv. INGLASAD BALKONG Inglasad balkong med textilmatta och skjutbara glaspartier samt gardiner på insidan. Ett extra rum som man kan använda stora delar av året. Här njuter men av värmen från morgon och förmiddagssolen. VARDAGSRUM Öppet från hall till vardagsrum med stort fönster mot innegården. Här finns plats för både soffhörna och matbord. Trägolv. SOVRUM Större sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring med garderober. Fönster mot baksidan. KLÄDKAMMARE Klädkammare med bra förvaring och inredning.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd och tvättstuga med torkrum. Tillhörande förråd på samma våningsplan som bostadsrätten.

Byggnad/Renoveringar

2015 - Badrum renoverat. Nyare tapeter i sovrum och vardagsrum.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Fiberanslutet. Grundutbud ingår i månadsavgiften.Fiberanslutet. Rörlig kostnad beroende på vald hastighet.

Uteplats/Balkong

Balkong, inglasad

Bilplats

30 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö och hyresavtal. 34 P-platser. Till P-platserna är det separat kö och hyresavtal.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Lasarettsgatan 43D - Vetlanda

Kommun

Vetlanda

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

65m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Avgift

3 255 kr/mån

Eller högstbjudande

675 000 kr

10 385 kr/m2

Ansvarig mäklare

Mikael Fritzell

Fastighetsmäklare

Läs mer om Mikael Maila mig

Extra kontaktperson

Mia Harbrecht

Mäklarassistent

Läs mer om Mia Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Lasarettsgatan 43D, Vetlanda

Bostadsrätt, 2 rok, 65m2 Pris: 675 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0% och andel av årsavgiften är 1,00847%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

HSB Bostadsrättsförening Stensåkra i Vetlanda

Lägenhetsnummer:

8-2425-1-64-5

Antal lägenheter:

96

Antal lokaler:

0

Information:

Fastigheten innehåller 4st bostadshus med 15st uppgångar. Föreningen har 30 st garageplatser samt 34 st P-platser, separata hyresatal.

Avgifterna höjdes from 2016-01-01 med 3%. Sedan styrelsen behandlade budgeten för 2017 beslutades en höjning med 3%. Årsavgifterna uppgår därefter i genomsnitt till 579 kr/kvm lägenhetsyta.

De senaste åren har föreningen gjort följande större underhållsåtgärder och investeringar: - 18 nya förråd och badrumsfönster (2016) - Inglasning och ombyggnation av befintliga balkonger - 12 nya inglasade balkonger. Löpande reparationer sker i normal omfattning. Följande större underhållsåtgärder genomförrdes senaste året: - Relining avloppsspillvatten hus 39 - Ny tvättmaskin i tvättstuga nr 1 - Breddad källartrappa Styrelsen uppdaterar årligen underhållsplanen. De närmaste åren planerar styrelsen för följande större åtgärder: - Termostatbyte, injustering av varmvatten - Se över fogar i fasadtegel - Installation av Molok - Byte av värmekulvert - Lås till tvättstugor

För att medlemskap i föreningen ska kunna beviljas måste medlemskap i HSB Göta tecknas.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola