Klostergatan 18, Växjö

2 450 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tor 20 Sep 16:45 - 17:15

  Boka via länken nedan

  Fre 21 Sep 12:15 - 12:45

  Boka via länken nedan

  Anmäl till visning

  Adress

  Klostergatan 18 - Växjö

  Kommun

  Växjö

  Typ

  Höghus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1958

  Boarea

  95m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 4 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Centrum

  Avgift

  4 641 kr/mån

  Inkl värme, vatten och kabel-tv.

  Utgångspris

  2 450 000 kr

  25 789 kr/m2

  Central trea på Klostergatan

  Välkommen till en ljus och välplanerad trea med balkong i härligt västerläge och med det bästa cityläget. Här bor du på en lugn gata med gångavstånd till allt. Planlösningen om 95 kvm erbjuder två sovrum, nyrenoverat kök, gästtoalett, badrum, gott om förvaring i en klädkammare och ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong. På golven ligger ett genomgående ljust laminatgolv. Till bostaden finns tillhörande vindsförråd samt matkällare. För närvarande finns en ledig garageplats för uthyrning via föreningen. I avgiften om 4641 ingår värme, vatten och kabel-tv.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-09-20 16:45:00 2018-09-20 17:15:00 40 Bostadsvisning Klostergatan 18, Växjö 56,8804940389881, 14,8080468177795 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Visning 2

  2018-09-21 12:15:00 2018-09-21 12:45:00 40 Bostadsvisning Klostergatan 18, Växjö 56,8804940389881, 14,8080468177795 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Planlösning

  Hall med ljust laminatgolv och ljusa väggar. Här finns en jackhängare och inbyggt städskåp. Ingång till praktisk klädkammare med hyllor. Gästtoalett med grått klinkergolv och kaklade väggar i halvhöjd och sedan målad vägg i grått över. Utrustning: toalettstol, handfat med underskåp och två stycken spegelskåp. Nyrenoverat kök med gott om förvaring i vita högblanka skåpluckor, bänkskiva i laminat och vitt kakel över diskbänk. Utrustning; rostfri kyl och frys i halvhöjd, diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn i rostfritt, inbyggd mikro i rostfritt och rostfri fläkt. Vid fönster finns ett litet bord med plats för en person. På golvet ligger ett grått laminatgolv och väggarna är ljusgrå. Sovrum 1 med ljust laminatgolv och ljusa väggar. Rymligt vardagsrum som rymmer både matplats och stor soffgrupp. På golven ligger ett ljust laminatgolv och väggarna är vita. Härifrån finns utgång till balkong i västerläge. Badrum med svart plastmatta och vit våtrumstapet. Utrustning: toalettstol, handfat med kommod, spegelskåp, duschhörna och kombinerad tvätt och torktumlare. Sovrum 2 med ljust laminatgolv och harmoniskt gröna väggar. Nya vita innerdörrar i hela lägenheten. Genomgående med nya ljusa laminatgolv som las in för ca 1 år sedan. Väggarna är målade i hela lägenheten.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten finns ett vindsförråd samt ett matkällarförråd. I källaren finns en gemensam tvättstuga. I källaren finns även ett cykelförråd. Gemensam innergård där sophanteringen finns.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1958

  Nya säkerhetsdörrar 2017. Under hösten 2018 kommer fönstren att bytas.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Tv via Com Hem. Ett grundutbud ingår i avgiften.

  Bredband

  Bredband via Com Hem. Bekostas av bostadsrättinnehavaren.

  Uteplats/Balkong

  Rymlig balkong i härligt västerläge!

  Bilplats

  Det finns 9 garageplatser. Separat kö. Kostnad 550 kr/ månad. För närvarande finns en garageplats ledig till blivande köpare.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  176 kr

  Elkostnad:

  310 kr

  Personer i hushållet: 2

  Andel i föreningen:

  5,314%

  Andel av årsavgift:

  5,314%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1958

  Fönster:

  2-glas kopplade samt 3-glas.

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Nya säkerhetsdörrar 2017. Under hösten 2018 kommer fönstren att bytas.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf VäxjöTor5

  Lägenhetsnummer:

  10

  Antal lägenheter:

  19

  Antal lokaler:

  3

  Föreningens ekonomi:

  Det finns inga planerade avgiftshöjningar.  Gjorda renoveringar:

  Det kommer ske ett fönsterbyte under 2018. ( Förutom de som är vid balkongerna som redan är utbytta.) Vindskivor på fasaden kommer att bytas  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  126 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor