Öjabyvägen 109K, Växjö

Bostadsrättslägenhet, 5 rok, 105m2 Pris: 1 995 000 kr

Öjabyvägen 109K

I populära och barnvänliga Öjaby med gångavstånd till förskola, skola och Helgasjön finns nu möjlighet att flytta in en fin bostadsrättsvilla! Här infinner sig villakänslan samtidigt som du bor med bostadsrättens fördelar! Fina parkeringsmöjligheter med två platser precis utanför bostaden och ytterligare en lite längre bort utrustad med motorvärmare. Inne i bostaden möts vi av ombonad och trivsam boendemiljö. Hög standard och extra fönster tack vare bostadens gavelläge! På entréplanet finns ett fullutrustat kök med tillhörande matplats, ett ljust och rymligt vardagsrum och ett helkaklat badrum i stilrena färger. På övre plan finns tre fina sovrum och ett allrum/TV-rum samt ett helkaklat badrum med badkar. Möjlighet att göra om allrummet till ett extra sovrum. Ute finner vi fina platser som förgyller tillvaron. Trädgårdstäppa och soldäck i sydvästläge skänker familjen härliga dagar i solen och fina grillkvällar. Vid entrésidan finns även en mindre stensatt uteplats där du kan möta morgonsolen. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

ENTRÉ Välkomnande entré med vitmålade väggar och snyggt klinkergolv. Plats för jackor och skor i vänster. En praktisk detalj man gjort ett tillval och lagt klinkergolvet extra långt in i hallen, perfekt när man varit ute i skogen och kommer in med smutsiga stövlar. Vidare in i hallen övergår klinkergolvet i ett fint parkettgolv. Golvvärme i hela entréplanet, på övre plan sitter radiatorer. KÖK Trivsamt kök som bjuder in till matlagning och mysiga middagar. Vit köksinredning av märket Ballingslöv, bänkskiva i laminat och svart kakel ovan arbetsytan som bryter av fint. Maskinell utrustning bestående av; spis, fläkt, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt hel kyl och hel frys. I köket finns plats för ett rejält matbord. Stora fönster skapar ett fint ljusinsläpp vid matplatsen. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. VARDAGSRUM Stort vardagsrum med plats för soffgrupp, TV-möbel och favoritfåtöljerna. Väl tilltagna fönsterpartier ut mot trädgårdstäppan och extra ljusinsläpp från gavelfönster. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Från vardagsrummet nås soldäcket och trädgårdstäppan i västerläge. BADRUM Badrum är helkaklat och går i stilrena färger. Utrustat med tvättställskommod, spegelskåp, WC och dusch. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Vitt kakel på väggarna och klinkers i mörkt utförande på golvet. Skön golvvärme. I badrummet sitter även fjärrvärmecentralen. FÖRRÅD Under trappan finns ett förråd. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. ÖVRE PLAN Vi tar trappan upp till övre plan. Här möts vi av en hall som leder oss vidare till samtliga rum. Vitmålade väggar och parkettgolv. BADRUM Rakt fram finner vi bostadens andra badrum. Utrustat med tvättställskommod, spegelskåp, WC, dusch och badkar. Ljust kakel på väggarna och klinker på golvet. ALLRUM Allrum med plats för soffa och TV-möbel. Vitmålade väggar och parkettgolv. Möjlighet att göra om allrummet till sovrum för den som önskar. SOVRUM 1 Rofyllt och harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Plats för kläder i tre garderober. Extra ljusinsläpp från gavelfönster. Vitmålade väggar och parkettgolv. SOVRUM 2 Tar vi av till vänster vid trappan finner vi ett mysigt sovrum med plats för säng och skrivbord. Förvaringsmöjligheter i två garderober. Vitmålade väggar och parkettgolv. Sovrum 3 Vägg i vägg med sovrum 2 finner vi ytterligare ett sovrum. Plats för säng och skrivbord. Här finns även en garderob. Ljust mönstrad tapet på väggar och ekparkett.

Övriga utrymmen

Tilll lägenheten hör ett kallförråd beläget i anslutning till grästäppan. Från hallen på övre plan nås vinden där man delvis har plankat golvet för extra förvaringsmöjligheter. Sopsortering i miljöhus.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

TV och internet via Wexnet. Tillkommer och bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

Uteplats/Balkong

Underbar uteplats i västerläge. Soldäck och grästäppa skapar känslan av att bo i hus. Vid entrésidan finns även en mindre stensatt uteplats med plats för cafésset eller sittmöbel. Österläge.

Bilplats

Vid entrésidan finns en asfalterad parkeringsplats för en bil. Här finns även en t extra parkeringsplats för ytterligare en bil (stensatt). Lite lägre bort finns även en parkeringsplats som hör till lägenheten. Denna parkeringsplats är utrustad med motorvärmare.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Öjabyvägen 109K - Växjö

  Kommun

  Växjö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2014

  Boarea

  105m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  5 rok varav 3 sovrum

  Område

  Öjaby

  Avgift

  4 997 kr/mån

  Utgångspris eller högstbjudande

  1 995 000 kr

  19 000 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Kim Gromer

  Fastighetsmäklare

  070-550 62 26

  kim.gromer@lansfast.se Läs mer om Kim

  Extra kontaktperson

  Britt-Marie Göthberg

  Mäklarassistent

  070-385 23 75

  bmg@lansfast.se Läs mer om Britt-Marie

  Visning

  Är du intresserad?

  Öjabyvägen 109K, Växjö

  Bostadsrättslägenhet, 5 rok, 105m2 Pris: 1 995 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 352 kr/månad

  Hushållsel:

  207 kr

  Uppvärmning:

  740 kr

  Vatten/avlopp:

  305 kr

  Renhållning:

  100 kr

  Preliminär vattenförbrukning debiteras varje månad på avin med 200 kr. Avstämning mot faktiskt förbrukning görs i dagsläget varje halvår. Sophantering (renhållning) debiteras varje månad på månadsavin med 100 kr. Individuell mätning av värme och hushållström. Varje lägenhet har egen mätare. Abonnemang för TV / internet tecknas separat. Observera att driftskostnaden är individuell och kan variera beroende på avtal samt förbrukning.

  Andel i föreningen:

  5%

  Andel av årsavgift:

  5%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-10

  Byggnad

  Byggår:

  2014

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Öjabyparken 2

  Lägenhetsnummer:

  209

  Antal lägenheter:

  20

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola