Österleden 52F, Växjö

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 64m2 Pris: 1 350 000 kr

Österleden 52F

Renoverad 2:a med inglasad balkong i västerläge och lyxigt helkaklat badrum. Flexibel planlösning som medger ytterligare ett extra mindre sovrum/kontor. Lugnt och naturnära läge samtidigt som centrum ligger en kort cykeltur bort. Månadsavgiften om 3 589 kr ingår; värme, vatten, internet, fast avgift telefoni och kabel-TV! Hiss finns! Planlösningen om ca 64 kvm bjuder på härliga sällskapsytor i ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbordsmöblemang. Vidare finns här ett trivsamt kök med tillhörande matplats, ett sovrum med plats för dubbelsäng, en rejäl hall med fina förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum förberett med uttag för tvättpelare. I anslutning till köket finns ett extra rum med ett mindre fönster som kan användas som sovrum eller kontor. Vill man hellre ha öppet mot kök och matplats finns möjlighet att ta bort väggen och istället skapa en större matplats. En fin fördel som lägenheten har är den inglasade balkongen ligger belägen i västerläge och vetter mot föreningens grönyta vilket gör att balkongen blir ett extra rum stora delar av året. På våning två bor du även insynsskyddat och med trevlig utsikt. Tilltalande och trivsamt läge på Norr, här bor du med en snabb cykelfärd in till centrum samtidigt Fyllerydskogen nås på promenadavstånd. Föreningen har genomfört stora renoveringar de senaste åren bland annat stambyte och byte av fönster. Föreningen sänkte avgifterna med 7 % i januari år 2016. Varmt välkomna att kontakta mäklare Kim Gromer för visning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

ENTRÉ/HALL Vi tar hissen upp till andra våningen och kliver in i denna fina tvåa. Här möts vi av en välkomnande hall med plats för kappa och skor till vänster. Bra förvaringsmöjligheter i en praktisk skjutdörrsgarderob. Precis innan för entrén ligger klinkers i mörkt utförande som sedan övergår i ett snyggt parkettgolv i ek. KÖK Tar vi höger vid entrén finner vi det trivsamma köket med tillhörande matplats för 4 personer. Stora fönster i österläge vid matplatsen bidrar med trevligt ljusinsläpp. Köksluckor av äldre modell, mosaik ovan arbetsytan och bänkskiva i laminat. Maskinell utrustning bestående av spishäll, inbyggnadsugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Kyl/frys är från ca år 2005 och övriga vitvaror från ca 2008. I köket är väggarna ljust målade och på golvet ligger ekparkett. MINDRE SOVRUM/KONTOR/EXTRA FÖRRÅD I anslutning till köket finns ett extra rum med ett mindre fönster som kan användas som sovrum eller kontor. Vill man hellre ha öppen mot köket och matplats finns möjlighet att ta bort väggen och istället skapa en ännu större matplats. Ljust målade väggar och ekparkett på golvet. BADRUM Lyxigt helkaklat badrum renoverat i samband med föreningen stambyte år 2009. Utrustat med spegelskåp, tvättställskommod, toalett och dusch med vikbara duschväggar. Förberett för tvättmaskin, tvättmaskinen som finns på bilden är äldre och ej helt i funktion. Vitt kakel på väggarna med kakelpelare i mörkt utförande som bryter av snyggt. På golvet ligger klinkers i mörkt utförande. VARDAGSRUM Ljust och härligt vardagsrum med plats för favoritsoffan, TV-möbel, en skön fåtölj och matbordsmöblemang om så önskas. Stora fönster i österläge bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Ljust målade väggar och parkettgolv i original på golvet. Det väggfasta barbordet ingår i köpet om köparen önskar detta. SOVRUM Rofyllt och trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Fina förvaringsmöjligheter i garderober. Ljust målade väggar och ekparkett på golvet. Härifrån nås också den inglasade balkongen, ett extra rum beläget i ett skönt västerläge.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd. Föreningens medlemmar har tillgång till tvättstugor, gästrum (hus 66A), samlingslokal (hus 50B) och grovtvättstuga (hus 65). Föreningen har också övernattningsrum, vävstuga, bastu och motionsrum/gym. Tvättstugor finns i följande hus: 48B, 48G, 52C, 52E, 62B (grovtvätt), 62C, 62E, 64A, 64F, 66A och 66F.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1967-69

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Ett grundutbud av TV-kanaler igår i månadsavgiften.

Leverantör: Net at Once. Internet med Net at Once ingår i månadsavgiften.

Uteplats/Balkong

Inglasad balkong i ett fint västerläge. Utsikt mot föreningens grönområde. Plats för loungegrupp eller matbordsmöblemang. Snyggt trallgolv som ingår i köpet. Här finns även en AC som ingår i köpet (befintligt skick).

Bilplats

Det finns gott om avgiftsfria parkeringsplatser för boende och besökare. Garage och carport via separat kö. 113 garageplatser. 28 carportplatser.

Övrigt

Det väggfasta barbordet ingår i köpet om köparen önskar detta. Tvättmaskinen som finns på bilden är äldre och ej helt i funktion. Önkar köparen att säljaren tar bort tvättmaskinen så ordnas detta.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 22 Apr 14:00 - 15:20

  Mån 23 Apr 12:00 - 12:45

  Anmäl till visning

  Adress

  Österleden 52F - Växjö

  Kommun

  Växjö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1967-69

  Boarea

  64m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 5 (Våningsplan 2 av 5. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Norr

  Avgift

  3 589 kr/mån

  inkl. värme, vatten, kabel-TV, internet, fast avgift IP-telefoni och bostadsrättstilläggsförsäkring

  Eller högstbjudande

  1 350 000 kr

  21 094 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Kim Gromer

  Fastighetsmäklare

  070-550 62 26

  kim.gromer@lansfast.se Läs mer om Kim

  Visning

  Kom på visning!

  Varmt välkommen att kontaka mäklare Kim Gromer för visning eller boka dig via länken

  2018-04-22 14:00:00 2018-04-22 15:20:00 40 Bostadsvisning Österleden 52F, Växjö 56,885718065614, 56,885718065614 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Varmt välkommen att kontaka mäklare Kim Gromer för visning eller boka dig via länken

  2018-04-23 12:00:00 2018-04-23 12:45:00 40 Bostadsvisning Österleden 52F, Växjö 56,885718065614, 56,885718065614 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Österleden 52F, Växjö

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 64m2 Pris: 1 350 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  213 kr

  Driftkostnad:

  213 kr/månad

  Hushållsel:

  213 kr

  Hemförsäkring tillkommer utöver angiven driftskostnad. Observera att driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och avtal.

  Andel i föreningen:

  0% och andel av årsavgiften är 0,26219%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-04-11

  Byggnad

  Byggår:

  1967-69

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Fagrabäck

  Lägenhetsnummer:

  1110

  Antal lägenheter:

  330

  Antal lokaler:

  0

  Gjorda renoveringar:

  Passagesystem med tags kommer att genomföras våren 2018.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  142 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola