Södra Järnvägsgatan 4 p, Växjö

Bostadsrätt, 2 rok, 57m2 Pris: 1 995 000 kr

Tvåa om 57 kvm på Södra Järnvägsgatan

Fast pris! Först till kvarn! Passa på att förvärva en välplanerad och stilfull tvåa om 57 kvm på plan två med inglasad balkong i Brf Stinsen på Södra Stationsområdet. Högklassiga och stilrena tillval skapar ett trivsamt boende för dig med höga krav. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I hallen sitter spotlights i taket. Genomgående med härliga golv i ekparkett. Stort badrum med kakel, klinker, snygga spotlights i tak och golvvärme. Från sovrummet har du utgång till en inglasad balkong med utsikt över innergården. Här bor du centralt i ett levande område mellan pulsen från city och lugnet på underbara söder. Bostadsrätten beräknas vara inflyttningsklar i början av februari.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Bostadsytan är välplanerad och genomtänkt med kök och matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet. Alla väggar i bostaden är vitmålade. Entré med hatthylla, spotlights i tak och grått klinkergolv som sedan övergår i ekparkett i resterande del av lägenheten. Badrum med grå klinker, vitt matt kakel, golvvärme och i taket sitter snygga spotlights. Utrustning: vitt spegelskåp med belysning, vitt tvättställ med kommod, handdukstork, överskåp, duschväggar i glas med takdusch, tvättmaskin och torktumlare. (Electrolux). Rymligt vardagsrum med vita väggar, stora fönsterpartier och med öppen planlösning mot kök. Kök med snygga vita skåpsluckor (Maja) från Vedum, vitt kakel över diskbänk, svart laminatbänkskiva, praktisk och snygg bänkbelysning, spishäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl och frys i halvhöjd, diskmaskin och fläkt. Alla vitvaror är i rostfritt utförande och av märket Electrolux. Vid fönstret finns plats för matbord. I köket finns även ett städskåp. Sovrum med praktisk skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Här finns gott om plats för dubbelsäng. Utgång till inglasad balkong med utsikt över innergården. För mer info om tillval, se bifogad fil.

Övriga utrymmen

Det finns ett tillhörande förråd till varje lägenhet. Det finns två miljöhus på förstaplan. På bottenplan finns även en gemensamhetslokal med möjlighet till övernattning.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Data, tv och telefoni via TeliaBredband via fiber.

Uteplats/Balkong

Inglasad balkong i norrläge med utsikt över innergården.

Bilplats

Föreningen har ett gemensamt källargarage med 36 platser. ( Separat kö via föreningen.) Parkeringsplatser finns utmed gatorna på söder. Det finns möjlighet att köpa månadskort för zon 2 på Växjö kommun. Kostnad 450 kr. Nytt parkeringshus finns vid World Trade Center. Möjlighet till att hyra parkeringsplats finns även i parkeringshuset under ProCivitas Gymnasium.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Södra Järnvägsgatan 4 p - Växjö

Kommun

Växjö

Typ

Höghus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2018

Boarea

57m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 7 (2 av 7 våningar.) , Hiss finns

Rum

2 rok

Område

Söder

Avgift

3 314 kr/mån

Inkl. Värme

Fast pris

1 995 000 kr

35 000 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Södra Järnvägsgatan 4 p, Växjö

Bostadsrätt, 2 rok, 57m2 Pris: 1 995 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Beräknad kostnad: 416 kr för vatten och el enligt ekonomiskplan

Andel i föreningen:

1,043157% och andel av årsavgiften är 1,043157%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

HSB Brf Stinsen

Lägenhetsnummer:

6

Antal lägenheter:

76

Antal lokaler:

0

Information:

Här bor man i välplanerade och moderna lägenheter med balkong eller uteplats.

Data, tv och telefoni via Telia.

I husen finns porttelefon och säkerhetsdörrar. På taken finns solceller. Miljöcertifiering: Miljöbyggnad klass silver.

Huset har ett gemensamt källargarage med 36 platser. ( Separat kö via föreningen.) Parkeringsplatser finns utmed gatorna på söder. Det finns möjlighet att köpa månadskort för zon 2 på Växjö kommun. Kostnad 450 kr. Nytt parkeringshus finns vid World Trade Center. Möjlighet till att hyra parkeringsplats finns även i parkeringshuset under ProCivitas Gymnasium.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola