Kopparvägen 47, Järfälla

Pris ej angivet

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kopparvägen 47 - Järfälla

  Kommun

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  78m2

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Avgift

  0 kr/mån

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Äntligen är en stor 3:a på populära Kallhäll ute till försäljning igen. Lägenheten är i MODERNISERINGSBEHOV. Lägenheten bjuder på en bra planlösning med trevliga ytor. Ett välplanerat och generöst stort vardagsrum med gott om ljusinsläpp. Bra och trivsamt kök med gott om förvaring och arbetsytor samt med matplats för ca 4-6 personer, ett externt förråd ingår. Lägenheten har en populär adress i ett mycket centralt läge till Kallhäll centrum och pendeltågsstation. Här har ni närhet till lekplatser, dagis, skola, service och kommunikationer. Moderniseringsbehov men ser du potentialen så har du kanske ett framtida drömhem på Kopparvägen 47 i Kallhäll.

  Ansvarig mäklare

  Ender Karaman

  Reg. Fastighetsmäklare

  0736-473 596

  ender.karaman@lansfast.se Läs mer om Ender

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor