Strandgatan 7 A, Haparanda

Bostadsrätt, 3 rok, 79,5m2 Pris: 395 000 kr - Budgivning pågår

Rymlig 3:a med fantastisk utsikt över Torneälv!

Varmt välkommen till denna rymliga bostadsrätt om 3 rok med toppenläge i centrala stan. Här finns en trevlig planlösning, bra med förvaringsutrymmen och en fantastisk utsikt över Torneälv! Balkong mot öster. Hiss finns i huset! I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV och bredband. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning på våningsplan 3. Entré och hall med flera garderober, kök, vardagsrum med utgång till balkong, 2 sovrum samt badrum med badkar.

Övriga utrymmen

Det finns bastu, förråd och tvättstuga.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1965

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Uteplats/Balkong

Balkong, läge öster.

Bilplats

14 carportplatser med eluttag.

Övrigt

Uppgifter om bostadsrätten härrör huvudsakligen från säljaren och föreningen. Köparen uppmanas att före köpet undersöka bostadsrätten..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Strandgatan 7 A - Haparanda

Kommun

Haparanda

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1965

Boarea

79,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Centrala Haparanda

Avgift

4 652 kr/mån

Utgångspris

395 000 kr

4 969 kr/m2

Aktuellt bud

Budgivning pågår

Högsta bud 395 000 kr

4 969 kr/m2

Ansvarig mäklare

Anders Vittikko

Fastighetsmäklare

Läs mer om Anders Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Strandgatan 7 A, Haparanda

Bostadsrätt, 3 rok, 79,5m2 Pris: 395 000 kr - Budgivning pågår

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

350 kr/månad

Hushållsel:

350 kr

Andel i föreningen:

7,29835% och andel av årsavgiften är 7,29835%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Förening

Föreningens namn:

Riddaren

Lägenhetsnummer:

52-2110-1-15

Antal lägenheter:

15

Antal lokaler:

1

Information:

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Riddaren 5. På fastigheten har år 1965 uppförts 1 flerfamiljshus med adress Strandgatan 7 A-B. På fastigheten finns även förrådsbyggnad inbyggd i carport och 14 bilplatser med carport.

Uppgifterna avser år 2016 Årsavgift 662 kr/m² Driftskostnad 535 kr/m² Låneskuld 846 kr/m² Årsavgifterna höjdes senast med 2 % den 1 januari 2015. Styrelsen har fastställt budeten för år 2017 och beslutat om oförändrade årsavgifter. Årsavgifterna uppgår efter höjningen till i genomsnitt 714 kr/m².

De närmsta åren planerar föreningens styrelse för följande större underhållsarbeten/reparationer: Dagvattenledning framför carportarna dras om, ommålning balkonger, utökning av gästparkering, urgrävning av plan framför carport. 1979 Garage 1991 Fönster 1992 Hissar 2006 Ventilation 2008 Rep hiss, utvändig målning fönster och balkongdörrar 2009 Dränering, plåtbeklädnad gavelfasad, asfaltering 2010 Stamrenovering, ombyggnation bastu 2011 Nytt torkskåp 2013 Byte vv växlare & pump. Rivning/nyläggning av asfalt. 2014 Målning av träfasader, källarnedfarter och carport 2015 Tak, skortsten, ledlamport i trapphus/källare Under året har följande större underhållsåtgärder utförts: Byte armaturer i trapphus, källare, carport och utebelysning. Även målning av trapphus, källargolv och källarkorridorer har utförts.

Administrationsavtal är tecknat med HSB Norr. Avtal finns med Luleå Energi, Bredbandsbolaget och Com Hem. Fastighetsskötsel besörjs av HSB Norr.

14 carportplatser. Går att hyra.

Energideklaration

Energikonsumtion:

159 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola