Forskarvägen 35, Luleå

Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 90,5m2 Pris: 1 295 000 kr

Mycket trevlig och välplanerad 4:a med egen ingång i markplan. Lägenheten ligger i ett soutteränghus och har en stor balkong med högt och fint söderläge. Badrum med bubbelbadkar, tvättmaskin och torktumlare + separat toalett med dusch. Genomgående nya golv och tapeter (2016). Till lägenheten hör ett varmförråd, praktiskt beläget intill lägenheten. Tillgång till bastu. Fin närhet till Luleå Tekniska Universitet, livsmedelsbutik, restaurang och gym. Villan är förbesiktad via Anticimex.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Mycket trevlig och välplanerad lägenhet med egen ingång i entréplan. Lägenheten ligger i soutteräng och har en stor balkong i söder. Stor och rymlig hall med nytt laminatgolv (2016), nya tapeter och ommålat innertak (2016) samt tillhörande krokar för klädavhängning på väggen. Fint kök med ljusa köksluckor (sprutlackerade 2016) och kakel ovanför diskbänken. Ovanpå kakel finns plåtskiva och dekorplats. I köket finns spis med häll (2006), spisfläkt (2007), diskmaskin (2017), kyl (2013), frys (2013), städskåp, nytt skåp (2016) ovanför kyl och frys. Köket rymmer en fin matplats och har nytt laminatgolv (2016) och nya tapeter (2016). Vardagsrummet har parkettgolv som är slipat (2016), nya tapeter och ommålat innertak (2016) och nya golvlister (2016). Från vardagsrummet finns utgång till en stor balkong med högt och fint läge i söder. 3 st sovrum i varierande och bra storlek, alla sovrum har nytt laminatgolv (2016) och nya tapeter (2016). Separat toalett med dusch. Det är våtmatta på golv samt våtmatta på vägg vid dusch och det finns wc, handfat, dusch och väggfast skåp. Badrum/wc med våtmatta på golv samt våtmatta på vägg vid badkar. Det finns wc, handfat, bubbelbadkar, tvättmaskin (2016), torktumlare (2015), väggfast skötbord och avhängningsmöjlighet för tvätt. 2 st klädkammare med nytt laminatgolv (2016), Elfa hyllsystem (2016) och nya tapeter (2016).

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett varmförråd, märkt "skidor", och är praktiskt beläget intill entrén till lägenheten. I föreningen finns närliggande tvättstuga (mittemot lägenheten) och närliggande bastu (mittemot lägenheten).

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1975

TV & Internet

Kabel-tv, grundutbudet via ComHem, ingår i avgiften. Bredband via fiber, Lunet, ingår i avgiften.

Bilplats

Motorvärmarplats och kallgarageplats med kösystem.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Forskarvägen 35 - Luleå

  Kommun

  Luleå

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1975

  Boarea

  90,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 2 (Våningsplan 1 av 2. ) , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Porsön

  Avgift

  4 205 kr/mån

  Utgångspris

  1 295 000 kr

  14 309 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Catharina Öystilä

  Reg. Fastighetsmäklare

  0722-42 56 77

  catharina.oystila@lansfast.se Läs mer om Catharina

  Extra kontaktperson

  Camilla Solstrid

  Kontorschef/Franchisetagare

  070-332 98 75

  camilla.solstrid@lansfast.se Läs mer om Camilla

  Visning

  Är du intresserad?

  Forskarvägen 35, Luleå

  Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 90,5m2 Pris: 1 295 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planritning (ej mätbar)

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  385 kr/månad

  Försäkring:

  98 kr

  Hushållsel:

  287 kr

  Nuvarande ägares elförbrukning är 4.081 kwh/år. Driftskostnaden kan variera beroende på hushållets storlek och vanor, prisförändringar på el mm.

  Andel i föreningen:

  0,9876% och andel av årsavgiften är 1,25495%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Forskarvägen

  Lägenhetsnummer:

  207264001-0107-01

  Antal lägenheter:

  126

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Forskarvägen har 126 lägenheter och är belägen på Porsön med närhet till Luleå Tekniska Universitetet, livsmedelsbutiker, restauranger och gym. I föreningen finns tillgång till 2 gemensamma tvättstugor, bastu och samlingslokal.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola