Hagelvägen 51, Luleå

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 66m2 Pris: 1 100 000 kr - Budgivning pågår

Ljus och fin gavellägenhet med stor inglasad balkong i syd/väst. Carportplats tillhör lägenheten och ingår i avgiften. Fint läge på våning 3 med hiss! Lägenheten är genomgående i huset och har fint ljusinsläpp. Bredband/ip-telefoni via fiber. Stort varmförråd i lägenheten samt separat kallförråd intill lägenheten. Mycket populärt område med närhet till Universitetet, Ormberget, mataffär, vårdcentral och fina promenadstråk.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Stor och välkomnande hall med avhängningsmöjlighet och ljus golvmatta. Ljust och fint kök med ljusa köksluckor och kakel ovanför diskbänken. I köket finns spis (äldre), spisfläkt, kyl (2014), frys (2014), diskmaskin (2017). Köket rymmer en matplats och har ljus golvmatta. Vardagssrummet ligger intill köket och har parkettgolv samt en utgång till en stor inglasad balkong. Den inglasade balkongen har ett härligt gavelläge i syd/väst samt skjutbara partier, trätrall, belysning och eluttag. Sovrummet är i bra storlek och har ljust golv och tre tillhörande garderober. Badrum med våtmatta på vägg och golv samt WC, handfat, badkar, nytt väggfast skåp (2016). Ny duschblandare (2017). Badrummet är förberett för tvättmaskin. Stort varmförråd i lägenheten med ljust golv, väggfast hylla, garderob och ett mindre fönster.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd (nr 39) som ligger i en förrådsbyggnad på gården. I föreningen finns bastu, tvättstuga och övernattningsrum.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1990

TV & Internet

Kabel-tv, grundutbudet, ingår i avgiften. Bredband/ip-telefoni via fiber, Bredbandsbolaget, 125 kr/mån (obligatoriskt). Rörliga kostnader såsom t ex samtalskostnader tillkommer.

Bilplats

Carportplats med förrådsdel (nr 39) tillhör lägenheten och ingår i avgiften. El för motorvärmare tillkommer.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hagelvägen 51 - Luleå

  Kommun

  Luleå

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1990

  Boarea

  66m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Björkskatan

  Avgift

  4 349 kr/mån

  Utgångspris

  1 100 000 kr

  16 667 kr/m2

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  Högsta bud 1 100 000 kr

  16 667 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Catharina Öystilä

  Reg. Fastighetsmäklare

  0722-42 56 77

  catharina.oystila@lansfast.se Läs mer om Catharina

  Extra kontaktperson

  Camilla Solstrid

  Kontorschef/Franchisetagare

  070-332 98 75

  camilla.solstrid@lansfast.se Läs mer om Camilla

  Visning

  Är du intresserad?

  Hagelvägen 51, Luleå

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 66m2 Pris: 1 100 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  531 kr/månad

  Försäkring:

  129 kr

  Hushållsel:

  277 kr

  Övrigt:

  125 kr

  Nuvarande ägares elförbrukning är 2.035 kWh/år. Övrig kostnad på 125 kr avser bredband/ip-telefoni via fiber, Bredbandsbolaget (obligatoriskt). Driftkostnaden kan variera beroende på hushållets storlek och vanor, prisförändringar på el mm.

  Andel i föreningen:

  1,37184% och andel av årsavgiften är 1,40891%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB:s Brf Vädermannen

  Lägenhetsnummer:

  52-2049-1-39-3

  Antal lägenheter:

  61

  Antal lokaler:

  0

  Föreningens ekonomi:

  Föreningen planerar att höja avgiften med 3 % fr.o.m. 2018-01-01  Gjorda renoveringar:

  2018 - Renovering av trapphus 2017 - Byte av utebelysning 2016 - Påbörjat utbyte av armaturer utomhus 2015 - Rep och målning av radhusens utsida samt lekställning 2014 - Rep och målning av fristående lägenhetsförråd. Utbyte av spiskåpor Hagelv 51-57 2013 - Hagelvägen 51-57 har ventilationen uppgraderats till högre luftflöden 2012 - Nybyggnation 4 lägenheter, nytt kontor + övernattningsrum, Hagelv 21 nytt ventilationsaggregat, byte samtliga låssystem, byte samtliga motorvärmaruttag, nya köksfläktar till samtliga lgh på 19,21 och 23, nya köksfläktar till radhuset 2011 - Målning av samtliga carportar, byte samtliga radiatorventiler/termostater, utbyte av samtliga cirkulationspumpar, bytt sand i lekplatsen 2010 - Kvartersgården har ommålats, bastun renoverats, samtliga avlopp spolats.  Parkering:

  Bilplatser med motorvärmare: 7 Carport: 60  Annat:

  Föreningen planerar en avgiftshöjning med 3 % från och med den 1 januari 2018. Den boende ska äga minst 10 %.


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  150 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola