Lulsundsgatan 48, Luleå

Bostadsrätt, 2 rok, 62,5m2 Pris: 1 095 000 kr

Mycket trevlig 2:a med inglasad balkong och härlig utsikt mot vattnet. Från den inglasade balkongen finns skjutdörr som leder ut till gräsmattetomt. Lägenheten har högt i tak vilket ger en härlig rymd. Attraktiv förening med generösa gemensamma utrymmen såsom övernattningsrum, trevlig kvartersgård med bastu, samlingslokal med köksdel och stor tillhörande uteplats. Lugnt område omgiven av vackra naturstråk längst vattnet, bara ett stenkast från centrum!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Stor och välkomnande hall med ljust golv, avhängningsmöjlighet, tillhörande garderober och ett städskåp. Ljust och fint kök med ljusa köksluckor och kakel ovanför diskbänken. I köket finns ny spis med häll (2013), spisfläkt, kyl, frys, micro. Köket rymmer en fin matplats och har ljust golv. Vardagsrummet har parkettgolv och utgång till stor inglasad balkong. Den inglasade balkongen har mycket fint läge med utsikt mot vattnet och en skjutdörr som leder ut till gräsmattetomt. Den inglasade balkongen har tillhörande belysning, balkongmatta och balkonggardiner. Rymligt sovrum med ljust golv och tillhörande garderober. Det är praktiska skjutdörrar mot vardagsrummet. Badrum med våtmatta på vägg och golv samt wc, handfat inbyggd i kommod, dusch, väggfast hylla, handdukstork och 1 garderob. Tvättmaskin ingår i köpet.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd (nr 19) som nås med hiss. I huset finns en stor tvättstuga, som nås med hiss. I föreningen finns övernattningsrum, trevlig kvartersgård med bastu och samlingslokal med köksdel och stor tillhörande uteplats.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1993

Föreningen har bytt ventilationsanläggning för byggnaderna och satt automatisk trapphusbelysning samt förrådsbelysning. Automatisk belysning kommer att installeras vid carportplatserna.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Kabel-tv via ComHem, ingår i månadsavgiften. Nuvarande ägare har ej bredband. Bredband-/ip.telefoni går att ansluta via fiber, Telia, mot avgift.

Bilplats

Motorvärmarplats, carportplats, carportplats med förråd, med kösystem.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Lulsundsgatan 48 - Luleå

Kommun

Luleå

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1993

Boarea

62,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 4 (Våningsplan 1 av 4. ) , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Centrum/Östermalm

Avgift

5 632 kr/mån

Utgångspris

1 095 000 kr

17 520 kr/m2

Ansvarig mäklare

Catharina Öystilä

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Catharina Maila mig

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Lulsundsgatan 48, Luleå

Bostadsrätt, 2 rok, 62,5m2 Pris: 1 095 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

64 kr/månad

Nuvarande ägares driftkostnad är 64 kr/mån enligt följande: - Hemförsäkring inkl bostadsrättstilläggsförsäkring 64 kr/mån. - I månadsavgiften ingår hushållsel upp till 1.600. kWh/år. Förbrukning över 1.600. kWh/år debiteras, förbrukning under 1.600 kWh/år återbetalas. Driftskostnaden kan variera beroende på hushållets storlek och vanor, prisförändringar på el mm.

Andel i föreningen:

1,76191% och andel av årsavgiften är 1,76186%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Ventilation:

Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Riksbyggens Brf Sundshusen

Lägenhetsnummer:

207027001-0019-02

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Energideklaration

Energikonsumtion:

149 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola