Tjärhovsgatan 18A, Luleå

Bostadsrätt, 3 rok, 70m2 Pris: 1 650 000 kr

Välkommen till visning torsdag 16 november kl 17:15-17:45. Unikt läge nästan längst ut på Gültzauudden, med fantastisk utsikt över vatten och björkar! Naturen runt knuten med vattennära, vinterplogat promenadstråk och badstrand. Ljus och fin gavellägenhet med stora fönster i tre riktningar och balkong ut mot vattnet. Köket är renoverat senare år. Vardagsrummet är ljust med stora fönster och har fint ljusinsläpp. Hushållsel ingår i avgiften. Bredband via fiber, Lunet. Attraktivt och lugnt område!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall Öppen och trevlig hall med parkettgolv och avhängningsmöjlighet. Kök Ljust och fint kök, renoverat senare år med ljusa köksluckor, infällda spotlights under köksskåp och kakel ovanför diskbänken. I köket finns spis med häll, spisfläkt med kåpa, kyl/frys och diskmaskin. Köket rymmer en mindre matplats och har golvmatta. Vardagsrum Fint vardagsrum med stora fönster och härligt ljusinsläpp och utgång till en trevlig balkong. Balkong Trevlig balkong med fantastisk utsikt mot vattnet. Sovrum 2 st sovrum i varierande och bra storlek. Båda sovrummen har parkettgolv och ett sovrum har tillhörande klädkammare med avhängningsmöjlighet. Badrum/wc Badrummet har våtmatta på golv och kaklade väggar. I badrummet finns wc, handfat, spegelskåp samt badkar.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd (nr 3). I källarplan finns tvättstuga, torkrum, samlingslokal med pentry. På gården finns cykelförråd och gemensam uteplats.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: Ca 1940

Bytt yttertak, stambyte, bytt el.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

De flesta i föreningen har tv via Lunet, mot avgift.Föreningen har bredband via fiber, Lunet, avgift 179 kr/mån till Lunet. Därefter tillkommer avgift till valfri bredbandsleverantör, se Lunets hemsida.

Bilplats

Motorvärmarplats med kösystem.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Tjärhovsgatan 18A - Luleå

Kommun

Luleå

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Ca 1940

Boarea

70m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 3 (Våningsplan 2 av 3 (1,5 trappor). ) , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Centrum/Gültzauudden

Avgift

4 718 kr/mån

Utgångspris

1 650 000 kr

23 571 kr/m2

Ansvarig mäklare

Catharina Öystilä

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Catharina Maila mig

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Tjärhovsgatan 18A, Luleå

Bostadsrätt, 3 rok, 70m2 Pris: 1 650 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

100 kr/månad

Försäkring:

100 kr

Driftskostnaden kan variera beroende på hushållets storlek och vanor, prisförändringar på el mm.

Andel i föreningen:

0,0957% och andel av årsavgiften är 10,10967%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Knipan Luleå

Lägenhetsnummer:

3121-00003-01

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola