Västra Skolgatan 11A, Luleå

Bostadsrätt, 2 rok, 57m2 Pris: 1 045 000 kr

Välplanerad och trevlig lägenhet med stor inglasad balkong på ca 8,6 m², byggd 2017. Den inglasade balkongen har trevligt läge mot gården. Motorvärmarplats blir ledig för köparen. Trevligt kök med matplats. Våning 2 av 2. Mycket solid förening med låga avgifter. Bredband via fiber. Lugnt och mycket populärt område. Stambytt, 3-glas fönster, ny ventilation.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Trevlig hall med laminatgolv. Fint kök med ljusa köksluckor och kakel ovanför diskbänken. I köket finns spis (äldre), spisfläkt, inbyggd mikro, nyare kyl/frys och ett praktiskt skafferi. Köket rymmer en bra matplats och har golvmatta. Vardagsrummet har parkettgolv och utgång till en stor inglasad balkong, byggd (2017). Den inglasade balkongen är på ca 8,6 m², har trevligt läge mot gården samt skjutbara glaspartier, nya balkongpersienner och ny fräsch balkongmatta. Sovrummet är i bra storlek, har golvmatta samt fantastisk förvaring med en stor garderobsdel som har spegelskjutdörrar. Badrum/wc med våtmatta på vägg och golv samt wc, handfat och dusch.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd (nr LGH 26 2:9) och ett s k matkällarförråd (nr LGH 26). I källarplan finns tvättstuga, cykelrum och stort hobbyrum. I föreningen finns bastu, samlingslokal och ett enklare gym med dusch.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1964

Bytt ventilation, stambytt badrum och kök ned till källarplan,

TV & Internet

Kabel-tv, grundutbudet via ComHem, ingår i avgiften.Bredband/ip-telefoni via fiber, Bredbandsbolaget, avgift 125 kr/mån (obligatoriskt). Avgift för samtalskostnader för ip-telefoni och andra tilläggstjänster tillkommer.

Bilplats

Köparen får överta säljarens motorvärmarplats, avgiften är 75 kr/mån + el. Garage-el avläses 1 ggr/år och debiteras under 3 månader sommartid. Varmgarageplats och kallgarageplats, kö.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Västra Skolgatan 11A - Luleå

Kommun

Luleå

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1964

Boarea

57m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 2 (Våningsplan 2 av 2 (1,5 trappor). ) , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Bergnäset

Avgift

2 708 kr/mån

Utgångspris

1 045 000 kr

18 333 kr/m2

Ansvarig mäklare

Catharina Öystilä

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Catharina Maila mig

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Västra Skolgatan 11A, Luleå

Bostadsrätt, 2 rok, 57m2 Pris: 1 045 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

269 kr/månad

Nuvarande ägares driftkostnad är 269 kr/mån enligt följande: - Elkostnad är 144 kr/mån (förbrukning 607 kwh/år).. - Bredband via fiber, Bredbandsbolaget, 125 kr/mån (obligatoriskt). Driftskostnaden kan variera beroende på hushållets storlek och vanor, prisförändringar på el mm.

Andel i föreningen:

1,99578% och andel av årsavgiften är 1,96978%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Förening

Föreningens namn:

HSB:s Brf Flyget

Lägenhetsnummer:

52-2029-1-26-6

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Energideklaration

Energikonsumtion:

163 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola