Blockstensvägen 61, Karlskoga

1 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Projekt

  BRF Trollsländan 1

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Blockstensvägen 61 - Karlskoga

  Kommun

  Karlskoga

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2019

  Boarea

  96m2

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Aggerud

  Avgift

  4 228 kr/mån

  Pris

  1 995 000 kr

  20 781 kr/m2

  Välkommen till ditt nya boende i Övre Aggerud.

  Välkommen till ditt nya boende i Övre Aggerud. Här kommer det under 2019 uppföras åtta bekväma boenden. I två huskroppar kommer det inrymmas fyra 3:0r och fyra 4:or. Skyddat läge i slutet på gata utan genomfartstrafik och nära till grönområden med promenadstråk. Samtliga lägenheter har uteplatser i västerläge med kvällssol. Förråd och parkeringsplats följer varje lägenhet. Fiber kommer vara installerat. Lägenheterna kommer hålla hög standard med helkaklade badrum och möjlighet till tillval finns. Kontakta oss omgående för att boka - först till kvar gäller! Nu tecknar vi bokningsavtal för lägenheterna och i samband med tecknandet av avtalet erläggs en bokningsavgift om 20.000 kr.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Grundutförande

  Hall: Klinker/ekparkett på golv, målade väggar och tak. Kök: Ekparkett på golv, målade väggar och tak. Kakel mellan vägg och bänkskåp. Kök med vitmålade luckor. Bänkskivor i laminat. Spis med glashäll och inbyggnadsugn med varmluft samt inbyggd micro. Vardagsrum: Ekparkett, målade väggar och tak. Sovrum 1: Ekparkett, målade väggar och tak. Sovrum 2: Ekparkett, målade väggar och tak. Sovrum 3: Ekparkett, målade väggar och tak. Arbetsrum: Ekparkett, målade väggar och tak. WC/Dusch: Klinker på golv, kakel på vägg, målat tak. Tvättmaskin och torktumlare. WC, kommod, spegel med belysning, duschväggar, handdukstork Klädkammare: Ekparkett, målade väggar och tak.

  Övriga utrymmen

  Förråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump med golvvärme

  TV

  Fiberanslutning

  Uteplats/Balkong

  Uteplats.

  Bilplats

  Parkeringsplats

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,1311%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2019

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump med golvvärme

  Förening

  Lägenhetsnummer:

  1104

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor