Mäster Larsgatan 10 A, Örebro

1 095 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tis 21 Aug 17:00 - 17:30

  Bokad visning - Välkommen med din anmälan!

  Anmäl till visning

  Adress

  Mäster Larsgatan 10 A - Örebro

  Kommun

  Örebro

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  27m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  1 rok

  Område

  Norr

  Avgift

  1 328 kr/mån

  Eller högstbjudande

  1 095 000 kr

  40 556 kr/m2

  Välkommen till denna mysiga lilla lägenhet, nära USÖ, på Mäster Larsgatan 10 A. Perfekt som första bostad, studentlägenhet eller för dig som behöver en central övernattningslägenhet. Den har insynsskyddat läge, utan genomfartstrafik, gångavstånd till både USÖ och Centralstationen och ligger bara ett stoppljus från E18/E20. De yteffektiva 27 kvadratmetrarna är fördelade på en hall som har plats för skor och ytterkläder, badrum och bra vardagsrum med pentry. Lägenheten ligger i en stabil bostadsrättsförening och har en avgift på endast 1 328:-. Välkommen!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-08-21 17:00:00 2018-08-21 17:30:00 40 Bostadsvisning Mäster Larsgatan 10 A, Örebro 0, 0 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Rymlig HALL med parkettgolv och nymålade vita väggar. Gott om plats för skor och ytterkläder samt en liten klädkammare. RUM med parkettgolv och nymålade vita väggar. Högt i tak och plats för både säng och soffa. I ena änden av rummet finns ett litet PENTRY med köksskåp, spis, fläkt och diskho och fristående kyl/frys. Intill pentryt kan man ställa en liten köksö eller matbord. BADRUM med våtrumsmatta och vitmålad våtrumstapet, toalett, tvättställ, spegelskåp och dusch.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  2,94%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Stiftet

  Lägenhetsnummer:

  2

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor