Bjursdalsvägen 6D, Boxholm

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 62,5m2 Pris: 425 000 kr

Fin tvårummare med stor inglasad balkong och renoverat badrum!

Varmt välkommen till denna trivsamma 2:a! Här bor ni i en populär och stabil förening med kort promenadavstånd till centrum och utmärkta kommunikationer. För den som önskar kan ett snabbt tillträde bli aktuellt. Lägenheten är belägen på andra våningen med en praktisk och bra planlösning med genomgående ljusa nyare ytskick. Utöver ett rymligt vardagsrum, praktiskt kök, stort sovrum samt bra förvaring bjuder lägenheten på ett mycket fräscht renoverat badrum med kakel och klinker. I badrummet finns egen tvättmaskin och torktumlare. Vidare har lägenheten en mycket fin inglasad balkong/uterum med trevlig utsikt. Om du söker bekvämlighet så kommer du definitivt finna det här - allt finns inom 5-10 minuters promenadavstånd. I närområdet finns; bibliotek, livsmedelsbutiker, restauranger, barnomsorg, skolor, vårdcentral och apotek. För motion och rekreation finns det gott om fin natur och olika strövområden i närliggande skog. Dessutom ligger det allmänna badet i Svartån strax intill. För längre resor finns goda kommunikationer från närliggande buss- och pendelstationen som ligger runt husknuten. För den med bil parkeras den smidigt i föreningens garage, alternativt på utomhusparkering i området. Välkomna till visningen!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entréhall: Välkomnade och funktionell hall med ljust laminatgolv. Här finns plats för klädavhängning samt två garderober. Vardagsrum: Stort och ljust vardagsrum med laminatgolv. Badrum: Renoverat badrum med kakel och klinker. Inredning i form av wc, tvättställ i kommod, duschkabin med takdusch och tvättmaskin med torktumlare. Inre hall: Rymlig möblerbar hall med utgång till den inglasade balkongen/altanen. Kök: Praktiskt kök med trevlig matplats intill fönster. På golvet ligger ett ljust laminatgolv. Köket är utrustat med bänkdiskmaskin (ny), kyl/frys, spis, ugn samt kakel ovan arbetsbänk. Ljusgrå målade luckor. Sovrum: I anslutning till den inre hallen och köket ligger lägenhetens sovrum. Rummet är av bra storlek och har en rymlig klädkammare med förvaringssystem. På golvet ligger ett laminatgolv.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd, matkällare och gemensam tvättstuga i grannhuset.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1964

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Bredband via fiber finns. Kostnad tillkommer.

Uteplats/Balkong

Inglasad balkong under tak. På golvet ligger en uterumsmatta och här finns även infravärme inkopplat. Soligt läge och fin utsikt över grönområde och skogen.

Bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra för 60 kr/mån alternativt med el ca 90 kr/mån. Garageplats och carport. Går att hyra för ca 140 kr/mån. Till dessa platser är det separat kö.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 25 Feb

  Anmäl till visning

  Adress

  Bjursdalsvägen 6D - Boxholm

  Kommun

  Boxholm

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1964

  Boarea

  62,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Bjursdalen

  Avgift

  2 974 kr/mån

  Utgångspris

  425 000 kr

  6 800 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Sandra Tidblom

  Reg.Fastighetsmäklare

  0723-23 98 00

  sandra.tidblom@lansfast.se Läs mer om Sandra

  Visning

  Kom på visning!

  Bokad visning vänligen ring eller mejla mäklaren

  2018-02-25 00:00:00 2018-02-25 00:00:00 40 Bostadsvisning Bjursdalsvägen 6D, Boxholm 58,1928563045942, 58,1928563045942 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Bjursdalsvägen 6D, Boxholm

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 62,5m2 Pris: 425 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  400 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr

  Hushållsel:

  300 kr

  Personer i hushållet: 2

  Andel i föreningen:

  0,81096% och andel av årsavgiften är 0,81679%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Boxholmshus nr 2

  Lägenhetsnummer:

  82

  Antal lägenheter:

  123

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Draken 1 och Dovhjorten 1 i Boxholms kommun. Det finns 123 st lägenheter i föreningen varav 40 st 1 rok, 53 st 2 rok, 26 st 3 rok, 3 st 4 rok samt 1 st 5 rok. Byggnaderna är uppförda 1962-1964. Fastighetens adress är Bjursdalsvägen 4 A-B, 6 A-F och 8 A-F.  Gjorda renoveringar:

  2015 - Komplettering av tvättstugeutrustning 2015 - Ventilationsåtgärder 2014 - Stängselarbeten Planerat underhåll: Renovering av tvättstugor  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  138 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola