Åbylundsgatan 35, Linköping

2 395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Åbylundsgatan 35 - Linköping

  Kommun

  Linköping

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1953

  Boarea

  96,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Åbylund

  Avgift

  4 008 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, kanalutbud TV, snabbt Internet och bostadsrättstilläggsförsäkring.

  Utgångspris

  2 395 000 kr

  24 819 kr/m2

  Stilfull 4:a med balkong & eldningsbar öppen spis!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Nu ges chansen till denna omsorgsfullt renoverade fyra med genomgående fina ytor, renoverade både kök och badrum - en lägenhet i ypperligt skick där familjen kommer trivas! Tänk er själva att promenera längs områdets lummiga stråk, gå upp till lägenheten och tända en varm brasa vid den eldningsbara öppna spisen. Lägenhetens planlösning ger er ett vardagsrum i vinkel med braskaminen som en ståtlig möbel mitt i rummet. Ett härligt läge intill Åbylundsparken ger vackra vyer från fönstren och även från balkongen i västerläge. Köket är renoverat -03 med fin maskinell utrustning och ljusa stilfulla val. Badrummet renoverades -08 med kakel och klinker även det modernt och snyggt. Utöver detta finns tre bra sovrum, smart förvaring och en gäst-wc - detta är en fyra ni verkligen kommer gilla! Här bor ni bra i en ekonomiskt stark Riksbyggenförening med mycket låga månadsavgifter där även kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägget ingår. Nära till allt från universitetet, Tornby och Resecentrum till innerstan med dess hela utbud av kultur och nöje!

  Ansvarig mäklare

  Carl Almesåker Nennefors

  Reg. Fastighetsmäklare

  0723-16 23 22

  carl.nennefors@lansfast.se Läs mer om Carl

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Välkomnande entréhall med parkettgolv, plats för avhängning och förvaring i klädkammare. Vardagsrum med parkettgolv, eldningsbar öppen spis och utgång till balkong. Kök renoverat -03 med köksinredning från HTH vita skåpsluckor, spotlights, kakel ovan bänkskiva i trä, glashäll -03, dold diskmaskin -03, inbyggnadsmikro-03 och ugn -03 samt kyl -12 och frys -12. Inre hall med parkettgolv och förvaring i original linneskåp. Tre sovrum med parkettgolv och förvaring i garderober. Badrum renoverat -08 med kakel, klinker, golvvärme, badkar, handfatskommod, spegel och wc. Badrummet har fönster. Gäst-wc med parkettgolv, handfat och wc.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd. I källaren finns även tvättstuga och cykelrum. I föreningen finns sammanlagt 6 stycken tvättstugor, en grovtvättstuga, mangelrum och strykrum samt samlingslokal med kök, övernattningsrum för tre personer, bastu och gym. Föreningens gym på Åbylundsgatan 56 är utrustat med styrketräningsmaskiner, fria vikter, löpband och cykelmaskin. Lokalen kan bokas i entimmarspass via hemsidan eller utanför dörren till gymmet. För mer info ser föreningens hemsida: www.L10.se.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1953

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Basutbud + 8 favoritkanaler av kabel-TV via Comhem ingår i månadsavgiften.

  Bredband

  Bredband via Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften. Hastigheten på uppkopplingen är 250/100 Mbit/s.

  Uteplats/Balkong

  Balkong i fint västerläge med vy över Åbylundsparken intill. Över balkongen finns markis. Markiser är även monterade över fönster i söder och väster.

  Bilplats

  Föreningen erhåller parkeringsplatser (ca 70 kr/månad), termogarage (ca 130 kr/månad) och varmgarage till sina medlemmar. Dessa följer inte lägenheterna utan hyrs ut separat via kösystem. Kösystemet håller Riksbyggen, vid intresse för något av ovanstående kontakta Riksbyggen på nummer 0771-860 860.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  150 kr

  Elkostnad:

  350 kr

  Driftskostnaden är uppskattad.

  Andel i föreningen:

  0,41718%

  Andel av årsavgift:

  0,42152%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-09-14

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1953

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Linköpingshus nr 10

  Lägenhetsnummer:

  170

  Antal lägenheter:

  380

  Antal lokaler:

  6

  Allmänt om föreningen:

  Linköpingshus 10 består av totalt 380 lägenheter på Åbylundsgatan och Skomakaregatan.  Gjorda renoveringar:

  Delar av stammarna byttes under 90-talet. Resterande stammar renoverades med re-lining under 2009. Låssystem med brickor och ljudisolerade säkerhetsdörrar installerades 2010. Entrédörrar, balkonger och utsida fönster målades om under hösten 2011.  TV/Internet:

  Tv och bredband via Bredbandsbolaget.  Parkering:

  Föreningen erhåller parkeringsplatser, termogarage och varmgarage till sina medlemmar mot avgift. Dessa följer inte lägenheterna utan hyrs ut separat via kösystem. Kösystemet håller Riksbyggen i Västerås i, vid intresse för något av ovanstående kontakta Riksbyggen Västerås på nummer; 0771 – 860 860. Det finns även ett MC-garage med plats för 10 stycken motorcyklar, dessa platser bokas på samma sätt som p-platser och garage.  Gårdsplan:

  Odlingslotter samt grillplatser finns att nyttja.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor