Kunskapslänken 98, Linköping

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 72m2 Pris: 2 345 000 kr

Underbar 3:a, lyxig utrustning och redo för inflytt!

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Nu ges möjligheten att förvärva Skanskas visningslägenhet under BoExpo-mässan - här blir ni först på plats att äga denna stilfulla och smart planerade 3:a om 72 kvm. Ni bor med låg avgift i ett Svanenmärkt och modernt hem med Universitetet, Mjärdevi och underbar natur alldeles intill! Det är en härlig känsla att promenera i dessa moderna kvarter. Lägenheten ligger tre trappor upp i fastighet med hiss och direkt innanför dörren ser ni ljusa ytor, parkettgolv och stora fönsterpartier. Vardagsrummet är mycket ljust och ger ett öppet intryck med ljusinsläpp från tre väderstreck. Lägenheten har omsorgsfulla val med snyggt och stilrent kök från Marbodal och hög maskinell standard med vitvaror i rostfritt från Siemens. Här kan ni se via app vad som finns i kylskåpet - Hur häftigt är inte det?! Det helkaklade duschrummet har både tvättmaskin och torktumlare av högsta klass från Siemens - dessa kan anslutas via Wi-Fi till den nya, innovativa appen Home Connect så du kan checka in hemma, när du är borta. En rymlig inbyggd balkong från vardagsrummet ger er trevliga stunder i förmiddagssolen. Otroligt bekvämt med en helt ny bostad och allt är skinande nytt! Två sovrum i bra storlek gör att familjen trivs. Är inte detta nog så finns föreningens fantastiska takterrass med gott om utrymme, vackra vyer och generöst växthus. Här bor ni med ett strålande läge i Vallastadens norra del mot parkmiljöer och Vallaskogen. Vallastaden är just nu Linköpings hetaste område med bekvämt gångavstånd till Linköpings Universitet, Mjärdevi och träningsanläggning samt en kortare cykeltur tar er in till Linköpings City. Endast ca 100 meter till närmaste busshållsplats. Direkt utanför finns parken Paradiset med blomstrande trädgårdsland, lekplatser och gräsytor. Förutom detta finns en stor matbutik och matställen endast ett stenkast bort. Det blir inte bekvämare än så här!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entré med klinker som övergår i ekparkett. Förvaring i garderob. Vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning, med ekparkett, matplats samt vy mot parken Paradiset från det stora fönstret - utgång till stor, inbyggd balkong med morgon- och förmiddagssol. Modernt kök i vitt från Marbodal med laminatbänkskivor i grått, vitt kakel som stänkskydd, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro, kyl- och frysskåp samt diskmaskin. Hög maskinell standard med vitvaror i rostfritt från Siemens - all utrustning ny och helt oanvänd. Alla vitvaror utom induktionshällen är Wi-Fi-anslutna via Siemens app Home Connect. Helkaklat duschrum i vitt med grått klinkergolv, vikdörrar av glas till dusch, handfatskommod, spegelskåp, förvaring i skåp, bänk, wc samt handdukstork ansluten till fjärrvärme. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens Home Connect. Stora sovrummet med ekparkett och bra förvaring i skjutdörrsgarderob från Mirro. Sovrum 2 med ekparkett och förvaring i dubbelgarderob.

Övriga utrymmen

I föreningen finns tillgång till en fantastisk takterrass med slående vyer där utsikt ges mot både Smedstadsbäcken och parkmarken mot Paradiset samt Vallaskogen. Här finns även ett växthus. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Fyra cykelförvaringsrum finns vid entrén och på innergården. Intill gårdshuset finns Felleshuset där ni har tillgång till festlokal, mötesrum, övernattningsrum och växthus gemensamt med fastigheterna ikring.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Basutbud TV ingår i månadsavgiften. Föreningen är ansluten via fiber med avtal från Bredbandsbolaget med hastighet 250/100 Mbit/s som ingår i månadsavgiften. Även fast avgift för IP-telefoni ingår i månadsavgiften.

Uteplats/Balkong

Stor och härlig balkong i österläge.

Bilplats

Möjlighet att hyra parkeringsplats i parkeringshuset i Vallastaden av Dukaten Parkering. Kostnad 800 kr/mån. Föreningen har även tecknat avtal med Sunfleet Carsharing AB avseende bilpool, vilket möjliggör att mot viss avgift hyra bil i bilpoolen.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kunskapslänken 98 - Linköping

  Kommun

  Linköping

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017

  Boarea

  72m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 6 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Vallastaden

  Avgift

  3 958 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten, basutbud av TV-kanaler, fast avgift för IP-telefoni, Internet via fiber (250/100 Mbit/s) och bostadsrättstilläggsförsäkring. Beräknad hushållsel och varmvatten schablondebiteras via föreningen. Varmvatten är medräknat i avgiften.

  Utgångspris

  2 345 000 kr

  32 569 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Carl Almesåker Nennefors

  Reg.Fastighetsmäklare

  0723-16 23 22

  carl.nennefors@lansfast.se Läs mer om Carl

  Extra kontaktperson

  Marita Fagrell

  Mäklarassistent

  013-24 40 38

  marita.fagrell@lansfast.se Läs mer om Marita

  Visning

  Är du intresserad?

  Kunskapslänken 98, Linköping

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 72m2 Pris: 2 345 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  340 kr/månad

  Försäkring:

  120 kr

  Hushållsel:

  220 kr

  Försäkringskostnad är uppskattad. Vatten och hushållsel schablondebiteras via föreningen med regelbunden avläsning. Varmvatten är medräknad i angiven månadsavgift. Kostnad för hushållssopor betalas direkt av bostadsrättshavaren till leverantören med en kostnad av 1,88 kr/kg samt en fast avgift på 165 kr per lägenhet och år.

  Andel i föreningen:

  2,651%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Inspirationen

  Lägenhetsnummer:

  C1301

  Antal lägenheter:

  48

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Brf Inspirationen har fastigheter i norra delen av Vallastaden med vid utsikt över Vallaskogen, betesmarker och den nyanlagda stadsparken Paradiset. Fastigheterna färdigställdes till augusti/september 2017. Fastigheterna är Svanenmärkta och har solceller på taken samt energieffektiva fönster. Föreningen har två höga huskroppar och ett gårdshus med lägenheter. I markplan finns en lokal. På taket av ena huskroppen finns en stor och härlig terrass för föreningens medlemmar att nyttja, här finns även ett generöst växthus. Vid loftgångar finns gemensamma balkonger.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola