Västgötegatan 14a, Norrköping

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 55m2 Pris: 1 925 000 kr

KANONLÄGENHET I HSB BRF MJÖLNAREN

Kanonlägenhet i i nya HSB brf Mjölnaren. Toppenfin 2:a med hiss och balkong mot gården i nordost läge på andra våningen. Helkaklat duschrum med tvättmaskin/tumlare. Trivsamt sovrum med klädkammare. Föreningen är belägen mellan strömmens virvlande vatten och industrilandskapets vackra gamla byggnader, en kort promenad tar dig till restaurangtäta Kungsgatan, centrumkärnan, centralstation och avkopplande parkområden.

Rumsbeskrivning

Entré

Hall med ekparkettgolv samt skjutdörrsgarderober.

Vardagsrum

Vardagsrum med ekparkettgolv i öppen planlösning med kök samt utgång till balkong mot gården.

Sovrum

Sovrum med ekparkettgolv samt klädkammare.

Kök

Kök med ekparkettgolv i öppen planlösning med vardagsrummet. Släta vita köksluckor, utdragslådor med dämpning kombinerat med bänkskåp under bänkskiva i laminat. Integrerad diskmaskin, köksfläkt ovan induktionshäll och rostfri ho. Ugn och mikro inbyggt i högskåp, kyl/ frys med överskåp.

Klädkammare

Klädkammare med ekparkettgolv.

Duschrum

Duschrumrum med klinkergolv och kakel på väggar. Tvättställ med kommod, wc, duschhörna med glasdörrar. Handdukstork, kombimaskin med tvättmaskin och torktumlare. Arbetsbänk med bänkskiva i laminat över samt överskåp med belysning.

Övriga utrymmen

En gemensamhetslokal som kan användas för föreningsaktiviteter och sammanträdesrum. Lokalen är utrustat med ett pentry och wc. Till varje lägenhet finns förrådsyta belägen i souterrängplan i hus A samt i källarplan i hus B och C. Cykelförvaring i cykelrum souterrängplan hus A samt i källarplan i hus B och C samt i byggnader på gården.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Tv anslutning via Telia Internetanslutning via fiber, Telia

Uteplats/Balkong

Balkong i nordöstligt läge.

Bilplats

65 parkeringsplatser i garage under hus A och del av innergården. Hyrs ut av bostadsrättsföreningen genom kösystem för 800 kr / månad. Garaget nås från hus A (detta hus) och hus B.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tor 01 Mar 19:00 - 19:30

  Anmäl till visning

  Adress

  Västgötegatan 14a - Norrköping

  Kommun

  Norrköping

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017

  Boarea

  55m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 4 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Centralt

  Avgift

  3 103 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, fasta avgiften för el, bredband samt kabel-TV.

  Utgångspris

  1 925 000 kr

  35 000 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Johan Ahlén

  Reg.Fastighetsmäklare

  0703-323302

  johan.ahlen@lansfast.se Läs mer om Johan

  Extra kontaktperson

  Elin Stigell

  Reg.Fastighetsmäklare

  0733-306657

  elin.stigell@lansfast.se Läs mer om Elin

  Visning

  Kom på visning!

  Anmäl dig via vår hemsida!

  2018-03-01 19:00:00 2018-03-01 19:30:00 40 Bostadsvisning Västgötegatan 14a, Norrköping 58,5896199672206, 58,5896199672206 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Västgötegatan 14a, Norrköping

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 55m2 Pris: 1 925 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  550 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr

  Hushållsel:

  300 kr

  Vatten/avlopp:

  150 kr

  Personer i hushållet: 2

  Driftkostnaden, bestående av el, varmvatten och hemförsäkring, är uppskattad. Driftkostnad är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

  Andel i föreningen:

  1,0602% och andel av årsavgiften är 1,0602%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Mjölnaren

  Lägenhetsnummer:

  34

  Antal lägenheter:

  69

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  Mellan Strömmens virvlande vatten och industrilandskapets vackra gamla byggnader är nybyggda HSB Brf Mjölnaren belägen. Föreningen äger fastigheten Mjölnaren 9 och omfattar 69 lägenheter på 2 - 4 rum och kök, fördelat i tre huskroppar med 4 våningar. Byggnaderna inrymmer även 4 st hyreslokaler. Föreningen innehar en gemensamhetslokal som kan användas för föreningsaktiviteter och sammanträdesrum. Lokalen är utrustat med ett pentry och wc. Till varje lägenhet finns förrådsyta belägen i souterrängplan i hus A samt i källarplan i hus B och C. Cykelförvaring i cykelrum souterrängplan hus A samt i källarplan i hus B och C samt i byggnader på gården. Garage under hus A och B med hiss upp i trapphusen, till garageplats är det separat kö.  Energideklaration

  Status:

  Behövs ej

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola