Bronsgatan 1L, Ängelholm

1 300 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Bronsgatan 1L - Ängelholm

  Kommun

  Ängelholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1989

  Boarea

  104m2

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Ängelholm

  Avgift

  7 198 kr/mån

  Eller högstbjudande

  1 300 000 kr

  12 500 kr/m2

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Bostadsrättsparhus i trivsam och välskött förening med liten lättskött trädgård. Fina omgivningar och bara en kort promenad till Ängelholms centrum. Attraktivt område och med bra läge. Modernt renoverad. Hörntomt med 2 trädäck. Förråd. Garage.

  Ansvarig mäklare

  Berit Johansson

  Reg Fastighetsmäklare

  070-619 45 20

  berit.johansson@lansfast.se Läs mer om Berit

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall, parkettgolv 2011, ytterdörr 2018. Kök med matplats 2011, inbyggd diskmaskin, kyl-frys, inbyggd micro, ugn, spishäll med induktion, fläkt 2018. Vardagsrum, ekparkett, utgång till trädgården och trädäck 2013, altandörr 2017. Badrum, plastmatta 2003, dusch, toalett, handfat, inredning 2013. Tvättstuga, tvättmaskin 2013, Torktumlare 2013, Nibe Fighter elpanna. Ovanvåning: Hall, parkettgolv 2011, klädkammare. Sovrum, parkettgolv 2011, garderober. Sovrum, parkettgolv 2011, garderober. Sovrum, parkettgolv 2011. Badrum, plastmatta, badkar, handfat 2014, toalett.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1989

  TV

  Fiber

  Uteplats/Balkong

  Uteplats 1: Trädäck framsidan 2013. Uteplats 2: Trädäck baksidan 2013.

  Bilplats

  1 garageplats, ingår i månadsavgiften/hyran.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Husållsel är inkl nätavgift

  Andel i föreningen:

  8,33333%

  Andel av årsavgift:

  8,33333%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-30

  Förening

  Föreningens namn:

  Träslottet

  Lägenhetsnummer:

  12

  Antal lägenheter:

  12

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  117 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor