Kallenbergsgatan 3 C, Ängelholm

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 58m2 Pris: 850 000 kr

Genomgående ljus och fräsch två rums lägenhet på första våningen med rymlig balkong med skjutbara fönsterpartier. Kök med vit köksinredning, nytt parkettgolv i vardagsrummet och helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. Fint läge bara en kort promenad till matbutiker och Ängelholms centrum. Välkommen till Kallenbergsgatan 3 C.

Rumsbeskrivning

Genomgående lägenhet

Hall, laminatgolv, garderob och klädkammare. Sovrum, laminatgolv. Kök med matplats, laminatgolv, vit köksinredning, spishäll 2017, ugn 2017, fläkt, kyl/frys. Helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin. Vardagsrum med nytt parkettgolv, utgång till balkong med skjutbara fönsterpartier och trägolv.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1956

TV & Internet

Fiberoptik

Uteplats/Balkong

Inglasad balkong.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 200 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Går att hyra för 70 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kallenbergsgatan 3 C - Ängelholm

  Kommun

  Ängelholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1956

  Boarea

  58m2

  Våning

  1 av 4 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Villan

  Avgift

  3 530 kr/mån

  Utgångspris

  850 000 kr

  14 655 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Annika Sjöstrand

  Reg Fastighetsmäklare

  0706-19 95 20

  annika.sjostrand@lansfast.se Läs mer om Annika

  Visning

  Är du intresserad?

  Kallenbergsgatan 3 C, Ängelholm

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 58m2 Pris: 850 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Hushållsel:

  300 kr

  Andel i föreningen:

  0,00963% och andel av årsavgiften är 1,081%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Ängelholmshus nr 2

  Lägenhetsnummer:

  58-1001

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Gullvivan 3 i Ängelholms kommun. På fastigheten finns 4 st byggnader med 96 lägenheter och 1 bostadsrättslokal, samt 7 lokaler med hyresrätt uppförda. Fastighetens adress är Kallenbergsgatan 1,3,5 och 7 i Ängelholm.  Gjorda renoveringar:

  Stambyte med badrumsrenovering 2003 Byte till säkerhetsdörrar 2003 Elsanering 2006 Utbyte av samtliga värmeväxlare 2007 Ombyggnad balkonger 2009-2010 Fiberkabel installerad 2011 Utemiljö 2012-2013 Intallation av tvättmaskiner 2014 Tak, rengöring 2015 Låssystem till entrédörrar 2016  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  92 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola