Budgivning pågår

Lökgatan 21, Ängelholm

950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Lökgatan 21 - Ängelholm

  Kommun

  Ängelholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1993

  Boarea

  71,5m2

  Våning

  3 av 4 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Bäckadal

  Avgift

  4 450 kr/mån

  I hyran ingår, uppvärmning, sophantering och fiberoptik. Hushållsel tillkommer.

  Utgångspris

  950 000 kr

  13 287 kr/m2

  Mycket ljus och trivsam tvårumslägenhet, 71.5 kvm, på andra våningen med inglasad balkong med eftermiddags sol. Lägenheten är genomgående med inbjudande entré, vardagsrum med utgång till balkongen, rymligt kök med stora fönster med fin vy över takåsarna, ett sovrum och badrum med dusch. Det finns hiss. Tvättstuga på samma våning som lägenheten och förrådsutrymme i källaren. Lugnt område med kort promenad till matbutiker och Ängelholms centrum. Välkommen till Lökgatan 21.

  Ansvarig mäklare

  Annika Sjöstrand

  Reg Fastighetsmäklare

  0706-19 95 20

  annika.sjostrand@lansfast.se Läs mer om Annika

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Genomgående 2 rums lägenhet

  Hall med plastmatta, garderob. Vardagsrum, parkettgolv, utgång till inglasad, tätad, balkong. Kök med parkettgolv, spis, fläkt, kyl 2016, frys ca 2015. Sovrum, parkettgolv, garderober. Badrum med dusch, badkar finns i förrådet, plats för tvättmaskin, delvis kakelklädda väggar, plastmatta på golv, fönster.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1993

  TV

  Fiberoptik - ingår i hyran

  Uteplats/Balkong

  Inglasad tätad balkong.

  Bilplats

  P-plats 75 kr/mån. Garage 200 kr/mån. Det är kö till p-plats och garage.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Elkostnad:

  250 kr

  Andel i föreningen:

  1,0437%

  Andel av årsavgift:

  1,0545%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Ängelholmshus nr 16

  Lägenhetsnummer:

  119

  Antal lägenheter:

  71

  Antal lokaler:

  1

  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  162 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor