Mossabäcksvägen 3, Stehag

Bostadsrätt, 5 rok, 129,5m2 Pris: 1 025 000 kr

Välkommen till bostadsrätt på 1,5-plan i lugna Stehag. Lättskött trädgård, uterum och garage.

Trevlig bostadsrätt i lugna Stehag! På entréplan finns kök med stor matplats, vardagsrum med möjlighet till ännu ett sovrum. Utgång till uterum som leder ut i trädgården. Sovrum med angränsande klädkammare. Badrum med tvättmöjligheter samt dusch. På övreplan finns det två st sovrum, allrum, badrum med badkar samt större klädkammare. Uterum med bra möjligheter, omgjord trädgård 2016. Garage med förråd. Perfekt för en småbarnsfamilj! Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

INTERIÖR

ENTRÉPLAN ENTRÉHALL: Golv: laminat. Väggar: tapet. Bra förvaringsmöjligheter. KÖK: Golv: Klinker. Väggar: tapet/kakel. Utrustning: Spis (Electrolux), Kyl (Bosch), Frys (Bosch), Diskmaskin (Electro Helios). Angränsade stor matplats för upp till 8-10 personer. VARDAGSRUM: Golv: Laminat. Väggar: Tapet. Stort vardagsrum med möjlighet till ännu ett sovrum. Utgång till uterum och vidare ut i trädgård. SOVRUM 1: Golv: Laminat. Väggar: tapet. Mindre klädkammare. BADRUM 1: Golv: plastmatta. Väggar: kakel. Utrustning: Tvättmaskin (Bosch 2016), Torktumlare (Bosch 2016), El-panna (Nibe 2017), Tvättställ, WC, Dusch. OVANPLAN SOVRUM 2: Golv: Plastmatta. Väggar: Tapet. Garderober ingår. ALLRUM: Golv: Plastmatta. Väggar: Tapet. Används idag som mindre kontor. SOVRUM 3: Golv: Plastmatta. Väggar: Tapet. BADRUM 2: Golv: Plastmatta. Väggar: Kakel. Utrustning: Tvättställ, WC, Badkar. KLÄDKAMMARE: Stor klädkammare som ger bra förvaring. UTERUM: Möjlighet till matplats för personer upp till 10-12 personer.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1991

TV & Internet

Kabel-tv ingår i månadsavgiften. Fiber är indraget i bostadsrätten via en samfällighet, 1000/1000Mbit bredband. Mer information på samfällighetens hemsida. www.stehagsfiber.se

Uteplats/Balkong

Uterum med plats för 8-10 personer.

Bilplats

Uppfart med plats för tre bilar samt garage med plats för en bil. Allmän parkering i föreningen.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse. Riksbyggens Brf Stehagen ligger på Mossabäcksvägen, centralt i Stehag med 5-10 min promenadväg till affär, skola och pågatågsstation. Stehag är en tätort i Eslövs kommun med ca 1100 invånare. Byn ligger vackert vid Gyaskogen och med cykelavstånd till Ringsjön. Det moderna stationssamhället Stehag kom till 1858 då järnvägen kom till Stehag. Det gick utför till slut med tågen och 1978 hade tågen ersatts med buss och Stehag föll ned i en dvala. Dock återuppstod Stehag med pågatågen som invigdes 1986. Pendla: I Stehag finns en pågatågsstation med kommunikationer till bl a Eslöv, Lund, Malmö, Höör, Hässleholm och Kristianstad. Buss avgår mot Billinge, Röstånga och Klippan. För mer info se www.skanetrafiken.se Barnomsorg och skola: I Stehag finns tre kommunala förskolor och en privat förskola. Kommunal skola finns från förskoleklass till åk 6. Service: I Stehag finns bl a livsmedelsbutik, bykrog, frisör, blomsterhandel, byggvaruhus och bibliotek. Fritid: I Gyaskogen finns flera motionsspår var av ett är upplyst. En ny cykelväg gör det lätt att ta sig ner till badplatsen vid Ringsjön. I idrottshallen på skolan håller flera föreningar till på kvällar och helger, bl a Friskis och svettis och en bågskytteförening. Stehag har även en aktiv fotbollsförening som håller till på Gyavallen och en aktiv frisksportsförening som bl a erbjuder gym, skateramp, trampolin och fritidsgård. Svenska kyrkan erbjuder aktiviteter för både barn och vuxna. .

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 11:00 - 12:00

Mån 20 Nov 16:30 - 17:30

Anmäl till visning

Adress

Mossabäcksvägen 3 - Stehag

Kommun

Eslöv

Typ

1 ½ plan

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1991

Boarea

129,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Rum

5 rok varav 3 sovrum

Område

Stehag

Avgift

8 523 kr/mån

I aviften ingår det: vatten, renhållning, kabel-tv samt fiber.

Utgångspris

1 025 000 kr

7 915 kr/m2

Ansvarig mäklare

Erik Andréasson

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Erik Maila mig

Visning

Kom på visning!

Föranmälan krävs. Välkomna på visning!

2017-11-19 11:00:00 2017-11-19 12:00:00 40 Bostadsvisning Mossabäcksvägen 3, Stehag 55,9045352817613, 55,9045352817613 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Föranmälan krävs. Välkomna på visning!

2017-11-20 16:30:00 2017-11-20 17:30:00 40 Bostadsvisning Mossabäcksvägen 3, Stehag 55,9045352817613, 55,9045352817613 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Mossabäcksvägen 3, Stehag

Bostadsrätt, 5 rok, 129,5m2 Pris: 1 025 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

2 145 kr/månad

Försäkring:

200 kr

Uppvärmning:

1 945 kr

Personer i hushållet: 4

Observera att angivna driftskostnader är baserade på nuvarande ägares förbrukning och avtal. Kostnaden för hushållselen är inkluderad i uppvärmningskostnaden

Andel i föreningen:

4,71047% och andel av årsavgiften är 4,70873%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Övrigt:

Föreningen har 29 lägenheter, varav 7 tvåor, 9 treor, 7 fyror och 6 femmor, de flesta lägenheter är fristående hus. Bostadsrättsföreningen tillkom 1990 under namnet BRF Stehagen och de första husen var klara för inflyttning 1991. 2014 blev BRF Stehagen en Riksbyggenförening och bytte formellt namn till Riksbyggens BRF Stehagen. Här finns fördelarna med lugnet i en mindre by samtidigt som det är nära till service och pendling.

Förening

Föreningens namn:

Brf Stehagen

Lägenhetsnummer:

2

Antal lägenheter:

29

Antal lokaler:

0

Energideklaration

Energikonsumtion:

74 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola