Mossabäcksvägen 3, Stehag

Bostadsrättslägenhet, 5 rok, 129,5m2 Pris: 895 000 kr

Välkommen till bostadsrätt på 1,5-plan i lugna Stehag. Lättskött trädgård, uterum och garage.

Trevlig bostadsrätt i lugna Stehag! På entréplan finns kök med stor matplats, vardagsrum med möjlighet till ännu ett sovrum. Utgång till uterum som leder ut i trädgården. Sovrum med angränsande klädkammare. Badrum med tvättmöjligheter samt dusch. På övreplan finns det två st sovrum, allrum, badrum med badkar samt större klädkammare. Uterum med bra möjligheter, omgjord trädgård 2016. Garage med förråd. Perfekt för en småbarnsfamilj! Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

INTERIÖR

ENTRÉPLAN ENTRÉHALL: Golv: laminat. Väggar: tapet. Bra förvaringsmöjligheter. KÖK: Golv: Klinker. Väggar: tapet/kakel. Utrustning: Spis (Electrolux), Kyl (Bosch), Frys (Bosch), Diskmaskin (Electro Helios). Angränsade stor matplats för upp till 8-10 personer. VARDAGSRUM: Golv: Laminat. Väggar: Tapet. Stort vardagsrum med möjlighet till ännu ett sovrum. Utgång till uterum och vidare ut i trädgård. SOVRUM 1: Golv: Laminat. Väggar: tapet. Mindre klädkammare. BADRUM 1: Golv: plastmatta. Väggar: kakel. Utrustning: Tvättmaskin (Bosch 2016), Torktumlare (Bosch 2016), El-panna (Nibe 2017), Tvättställ, WC, Dusch. OVANPLAN SOVRUM 2: Golv: Plastmatta. Väggar: Tapet. Garderober ingår. ALLRUM: Golv: Plastmatta. Väggar: Tapet. Används idag som mindre kontor. SOVRUM 3: Golv: Plastmatta. Väggar: Tapet. BADRUM 2: Golv: Plastmatta. Väggar: Kakel. Utrustning: Tvättställ, WC, Badkar. KLÄDKAMMARE: Stor klädkammare som ger bra förvaring. UTERUM: Möjlighet till matplats för personer upp till 10-12 personer.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1991

TV & Internet

Kabel-tv ingår i månadsavgiften. Fiber är indraget i bostadsrätten via en samfällighet, 1000/1000Mbit bredband. Mer information på samfällighetens hemsida. www.stehagsfiber.se

Uteplats/Balkong

Uterum med plats för 8-10 personer.

Bilplats

Uppfart med plats för tre bilar samt garage med plats för en bil. Allmän parkering i föreningen.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse. Riksbyggens Brf Stehagen ligger på Mossabäcksvägen, centralt i Stehag med 5-10 min promenadväg till affär, skola och pågatågsstation. Stehag är en tätort i Eslövs kommun med ca 1100 invånare. Byn ligger vackert vid Gyaskogen och med cykelavstånd till Ringsjön. Det moderna stationssamhället Stehag kom till 1858 då järnvägen kom till Stehag. Det gick utför till slut med tågen och 1978 hade tågen ersatts med buss och Stehag föll ned i en dvala. Dock återuppstod Stehag med pågatågen som invigdes 1986. Pendla: I Stehag finns en pågatågsstation med kommunikationer till bl a Eslöv, Lund, Malmö, Höör, Hässleholm och Kristianstad. Buss avgår mot Billinge, Röstånga och Klippan. För mer info se www.skanetrafiken.se Barnomsorg och skola: I Stehag finns tre kommunala förskolor och en privat förskola. Kommunal skola finns från förskoleklass till åk 6. Service: I Stehag finns bl a livsmedelsbutik, bykrog, frisör, blomsterhandel, byggvaruhus och bibliotek. Fritid: I Gyaskogen finns flera motionsspår var av ett är upplyst. En ny cykelväg gör det lätt att ta sig ner till badplatsen vid Ringsjön. I idrottshallen på skolan håller flera föreningar till på kvällar och helger, bl a Friskis och svettis och en bågskytteförening. Stehag har även en aktiv fotbollsförening som håller till på Gyavallen och en aktiv frisksportsförening som bl a erbjuder gym, skateramp, trampolin och fritidsgård. Svenska kyrkan erbjuder aktiviteter för både barn och vuxna.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Lör 27 Jan 11:00 - 12:00

  Anmäl till visning

  Adress

  Mossabäcksvägen 3 - Stehag

  Kommun

  Eslöv

  Typ

  1 ½ plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1991

  Boarea

  129,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  5 rok varav 3 sovrum

  Område

  Stehag

  Avgift

  8 523 kr/mån

  I aviften ingår det: vatten, renhållning, kabel-tv samt fiber.

  Utgångspris

  895 000 kr

  6 911 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Erik Andréasson

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-7743575

  erik.andreasson@lansfast.se Läs mer om Erik

  Visning

  Kom på visning!

  Föranmälan krävs. Välkomna på visning!

  2018-01-27 11:00:00 2018-01-27 12:00:00 40 Bostadsvisning Mossabäcksvägen 3, Stehag 55,9045352817613, 55,9045352817613 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Mossabäcksvägen 3, Stehag

  Bostadsrättslägenhet, 5 rok, 129,5m2 Pris: 895 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning - Entréplan

  Planlösning - Övre plan

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  2 145 kr/månad

  Försäkring:

  200 kr

  Uppvärmning:

  1 945 kr

  Personer i hushållet: 4

  Observera att angivna driftskostnader är baserade på nuvarande ägares förbrukning och avtal. Kostnaden för hushållselen är inkluderad i uppvärmningskostnaden

  Andel i föreningen:

  4,71047% och andel av årsavgiften är 4,70873%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Övrigt:

  Föreningen har 29 lägenheter, varav 7 tvåor, 9 treor, 7 fyror och 6 femmor, de flesta lägenheter är fristående hus. Bostadsrättsföreningen tillkom 1990 under namnet BRF Stehagen och de första husen var klara för inflyttning 1991. 2014 blev BRF Stehagen en Riksbyggenförening och bytte formellt namn till Riksbyggens BRF Stehagen. Här finns fördelarna med lugnet i en mindre by samtidigt som det är nära till service och pendling.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Stehagen

  Lägenhetsnummer:

  2

  Antal lägenheter:

  29

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  74 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola