Badvägen 7A, Klippan

Bostadsrätt, 5 rok, 106m2 Pris: 395 000 kr - Budgivning pågår

På barnvänligt område finner ni denna rymliga femma med plats för hela familjen. Badrum i båda plan och två balkonger med plats för möblemang. Trevlig innergård med gemensam pool, lekplats och ytor för lek och spel. Nära till centrum och förskola som ligger på samma innergård. Hiss.

Rumsbeskrivning

Entré/ Hall

Entré/ Hall med ljust klinkergolv samt med klädkammare.

Badrum

Badrum med kakel och klinker, wc, badkar samt tvättställ.

Sovrum

Sovrum med laminatgolv, utgång till möjlig uteplats.

Vardagsrum

Vardagsrum med parkettgolv, utgång till balkong.

Kök

Kök med ljust klinkergolv, utrustat med diskmaskin, spis med keramikhäll, kyl och frys. Matplats.

Sovrum

Sovrum på ovanvåning med parkettgolv, garderob.

Sovrum/ Allrum

Sovrum/ Allrum på ovanvåning med laminatgolv samt med utgång till balkong.

Sovrum

Sovrum på ovanvåning med laminatgolv, takfönster samt skjutdörrsgarderob.

Toalett med dusch

Toalett med dusch på ovanvåning, målad våtrumsmatta på vägg samt med plastmatta på golv.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd och tvättstuga med torkrum.

TV & Internet

Via FiberVia Fiber

Uteplats/Balkong

Två stora balkonger samt möjlighet till uteplats utanför sovrum på entréplan.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 300 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran.

Vägbeskrivning

Se Eniro.se

Övrigt

Närheten till vacker natur och strövområden gör läget idealiskt. Ett par kilometer norr om Klippans tätort ligger Bjärsgård. Här börjar ett område som är något vildare än Rönneådalens och ett populärt promenadstråk. Vasasjöslingan är en motionsslinga som du når via sin början vid sjöns västra sida. Området får en speciell karaktär genom ett omfattande vattensystem. Åslingan utgår från Elfdalens Motionsanläggning som ligger i anslutning till campingplatsen. Motionsslingan som delvis löper längs Bäljane å bjuder på massor av fina naturupplevelser. Bäljane å är känd för sitt goda fiske liksom Rönneå som ringlar genom Klippans kommun. I tätorten Klippan möter du småstadens charm med hela sitt utbud inom bevämt räckhåll. Här finns ett stort antal butiker med fackhandlare och varuhus. Här finns ett rikt utbud av aktiviteter för alla åldrar och många valmöjligheter när det gäller skola och barnomsorg. Läget i nordvästra Skåne är strategiskt. Endast 35 kilometer bort ligger Helsingborg där du enkelt via färjehamnen tar dig över till Danmark. Kommunen genomkorsas av europavägar och riksvägar och för dig som är bilburen är det både bekvämt och tidssparande. Från denna fastighet har du endast ett par minuters promenad till stationen. Tåget som avgår från Klippan ger dig snabba och täta förbindelser med Helsingborg och Hässleholm där du sedan bekvämt och snabbt kan ta dig vidare mot Köpenhamn, Stockholm eller Göteborg. Ängelholms flygplats når du på endast 35 minuter och till Sturup tar det mindre än en timme med bil. Till Kastrup tar du dig på ca 90 minuter med bil eller tåg..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Badvägen 7A - Klippan

Kommun

Klippan

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

106m2

Areauppgifter enligt säljaren

Våning

3 av 3 (Våningsplan 3 av 3, hiss finns.)

Rum

5 rok varav 4 sovrum

Område

Solslätt

Avgift

6 434 kr/mån

Eller högstbjudande!

395 000 kr

3 726 kr/m2

Aktuellt bud

Budgivning pågår

Högsta bud 325 000 kr

3 066 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Badvägen 7A, Klippan

Bostadsrätt, 5 rok, 106m2 Pris: 395 000 kr - Budgivning pågår

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

450 kr/månad

Hushållsel:

450 kr

Personer i hushållet: 4

Andel i föreningen:

0%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Förening

Föreningens namn:

Brf Nejlikan

Lägenhetsnummer:

1207-22

Antal lägenheter:

43

Antal lokaler:

2

Energideklaration

Energikonsumtion:

96 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola