Pricktorget 7, Lomma

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 53m2 Pris: 2 900 000 kr

En fin 2:a med underbar utsikt över Lomma hamn.

En mycket fin bostad med fönster och balkong mot Lomma Hamn! Lägenheten har fin disposition och ligger nära till restauranger, strand och nöje. Måste ses! Populär förening!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkomna till Pricktorget! En mycket fin bostad med stor balkong i söderläge och utsikt mot den idylliska hamnen. Hall med skjutdörrsgarderober och ingång till klädkammare. Från hallen når man även det helkaklade duschrummet med vitt kakel, ljusgrå klinker, handdukstork, praktiska vikdörrar, handfat, WC, tvättmaskin med torkfunktion (Bosch wash & dry) samt en mindre arbetsbänk med förvaring och belysning. Kök och vardagsrum med öppen och modern planlösning, enhetligt parkettgolv, nymålade vita väggar, stora fönster och utgång till balkong i söderläge. Sovrum med parkett, nymålade vita väggar, garderobsvägg och fönster mot söder. En riktig pärla!

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2012

Uteplats/Balkong

Balkong, läge söder.

I samarbete med Länsförsäkringar Bank kan vi lämna erbjudande om lån för dig som köper ny bostad. Ansvarig för lån till denna bostad är privatrådgivare Victor Bengtsson 046-433 87 01 victor.bengtsson@lansforsakringar.se

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 21 Jan

  Anmäl till visning

  Adress

  Pricktorget 7 - Lomma

  Kommun

  Lomma

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2012

  Boarea

  53m2

  Våning

  2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Lomma Hamn

  Avgift

  2 846 kr/mån

  Utgångspris

  2 900 000 kr

  54 717 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Sjövall

  Reg. Fastighetsmäklare

  0708-575075

  fredrik.sjovall@lansfast.se Läs mer om Fredrik

  Extra kontaktperson

  Fredrik Westesson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0708-978178

  fredrik.westesson@lansfast.se Läs mer om Fredrik

  Visning

  Kom på visning!

  Ring för tidsbokning.

  2018-01-21 00:00:00 2018-01-21 00:00:00 40 Bostadsvisning Pricktorget 7, Lomma 55,6761385579826, 55,6761385579826 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Pricktorget 7, Lomma

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 53m2 Pris: 2 900 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  480 kr/månad

  Försäkring:

  180 kr

  Hushållsel:

  200 kr

  Vatten/avlopp:

  100 kr

  Personer i hushållet: 1

  Driftkostnaden är en uppskattning. Det tillkommer även en obligatorisk kostnad på 216 kr/mån för Telia Tristar, paketet som nämns vid punkten ekonomi.

  Andel i föreningen:

  1,7817% och andel av årsavgiften är 1,7817%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-19

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Hamnvakten

  Lägenhetsnummer:

  1111

  Antal lägenheter:

  43

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen förvärvade fastigheten 2012. Fastigheten är ett privatbostadsföretag och är fullvärdesförsäkrad hos Trygghansa. Föreningen består av två flerbostadshus på tre våningar med totalt 43 bostäder och 4 lokaler. 32 garageplatser (ca 600 kr/ mån) och 9 p-platser (300 kr/ mån), kö-system tillämpas. Det finns inga planerade renoveringar. Ang månadsavgiften finns det i dagsläget inga planerade höjningar. Föreningens hemsida: http://www.brfhamnvakten.se/html/hamnvakten.html  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola