Slättängsgatan 27b, Lomma

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 85,5m2 Pris: 1 795 000 kr

Genomgående 3:a med inglasad balkong.

Trevlig och fin bostad högst upp i huset! Genomgående med milsvid utsikt. Fräscht kök och nyrenoverat duschrum samt nytt gäst-WC. Stabil förening.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Stor hall med gott om förvaring. Nytt helkaklat duschrum med praktiska vikdörrar, wc och handdukstork. Nytt gäst-wc i samma färg och stil som duschrummet. Trevligt kök med matplats för ca 4-6 personer, kyl & frys, spishäll, fläkt och diskmaskin. Snyggt modernt kakel ovan diskbänken. Vardagsrum med parkett, fin utsikt och plats för både matbord och sällskapsdel. Två sovrum som båda har utgång till den stora inglasade balkongen.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd och matkällare.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1966-1968

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Kostnaden för bredbandsuppkopplingen ingår i månadsavgiften. Som boende har du bredbandsuppkoppling med hastigheten 100/10 Mbit/s (Bredband2). Vill du ha andra tilläggstjänster eller kanske en annan hastighet, måste du beställa och själv stå för detta

Uteplats/Balkong

Balkong, inglasad

Bilplats

167 parkeringsplatser, kostnad120 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Det finns4 MC-platser, 90 kr/ mån. Gästparkering finns vid containergården på 29/31:ans parkering. P-skiva skall användas. Tiden är 4 timmar. Behöver dina gäster stå längre tid kontakta fastighetsskötaren för ett tillstånd.

I samarbete med Länsförsäkringar Bank kan vi lämna erbjudande om lån för dig som köper ny bostad. Ansvarig för lån till denna bostad är privatrådgivare Victor Bengtsson 046-433 87 01 victor.bengtsson@lansforsakringar.se

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 21 Jan 12:15 - 12:45

  Anmäl till visning

  Adress

  Slättängsgatan 27b - Lomma

  Kommun

  Lomma

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1966-1968

  Boarea

  85,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 4 (Våningsplan 4 av 4 (hiss finns ej).) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Lomma

  Avgift

  5 187 kr/mån

  Varm och kallt vatten debiteras för egen förbrukning. Kostnaden kommer på månadsavgiften.

  Utgångspris

  1 795 000 kr

  20 994 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Sjövall

  Reg. Fastighetsmäklare

  0708-575075

  fredrik.sjovall@lansfast.se Läs mer om Fredrik

  Extra kontaktperson

  Fredrik Westesson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0708-978178

  fredrik.westesson@lansfast.se Läs mer om Fredrik

  Visning

  Kom på visning!

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  2018-01-21 12:15:00 2018-01-21 12:45:00 40 Bostadsvisning Slättängsgatan 27b, Lomma 55,680113685921, 55,680113685921 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Slättängsgatan 27b, Lomma

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 85,5m2 Pris: 1 795 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  450 kr/månad

  Hushållsel:

  325 kr

  Vatten/avlopp:

  125 kr

  Personer i hushållet: 2

  (En uppskattning).

  Andel i föreningen:

  0,59155% och andel av årsavgiften är 0,59155%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-13

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Kraften

  Lägenhetsnummer:

  100

  Antal lägenheter:

  192

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består av 192 stycken lägenheter och 5 stycken lokaler. Gå gärna in på föreningens hemsida www.hsb.se/malmo/kraften Gjorda förbättringar: Nya värmecentraler har installerats. Fönsterbyte, förbättrat ventilationen, stambyte, alla badrum, jordfelsbrytare, automatsäkringar, sanerat PCB vid balkongerna. Alla hus har fått automatisk dörröppnare på källarytterdörrarna. Det planeras inom kort byte av radiatorer, miljöhus och entrédörrar.  Föreningens ekonomi:

  Tillkommande avgifter: Varm och kallt vatten Debiteras för egen förbrukning. Kostnaden kommer på månadsavgiften. Avgiften regleras av HSB Malmö som debiterar säljare fram till och med överlåtelsen. Köparen betalar sin förbrukning via månadsavgiften enligt nedan. I januari betalas för augusti föregående år Det betyder att vattenförbrukningen betalas 4 månader senare.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola