Trastvägen 12 B, Lund

Bostadsrätt, 2 rok, 65,8m2 Pris: 1 495 000 kr

Ljus marktvåa med egen ingång på lugna väster.

Nu finns chans att förvärva en marktvåa med egen ingång på lugna väster. Lägenheten är ljus med stora fönster och stor härlig balkong i riktigt bra bilfritt västerläge. Möjlighet att anlägga en mindre uteplats även vid entrén. Kök med matplats för 4-6 personer. Stora rum. Praktisk hall med klinker. Lägenheten har renoveringsbehov framförallt i form av badrum, nya golv samt bänkskivor i köket. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL; Praktisk entré med klinker och målade väggar. Här finns gott om plats för klädavhängning samt två inbyggda garderober. Inre hall med äldre parkettgolv och vita målade väggar. Ingång till klädkammare. KÖK; Rymligt kök med matplats för 4-6 personer. Köksinredning i mörkt trä, bänkskivor i laminat samt trevligt kakel över arbetsytorna. Plastmatta och vita målade väggar. Spishäll 2016 - Ugn 2016 - Kolfilterfläkt - Diskmaskin 2017 - Kyl/Frys VARDAGSRUM; Stort ljust vardagsrum med fönster i väster. Äldre parkettgolv och vita målade väggar. Utgång till balkong i västerläge. SOVRUM; Stort bra sovrum med fönster i öster. Ljust laminatgolv och vita målade väggar. BADRUM; Rymligt äldre badrum. Delvis kaklat med originalklinker på golvet. Föreningen har gjort relining av avloppsstammarna så det är fritt fram för köparen att renovera badrummet efter tycke och smak. Badkar - Wc - Handfat - Badrumsskåp

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd på ca 4-5 kvm. Även en sk matkällarskrubb finns till lägenheten. Föreningen har två gemensamma tvättstugor. Här finns totalt 4 tvättmaskiner, ett torkrum, två torktumlare samt mangel. I föreningen finns även cykelrum, barnvagnsrum, pingisrum samt ett övernattningsrum.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1962

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.Bredband. Leverantör: Perspektiv bredband eller Comhem.

Uteplats/Balkong

Lägenheten har en stor härlig indragen balkong i riktigt bra bilfritt västerläge. Fin trätrall på golvet. Vid lägenhetens entré finns möjlighet att anlägga en mindre uteplats med morgonsol. Kolla med föreningen hur den i så fall ska utformas.

Bilplats

Föreningen disponerar 24 st p-platser vilka hyrs ut enligt kösystem. Fri parkering på gatorna i området.

Vägbeskrivning

Gå in på www.eniro.se för exakt vägbeskrivning

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse. Lägenheten ligger på väster i Lund ca 10 minuters promenad från stationen. Stadsbuss har hållplats ca 200 meter bort. Observera att lägenheten har ett renoveringsbehov. Detta främst i form av badrum, golv samt bänkskivor i köket. På planritningen är en dörröppning mellan köket och vardagsrummet med. Denna är idag igensatt men kan självklart öppnas igen om man så önskar. I samarbete med Länsförsäkringar Bank kan vi lämna erbjudande om lån för dig som köper ny bostad. Ansvarig för lån till denna bostad är privatrådgivare Victor Bengtsson 046-433 87 01 victor.bengtsson@lansforsakringar.se .

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 12:00 - 13:15

Anmäl till visning

Adress

Trastvägen 12 B - Lund

Kommun

Lund

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1962

Boarea

65,8m2

Våning

1 av 6 (Våningsplan 1 av 6. ) , Hiss finns

Rum

2 rok

Område

Väster

Avgift

2 780 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabeltv och el.

Utgångspris

1 495 000 kr

22 720 kr/m2

Ansvarig mäklare

Joakim Soneklint

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Joakim Maila mig

Visning

Kom på visning!

Var vänlig ring eller maila för anmälan.

2017-11-19 12:00:00 2017-11-19 13:15:00 40 Bostadsvisning Trastvägen 12 B, Lund 55,7040558210367, 55,7040558210367 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Trastvägen 12 B, Lund

Bostadsrätt, 2 rok, 65,8m2 Pris: 1 495 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

150 kr/månad

Försäkring:

150 kr

Driftkostnaden är uppskattad och avser hemförsäkring.

Andel i föreningen:

2,2368%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-27

Förening

Föreningens namn:

Brf Taltrasten

Lägenhetsnummer:

7

Antal lägenheter:

34

Antal lokaler:

0

Information:

Föreningen bildades i samband med att huset byggdes 1962. Föreningen består av 34 lägenheter.

Se föreningens ekonomiska redovisning vilken finns bilagd på hemnet eller går att få av mäklaren i samband med visning. Inga planerade avgiftshöjningar.

2012 gjordes relining av föreningens avloppsstammar. 2002 Byte av fönster 1998 Renovering av balkonger. Byte av ytskiktet på taket, takpapp, pågår. Installation av solcellspaneler på taket planeras.

Energideklaration

Energikonsumtion:

187 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola