Disponentgatan 16, Malmö

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 42m2 Pris: 1 595 000 kr - Budgivning pågår

Genomgående 2:a med mycket charm!

Välkomna en halvtrappa upp från markplan. Du möts av en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare och avhängningsmöjligheter. Detta är en trevlig bostad med renoverat kök och badrum i snygga materialval. Vackert brädgolv, genomgående vita väggar och ett sovrum med en vägg full av förvaring. Populära ST: knut erbjuder ett flertal restauranger, caféer och butiker. Kommunikation i form av buss finns i närheten och Triangeln för dig som pendlar via tåg. Detta är en bostad vi kan tala länge om, varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

En halv trappa upp från markplan välkomnas du av en ljus hall med vita väggar och brädgolv. En praktisk klädkammare till vänster och avhängningsmöjlighet till höger.

Kök / vardagsrum

Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är inrett med en arbetsbänk i ask, grå fondvägg och rostfritt stänkskydd. Inrett öppna hyllor på andra sidan väggen vilket ger en luftig känsla till köket. Utrustat med diskmaskin, häll, ugn, kyl, frys och fläkt. Vidare till vardagsrumsdelen där du erbjuds plats för soffa och matplats. Här finns också ett stort fönsterparti mot Disponentgatan som ger ett fint ljusinsläpp till rummet!

Sovrum

Sovrum med plats för dubbelsäng och en hel vägg av garderober. Vita väggar och ett snyggt brädgolv. Fönster som vetter mot innergården gör att du sover lugnt och stilla här.

Badrum

Smakfullt renoverat badrum av föreningen från 2009. Egen tvättmaskin, dusch, wc och tvättställ. Inrett med svart klinker och vitt kakel med kakeldekor, klassiskt och fräscht!

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1936

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Disponentgatan 16 - Malmö

  Kommun

  Malmö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1936

  Boarea

  42m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 4 (Våningsplan 1 av 4. ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  S:t Knut

  Avgift

  2 774 kr/mån

  I avgiften 2774 kr ingår följande: - Avgift: 2514 kr - Kabel-TV: 100 kr - Bredband: 160 kr

  Utgångspris

  1 595 000 kr

  37 976 kr/m2

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  Högsta bud 1 680 000 kr

  40 000 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Johanna Ericsson

  Fastighetsmäklare

  0727-44 98 62

  johanna.ericsson@lansfast.se Läs mer om Johanna

  Visning

  Är du intresserad?

  Disponentgatan 16, Malmö

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 42m2 Pris: 1 595 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  2,3108% och andel av årsavgiften är 2,3108%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-17

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 137 kr

  Byggnad

  Ventilation:

  Självdrag

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Knuts Park

  Lägenhetsnummer:

  9-299-2-0004

  Antal lägenheter:

  44

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheterna Alen 2 och Alen 5 i Malmö kommun med därpå uppförda byggnader med 44 lägenheter och 1 lokal. Byggnaderna är uppförda 1936. Fastigheterna adress är S:t Knuts väg 8-10 och Disponentgatan 16. Föreningen upplåter 42 lägenheter med bostadsrätt, 2 lägenheter, 1 lokal samt 7 parkeringsplatser med hyresrätt. Tvättstuga: 2 tvättstugor (3 tvättmaskiner och 2 torktummlare), 2 torkrum Gemensamma utrymmen: cykelskjul, uteplats, källarförråd och vindsutrymme Förvaring: alla medlemmar har ett eget källarförråd Juridisk person: tillåts ej Överlåtelseavgiften: 2,5 % av basbeloppet, betalas av säljaren Pantsättningsavgiften: 1% av basbeloppet, betalas av säljaren Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Självdrag Ekonomisk förvaltning: Bredablick Förvaltning Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: brfknutspark.blogspot.se Mail: info@knutspark.se Ordf: Lorena Clarin Larsson Samtliga boende ska städa sitt trapphus ca 2 ggr per år.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar.  Gjorda renoveringar:

  Utförda renoveringar: * Badrumsrenovering * Relining av avsloppsstammar * Byte av tappvattenstammar * Elstambyte * Översyn av värmesystem - byte av termostat/ventiler på radiatorer mm * Byggande av pergola för källsortering * Tak-, fönster- och fasadrenovering. Underhåll sker löpande enligt underhållsplan.  TV/Internet:

  Via kabeltv-nätet, www.seths.se Via ADSL. Telia/fiberbredband 100 Mbit. Ingår i avgiften  Parkering:

  Det finns 6 parkeringsplatser i anslutning till fastigheten, vill man ställa sig i kö kontaktar man Bredablick  Annat:

  Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i QBE. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för stryrelsen samt kollektiv bostadsrättstillägg för medlemmarna.


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  156 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola