Erikslustvägen 36 E, Malmö

Bostadsrätt, 3 rok, 66m2 Pris: 1 995 000 kr

Inflyttningsklar bostad om 66 kvm i toppskick på populär adress

Välkommen till denna helrenoverade bostad om 66 kvm i toppskick belägen på 2 våningen med en mysig balkong i söder. Bostaden är inflyttningklar med helkaklat badrum i moderna färger och duschhörna samt fantastiskt kök med gott om förvaring och plats för ett 4 personer. Bra sovrum och ett lättmöblerat vardagsrum gör boendet lätt och enkelt. Välkommen på visning

Rumsbeskrivning

Hall

Hallen är ljus och välkomnade med en snygg hatthylla i direkt anslutning. En generös klädkammare finns även i anslutning. Det är plats för arbetshörna eller stol. Det ligger en ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade.

Vardagsrum

Vardagsrummet är ljust och fräscht med fönster i flera väderstreck. Det är plats för både sällskapsdel och matplats. Vitmålade väggar och en vacker ekparkett.

Kök

Köket är helrenoverat 2013 med generösa arbetsbänkar i trä och vita högblanka skåp med gott om förvaring. Ett elegant kakel i vitt sitter emellan bänkskivan och skåpen. Här är fina maskiner såsom inbyggnadskyl och frys i kombination med högblanka skåpskivor, spishäll och en snygg köksfläkt i vitt samt en inbyggnadsugn. Ett ljust målat trägolv samt vitmålade väggar.

Sovrum

Sovrum 1 har plats för en större dubbelsäng samt mindre arbetsbord. Vi har ett fönster mot fotbollsplanen och bra ljus i rummet. Ekparkett och ljust vitmålade väggar. Sovrum 2 med vinklade väggar har plats för mindre säng samt arbetsbord. Stort fönster mot söder ett bra ljus i rummet.

Badrum

Badrummet är helkaklat i moderna färger och en rejäl duschhörna. Här är ett snyggt badrumsskåp i vitt med handfat och ett avlångt skåp med bra förvaring. Det ligger svart klinker på golvet och väggarna är klädda med svart och vitt kakel i snygg kombination.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd och tvättstuga med torkrum.Dessa renoverades 2014.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1950-53

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät.ComHem Via detta nät kan ni se på det analoga basutbud för TV som föreningen erbjuder. Comhem erbjuder också digital-tv, telefoni och internet. Se vidare www.comhem.se LAN Föreningen är ansluten till det öppna fibernätet HSB Bolina. Via detta kan ni få tillgång till internet, digital-tv och telefoni. Se vidare http://www.hsb.se/malmo/bolina/internet-for-boende Skillnad mellan näten? Kabel-tv-nätet via Comhem har det basutbud av analoga tv-kanaler föreningen abonnerar på, och Comhem erbjuder sedan tilläggstjänster i detta nät. Bolina är ett öppet nät där ni själv väljer leverantör och vilka tjänster ni önskar. Rent generellt är Bolina ett snabbare och bättre nät då detta är ett fibernät av mycket hög kvalitet.

Uteplats/Balkong

Sypermysig balkong i söderläge med plats för fika bord och stolar.

Bilplats

Föreningen har parkeringsplatser längs Erikslustvägen och på Torupsgatan samt garage under Mellanhedsgården. Parkeringsplatserna är fria att utnyttja för samtliga medlemmar, men det krävs ett parkeringstillstånd. Detta hämtas ut på fastighetskontoret och man får hämta ut 1 per lägenhet (eller sammanslagen lägenhet). Tillstånden är allmänna och gäller inte för en specifik ruta. Garaget är avgiftsbelagt (400kr / mån 2016) och platserna är personliga. För närvarande är det kö till platserna och det går bra att kontakta fastighetskontoret för mer information.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Erikslustvägen 36 E - Malmö

Kommun

Malmö

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1950-53

Boarea

66m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 3 (Våningsplan 2 av 3) , Hiss finns inte

Rum

3 rok

Område

Erikslust

Tillträde

01-03-2018

Avgift

3 400 kr/mån

Utgångspris

1 995 000 kr

30 227 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Erikslustvägen 36 E, Malmö

Bostadsrätt, 3 rok, 66m2 Pris: 1 995 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0,24735% och andel av årsavgiften är 0,24735%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-09-26

Byggnad

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Hsb brf Erikslust

Lägenhetsnummer:

21-2079-1-226-8

Antal lägenheter:

411

Antal lokaler:

18

Information:

Föreningens verksamhet omfattar förvaltningen av fastigheten Klaveret 1 vilken innehåller 407 lägenheter och 20 lokaler. I fastigheten finns ett sammahängande bostadshus innehållande 45 trapphus belägna i klassiska Stjärnhusen på Erikslust. Husen byggdes 1950-53, var redo för inflyttning 1953 och föreningen bildades 1949. Tomträtt: Föreningens fastighet är belagd med tomträtt och gällande avtal löper ut 2024-12-31. Tvättstuga: Till varje gård hör tvättstuga. Denna är fri att nyttja för medlemmar. Förbokning krävs av de större tvättrummen. Närmaste tvättstuga sett från denna lägnehteen finns i uppgång 22. Gemensamma utrymmen: hobbylokal för snickeri- och måleriarbeten och bastu och cykelkällare, landhockeybana, fritidslokal. Juridisk person: Ja, i normalfallet men varje tillfälle prövas Överlåtelseavgiften: 1120 kr - betalas av köparen Pantsättningsavgiften: 448 kr betalas av bostadsrättshavaren HSB-avgift: 500 + 300 kr (engångsavgift) Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Självdrag Ekonomisk förvaltning: HSB Tillsyn: Ja, bokas tillsammans med förvaltaren Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: www.hsb.se/malmo/brf/erikslust/ Mail: styrelse@brferikslust.se Tel: 040-630 62 50 Ordf: Johan Steimer, ordf@brferikslust.se

Från 1/1/2017 höjdes avgifterna med 2%. I normalfallet har föreningen en avgiftshöjning i början av året, ca 2 procent, för att följa dem kostnaderna som finns. Budget för 2018 är inte klar än.

Framöver: Upphandling av låssystem är igång och därefter kommer upphandling av underhåll för avlopp. Jobbet för det sistnämnda blir under 2018. 2014-2015 - Målning av källargångar, byte av förråd till stålburar, reparation efter översvämning samt målning av tvättstugor och renoverat bastun. 2015-2016 - Injustering värmesystem och byte av värmeväxlare

ComHem Via detta nät kan ni se på det analoga basutbud för TV som föreningen erbjuder. Comhem erbjuder också digital-tv, telefoni och internet. Se vidare www.comhem.se LAN Föreningen är ansluten till det öppna fibernätet HSB Bolina. Via detta kan ni få tillgång till internet, digital-tv och telefoni. Se vidare http://www.hsb.se/malmo/bolina/internet-for-boende Skillnad mellan näten? Kabel-tv-nätet via Comhem har det basutbud av analoga tv-kanaler föreningen abonnerar på, och Comhem erbjuder sedan tilläggstjänster i detta nät. Bolina är ett öppet nät där ni själv väljer leverantör och vilka tjänster ni önskar. Rent generellt är Bolina ett snabbare och bättre nät då detta är ett fibernät av mycket hög kvalitet.

Energideklaration

Energikonsumtion:

141 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola