Grynbodgatan 17, Malmö

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 100m2 Pris: 4 395 000 kr

Renoverad 3:a på lugn gata med Kungsparken som granne!

Välkommen in till denna vackra bostad med tre rum och kök. Du kommer bli tagen av denna lägenhet där allt är genomtänkt in i minsta detalj. Det är en klar röd tråd genom alla rum med harmoniska färger och materialval samt genomgående planlösning vilket ger en ljus och härlig känsla i hela bostaden. Här lämnas gott om utrymme till att sätta din personliga prägel på ditt hem. Den ljusa parketten med matchande vita väggar gör att det är lätt att matcha med många olika stilar. Här bor du med stadens puls som granne samtidigt som du tittar ut över lummiga Kungsparken. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Vi tar hissen upp till andra våningen där du möts av denna pärla till bostad! Hallen har ett mörkt klinkergolv, ljusa väggar och spotlights i taket vilket ger ett behagligt sken när du kommer in. Här finns en rymlig skjutdörrsgarderob med plats för mycket förvaring.

Badrum

Lyxigt och rymligt badrum där klinkers och kakel går i mörka och vita toner. Här har du även inbyggd golvvärme vilket ger en lyxig känsla. Snygga glasväggar bryter av mellan toalett delen och duschen. Badrummet är bland annat utrustat med kommod, handdukstork, spegelskåp, wc, och spotlights. Du bjuds även på en tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med en praktisk arbetsbänk ovan, samt överskåp för förvaring.

Sovrum 1

Vi går vidare in i lägenheten och möts av det första sovrummet. Här bjuds du på parkett och vita väggar. Här får du plats med en säng samt mycket förvaring i form av flera garderober med skjutdörrar.

Kök

Man blir direkt tagen av den lugna och hemtrevliga känslan som finns i det lyxiga och renoverade köket. Bakom köksinredningen hittar vi ett stänkskydd i vitt kakel som snyggt bryts av med vita skåpsluckor samt en grå bänkskiva i sten. Ugn och mikrovågsugn är i en behaglig höjd i ett högskåp. Utöver det så köket utrustat med induktionshäll, fläkt och kyl/frys (Alla vitvaror är från Electrolux bortsett från induktionshällen som är ifrån Ikea). På golvet ligger parkett och väggarna är vita. Här får du med lätthet plats för ett ordentligt köksbord med plats för 8 till 12 personer.

Sovrum 2

Från köket når vi bostadens andra sovrum. På golvet finner vi parkett och väggarna pryds av vita kulörer. Det finns gott om förvaring i form av en garderob med skjutdörrar. Sovrummet vetter mot innergården.

Vardagsrum

Samma känsla av harmoni och hemtrevlighet följer med till vardagsrummet med parkettgolvet och stora fönsterpartier. Färgvalen i rummet lämnar stort utrymme att sätta sin personliga prägel på rummet. Här finns plats för en större soffgrupp och även ett generöst matsalsbord. Rummets stora fönster bjuder på ett härligt ljusinsläpp och bostaden är i övrigt genomgående vilket ger otroligt mycket ljus. Du når bostadens balkong från vardagsrummet.

Balkong

Balkong där du kan spendera många mysiga kvällar. Njut av utsikt mot bland annat Kungsparken.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Grynbodgatan 17 - Malmö

  Kommun

  Malmö

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2011

  Boarea

  100m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 5 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Gamla Väster

  Avgift

  4 513 kr/mån

  Avg. inkl. värme, kallvatten, grundutbud kabel-tv och bredband.

  Utgångspris

  4 395 000 kr

  43 950 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Fredrik Brood

  Fastighetsmäklare

  0727-44 98 66

  fredrik.brood@lansfast.se Läs mer om Fredrik

  Visning

  Är du intresserad?

  Grynbodgatan 17, Malmö

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 100m2 Pris: 4 395 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  500 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr

  Hushållsel:

  250 kr

  Vatten/avlopp:

  100 kr

  Observera att driftkostnaderna är individuella och kan förändras beroende på faktisk förbrukning. Driftkostnaderna baseras idag på 2 vuxna.

  Andel i föreningen:

  2,47607% och andel av årsavgiften är 2,4761%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 137 kr

  betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2011

  Ventilation:

  FTX

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Slottsbron

  Lägenhetsnummer:

  208755001-0204

  Antal lägenheter:

  49

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen Brf Slottsbron äger fastigheten Generalens Hage 53 med därpå uppförda 4 st byggnader med 49 lägenheter. (marken köptes 2010) Fastighetens adress är Grynbodgatan 17-19, Hospitalgatan 16 A-D och Slottsgatan 24 A-D. Tvättstuga: Samtliga lägenheter har antingen kombinerad tvättmaskin/torktumlare eller de större lägenheterna separata tvätt-och torktumlare. Förvaring: källarförråd i fastigheten Slottsgatan 24, utöver skjutdörrsgarderoberna i lägenheten Juridisk person: granskas från fall till fall Överlåtelseavgiften: 1 137 kronor (2,5% av basbelopp) betalas av köparen Pantsättningsavgiften: 445 kronor (1% av basbelopp) betalas av köparen Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Mekanisk frånluft Ekonomisk förvaltning: Riksbyggen Hur debiteras elen: Elen debiteras efter faktisk förbrukning med mätare i varje lägenhet. Debitera i efterskott var tredje månad. Tillsyn: görs ej Kontaktuppgifter till förening: Mail: h.tengryd@gmail.com Ordf: Hans Tengryd  Föreningens ekonomi:

  Hyreshöjning är budgeterad årligen med 1 % per oktober månad.  Gjorda renoveringar:

  Inga kommande renoveringar är planerad. Målning av fönster mot Slottsgatan gjordes 2017. 2010/2011 totalrenoverades fastigheten  TV/Internet:

  Leverantör: Telia Föreningen än ansluten till kabel-tv, IP-telefoni och 100/100 Mbit/s bredband via fiber.  Parkering:

  23 st garageplatser som kan hyras för 1000:-/mån 11 st p-platser under tak som kan hyras för 900:-/mån Föreningen tillämpar kösystem för dessa platser. I övrigt finns det boendeparkering i området.  Annat:

  Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  114 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola