Östra Farmvägen 37 D, Malmö

Bostadsrätt, 3 rok, 78m2 Pris: 1 295 000 kr

Bra planerad 3:a i stabila BRF Manligheten!

Genomgående trea med öppen planlösning i stabil förening. Bostaden erbjuder ett renoverat kök med stora härliga arbetsytor
Välkommen till denna genomgående trea med öppen planlösning och mycket ljusinsläpp. Bostaden erbjuder ett renoverat kök med stora härliga arbetsytor. Det finns oändligt med anledningar att trivas i detta fina hem med inglasad balkong mot innergården. Här får bor du i en väldigt fin lägenhet med en stabil och välmående HSB förening. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

På andra våningen möts vi av en välkomnande hall med ljust golv och vita väggar. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i form av flera garderob.

Kök

Renoverat kök från 2010 med glasmosaik i bruna och guldiga färger som stänkskydd. Det vackra stänkskyddet ger en fin kontrast till den vita bänkskivan och de vita skåpsluckorna. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, diskmaskin och kyl och frys från Ikea. Här finns det även gott om plats för ett ordentligt matbord. Väggarna är vita och på golvet ligger ett laminatgolv i valnöt.

Sovrum 1

Ljust och härligt sovrum där du får plats med en dubbelsäng utan problem. Väggarna är vita och på golvet ligger vackert orginalgolv.

Badrum

Välplanerat och helkaklat badrum med ljusa färger på kakel och klinkers. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat och spegelskåp med förvaring.

Sovrum 2

Stort sovrum där du har gått om plats för både förvaring och en stor dubbelsäng. Ljusa väggar och parkett golv på original parketten som ligger på golvet.

Vardagsrum

Ljust och fräscht vardagsrum med vita väggar och parkettgolv. Här får du plats med både soffgrupp och matsalsbord. Fönster från två vädersträck ger en väldigt ljus och härlig känsla i rummet. Från vardagsrummet når du bostaden balkong.

Balkong

Inglasad balkong i sydväst läge med plats för utemöbler. Perfekt för mysiga kvällar. Du blickar ut över en lummig innergård.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1954 och 1956

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

För närvarande ingår ett grundutbud av kabeltv från Comhem samt 100mbit full duplex bredband från Ownit i avgiften. Den boende aktiverar själv bredbandet genom att beställa inloggningsuppgifter från Ownit Föreningen har ett avtal med Ownit om leverens av bredband. * Hög överföringshastighet, om 100 Mbps * 1 fast IP-nummer, med möjlighet till egen server * 10 st e-postkonton á 100 MB * 100 MB utrymme för hemsida För närvande tar föreningen inte ut någon avgift för brendbandet. För att aktivera ditt bredband kontaktar du ownit, OBS ingen avgift tas ut.

Bilplats

68 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. Dessa kostar 150 kr/mån att hyra. På gatan finns det boendeparkering

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Östra Farmvägen 37 D - Malmö

Kommun

Malmö

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1954 och 1956

Boarea

78m2

Våning

2 av 0

Rum

3 rok

Avgift

3 437 kr/mån

Utgångspris

1 295 000 kr

16 603 kr/m2

Fredrik Brood

Fastighetsmäklare

Mobil: 0727-44 98 66

Maila mig Hämta vCard

Visning

Är du intresserad?

Östra Farmvägen 37 D, Malmö

Bostadsrätt, 3 rok, 78m2 Pris: 1 295 000 kr

Värdekollen

Har du koll på det kanske viktigaste värdet av alla i den ekonomi? Nu kan du enkelt följa värdeutvecklingen på din bostad.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0,60637% och andel av årsavgiften är 0,60637%

Byggnad

Ventilation:

Frånluft

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

HSB brf Manligheten

Lägenhetsnummer:

21-2094-1-133-4

Antal lägenheter:

181

Antal lokaler:

13

Information:

Bostadsrättsföreningen Manlighetens hus färdigställdes 1956 på fastigheten Manligheten 4 som föreningen innehar med tomträtt. Fastighetens adresser omfattar Baskemöllegatan 6 a-c, Baskemöllegatan 8 a-d, Östra Farmvägen 37 a-d, Amiralsgatan 92 a-b, Amiralsgatan 96 a-b. Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag. Tvättstuga: 3 tvättstugor med 2 maskiner i varje, torkrum, torktummlare och mangelrum. Gemensamma utrymmen: Förråd, barnvagnsrum, cykelrum och bastu. Miljöhus för sophantering finns på gården. Överlåtelseavgiften: 1107,5 kr - betalas av köparen Pantsättningsavgiften: 443 kr - betalas av låntagaren Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Frånluft Ekonomisk förvaltning: HSB Tillsyn: Vid en överlåtelse tillämpar föreningen en tillsyn Kontaktuppgifter till förening: Hemsida: www.manligheten.se Mail: franz.dambo@manligheten.se Ordf: Franz Pedersen Dambo

Styrelsen anser att det i dagsläget inte är aktuellt att höja årsavgifterna, enligt årsredovisning 2015.

Pågående: Lagning av garagetak 1988 - Fönsterbyte 1995 - Inglasning av balkonger ca 2003 - Vattenstambyte och badrumsrenoveringar 2007 - Omdragning av elledningar, installation av portsystem och inhägnad av gården. 2010 - Tvättstugor 2010 - Trapphusen renoverades 2014 - Taket och fasaden renoverades.

Energideklaration

Energikonsumtion:

152 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola

Counter