Sallerupsvägen 2, Malmö

Bostadsrätt, 4 rok, 127m2 Pris: 2 995 000 kr

Unik cityvåning anno 1909!

Välkommen till denna pampiga paradbostad på bästa läge anno 1909! Upplev sekelskifte på högsta nivå med generös takhöjd och fantastisk stuckatur i kombination med oslagbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Självklart möts vi av exklusivt renoverat kök och ett badrum med smakfulla materialval och funktionellt utförande. Hiss från markplan! Bostaden ligger ett stenkast ifrån knutpunkten Värnhem där du bor i lugn och ro med närhet till city! Området ger dig närhet till grönskande Rörsjöparken och Ellstorpsparken som bland annat bjuder in till långa promenader och mysiga kvällar. På värnhemstorget finns Malmö plaza där det mesta finns att tillgå. Mat, nöje, shopping men framförallt goda bussförbindelser för vidare färd, perfekt för dig som pendlar eller behöver närhet till motorvägen! En riktig sekelskiftespärla som måste upplevas på plats!

Rumsbeskrivning

Hall

Via det gedigna trapphuset nås bostaden och dess rymliga hall. Här möts du direkt av tidstypiska attribut såsom väl tilltagen takhöjd och grova listverk. Hallen delar av bostadens alla rum.

Matsalsrum/sovrum

Från hallen möts du av en stor pampig öppning som tar dig vidare till Matsalsrummet. Stora fönster ger ett fantastiskt ljusinsläpp och rymd i rummet. Här erbjuds stora sällskapsytor att möblera fritt på. Även här möts du av tidstypiska detaljer i bland annat taket. På golvet vilar fin fiskbensparkett.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med ordentlig plats för dubbelsäng. På golvet ligger fiskbensparkett och väggarna är gråa. Gott om plats för förvaring i form av en klädkammare. Vi när även bostadens balkong från sovrummet.

Balkong

Mysig balkong i sydost läge med plats för utemöbler. Perfekt plats att avnjuta sin frukost på!

Vardagsrum

Från matsalsrummet möts vi av vackra vitmålade dörrar som öppnar upp till vardagsrummet. Även här bjuds du på stora fönsterpartier som ger mycket rymd i rummet. Här finns det ordentligt med plats för både mediamöblemang samt soffmöblemang.

Sovrum 2

Enormt sovrum med parkettgolv och gråa väggar. Här har du ordentlig plats för dubbelsäng och gott om förvaring i form av två klädkammare.

Badrum

Renoverat badrum med vitt kakel på väggarna och mörk klinkers på golvet. Här bjuds du på duschväggar i glas, kommod, wc och handdukstork.

Kök

Här bjuds du på ett välplanerat funktionellt kök renoverat 2017. Gedigen köksinredning med gråa köksluckor, bänkskiva i valnöt och rostfria detaljer. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, köksfläkt och en spis/ugn sistnämnda från fabrikatet Smeg.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Fastigheten har indraget fibernät och Ownit levererar bredbandstjänsten på 100/100 Mbit till varje lägenhet. Bredbandsanslutningen är en obligatorisk avgift som hyra och avgift för kabel-tv. Besök bredbandsleverantörens webbplats: http://www.ownit.se. Kabel-tv: CanalDigital

Bilplats

Föreningen tillhandahåller inga parkeringsplatser. I närheten finns ett Q-park garage där det går att hyra en plats.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 11:30 - 12:00

Anmäl till visning

Adress

Sallerupsvägen 2 - Malmö

Kommun

Malmö

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

127m2

Våning

3 av 4 , Hiss finns

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Värnhem

Avgift

6 215 kr/mån

Utgångspris

2 995 000 kr

23 583 kr/m2

Ansvarig mäklare

Fredrik Brood

Fastighetsmäklare

Läs mer om Fredrik Maila mig

Visning

Kom på visning!

Öppen visning - Men anmäl er gärna. Välkommen!

2017-11-19 11:30:00 2017-11-19 12:00:00 40 Bostadsvisning Sallerupsvägen 2, Malmö 55,6055511270589, 55,6055511270589 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Sallerupsvägen 2, Malmö

Bostadsrätt, 4 rok, 127m2 Pris: 2 995 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Värnhem 1

Lägenhetsnummer:

20403

Antal lägenheter:

45

Antal lokaler:

7

Information:

Brf Värnhem 1 innefattar 4 trappuppgångar; Sallerupsvägen 2, Östervärnsgatan 2 A-B och Lundavägen 1. Föreningen äger marken Tvättstuga: 1 tvättstuga med 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare och 1 torkskåp Dessa är placerade med ingång i gården och tvättid bokas på tavlan vid stora gårdsentrén. Gemensamma utrymmen: finns inga Förvaring: 1 källarförråd Juridisk person: tillåts ej Överlåtelseavgiften: 1120 kr betalas av köparen Pantsättningsavgiften: 448 kronor betalas av låntagaren Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Självdrag Ekonomisk förvaltning: SBC Tillsyn: ja, görs besiktning i samband med tillträde Kontaktinformation till föreningen: Hemsida: warnhemspalatset.se Mail: warnhemspalatsetbrf1@gmail.com Ordförande: Pernilla Lindblad

Tidigare avgiftshöjningar: 2014-01-01 - 5 % 2015-01-01 - 3 % 2016 - 1,5% Det finns inga planerade avgiftshöjningar.

Med start inom kort kommer ytterportarna att bytas ut och ett taggsystem installeras. Även porttelefonerna kommer att ses över. Höst 2016 - byte av fjärrvärmeväxlare 2014 - Ny tvättmaskin 2013 - Nytt torkskåp 2012/2014 - Underhåll av takrännor 2012/2014 - Byte av plåttak 2011/2012 - Installation av bredband, Ownit 2010 - Sotning av ventilationskanaler 2010 - Obligatorisk ventilationskontroll (OVK) 2007 - Renovering av tvättstuga 2007 - Renovering av soprum 2007 - Byte av dagvattenpumpar i källare 2007 - Spolning av avloppsstammar 1985/1986 - Elstambyte 1985/1986 - Rörstambyte 1985 - Nyinstallation av hiss 1985 - Renovering av balkonger 1985 - Putsning av fasad

Fastigheten har indraget fibernät och Ownit levererar bredbandstjänsten på 100/100 Mbit till varje lägenhet. Bredbandsanslutningen är en obligatorisk avgift som hyra och avgift för kabel-tv. Besök bredbandsleverantörens webbplats: http://www.ownit.se. Kabel-tv: CanalDigital

Energideklaration

Energikonsumtion:

138 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola