Simrishamnsgatan 7 A, Malmö

Bostadsrätt, 3 rok, 64m2 Pris: 1 895 000 kr

Charmig och genomgående bostad i toppskick med egen hiss från markplan

Välkomna till denna härliga bostad med fantastisk takhöjd om 280 cm och hiss från markplan med egen ingång upp till våningen. Vi har en charmig och genomgående bostad som är inflyttningsklar och i bästa skick. Det är generöst med detaljer såsom vacker takstuckatur och en kakelugn i vardagsrummet samt välbevarade trägolv. Smart välplanerad om 64 kvm med 3 rum och kök samt nyrenoverat badrum med dusch.Njut av atmosfären på Möllan eller ta en grillkväll på den gemensamma innergården. Välkomna på visning

Rumsbeskrivning

Hall

Hallen är ljus och fräsch med bra avhängningsmöjligheter och platsbyggda garderober för ytterligare förvaring. Vi har två ingångar varav den ena är en hiss från markplan med egen ingång i direkt anslutning till hallen. Här är ljust och luftigt med en takhöjd om 280 cm och ljus från både vardagsrum och kök.

Vardagsrum

Vardagsrummet har en bibehållen kakelspis (urkopplad) stolt i ena hörnan och vackert tak med utpräglad stuckatur runt takkronorna. Här är lättmöblerat med plats för både sällskapsdel och matplats. Ett ljust trägolv med härlig patina och vitmålade väggar.

Kök

Köket är lättarbetat med mycket gott om förvaring i de generösa skåpen. Inredningen från Ikea är från 2012 och i mycket gott skick med vita luckor samt ett vitt kakel ovanför arbetsbänkarna i ek med rostfri diskho. Ett stort fönster ger ett fantastiskt ljus i köket. Vi har fina maskiner såsom ny integrerad kyl & frys, inbyggnadsugn samt spishäll med tillhörande köksfläkt och givetvis diskmaskin. Snyggt trägolv och ljusa väggar även här.

Sovrum

Sovrum 1 har plats för en större dubbelsäng och arbetsbord. Det luftigt och ljust med ett fönster mot innergården. Det finns bra förvaring i de vägghängda vita skåpen ovanför sängen. Högt i tak med stuckatur och vitmålade väggar samt ett ljust trägolv. Sovrum 2 har även detta stuckatur kring lampkronan med vitmålade väggar och ljust trägolv. Rummet kan med fördel användas som sovrum eller disponeras som arbetsrum och vi har ett fönster mot gatan.

Badrum

Badrummet har en genomtänkt lösning med en dusch som avskärmas med nybyggd vägg. Väggarna är råputsade och på golvet ligger grått klinker med golvvärme samt i duschen återfinns kakel. Vi har ett snyggt tvättställ och toalett.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd med inrett med ett smart förvaringssystem.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1935

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät.Fiber inkopplat till fastigheten

Uteplats/Balkong

Supermysig innergård som nyligen har genomgått en renovering med sällskapsytor och umgänge. Det är plats för familjer att grilla i goda grannars lag.

Bilplats

Parkering finns i form av boendeparkering på gatan och garage finns i området.

Övrigt

Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet uppmanas att vidta en uppmätning. Se folder "så mäter du din bostad".

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Mån 20 Nov 17:30 - 18:00

Anmäl till visning

Adress

Simrishamnsgatan 7 A - Malmö

Kommun

Malmö

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1935

Boarea

64m2

Areauppgifter enligt säljaren

Våning

3 av 5 (Våningsplan 3 av 5. Hiss från markplan med egen ingång )

Rum

3 rok

Område

Möllevången

Avgift

4 678 kr/mån

Utgångspris

1 895 000 kr

29 609 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Kom på visning!

Öppen visning - anmäl dig för bättre service

2017-11-20 17:30:00 2017-11-20 18:00:00 40 Bostadsvisning Simrishamnsgatan 7 A, Malmö 55,5914678316331, 55,5914678316331 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Simrishamnsgatan 7 A, Malmö

Bostadsrätt, 3 rok, 64m2 Pris: 1 895 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

6,242% och andel av årsavgiften är 6,242%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Ventilation:

Frånluft

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Jagten 4

Lägenhetsnummer:

9-568-1-3100

Antal lägenheter:

18

Antal lokaler:

1

Information:

Föreningen äger marken. Tvättstuga: Föreningen har en tvättstuga i källaren. Det är en gemensam och välutrustad tvättstuga med maskiner från 2016, finns med ingång från gården. Miljörum finns på gården. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift: Överlåtelseavgiften får uppgå till högst 2,5% och pantsättningsavgiften till högst 1% av det prisbasbelopp som gäller vid tidpunkten för ansökan om medlemsskap respektive tidpunkten för underrättelse av pantsättning. Överlåtelseavgiften betalas av förvärvaren och pansättningsavgiften av pantsättaren. Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Frånluft Ekonomisk förvaltning: SBC Tillsyn: tillsyn görs om det önskas, men inte på rutin. Kontakt till föreningen: brfjagten4@gmail.com Ordf: Ola Jönsson

Föreningen har för närvarande inga planer på att höja avgiften.

Underhåll av: 1985 - Vattenstammar renoverade 1985 - Avloppsstammar renoverade 2011 - Taket lades om 2011 - Fönster 2011 - Gård 2011 - Portar och entré 2016 - renovering av innergård 2016 - slamning av fasad mot gård 2016 - dränering av mark 2016 - Nya fönster och reparation 2016 - Ersätta asfalt med gatsten på gården 2016 - Ny porttelefon 2018 - relining av avloppsstammar,(medel avsatta för detta)

- Det finns en underhållsplan -Medel finns avsatta för den planerade reliningen 2017/2018. -Gårdskötseln sköts utan kostnad av Malmö stads funktionsstödsförvaltning. Dvs de enskilda medlemmarna i bostadsrättsföreningen behöver inte bidra med städning eller gårdsskötsel. -Bostadsrättsföreningen har 2016/2017 omförhandlat sina lån till förmånlig ränta Föreningen har en lokal och en lägenhet till uthyrning, båda ger intäkter till föreningen.

Energideklaration

Energikonsumtion:

171 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola