Björkebogatan 10E, Tomelilla

Bostadsrätt, 2 rok, 72m2 Pris: 495 000 kr

Marklägenhet med 2 rok på populära Björkebogatan

Trivsam tvårummare på populära Björkebogatan. Nära till Tomelilla centrum med stort affärsutbud, vårdcentral, apotek bra skolor och goda kommunikationer mm. En stabil förening med låg hyra och drift. Bra parkeringsmöjligheter. Dessutom på markplan med 2 uteplatser. Nyrenoverad med nya golv. Föreningenen har även en lokal att hyra för festarrangemang.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Vi välkomnas in i en nyrenoverad och ljus lägenhet där det är omtapetserat och nylagda golv i nästan alla rum. Hallen är ljus och rymlig, här finns bra plats till förvaring i garderober, varmvattenberedare och anslutning till en stor klädkammare. Från hallen kommer vi till både kök, vardagsrum och badrum. Badrummet är i originalskick med dusch, wc och handfat samt kombinerad tvättmaskin med torktumlare. Kök med matplats och fönster mot uteplatsen på framsidan. Kökets utrustning är spis, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin. Vidare finns ett stort allrum med ekparkett och utgång till lägenhetens andra uteplats. Ett rymligt rum där man lätt får plats med både tv-soffa och matrumsmöbler. Sovrummet har bra ljusinsläpp och angränsar till både kök och allrum. Rummet är 2,7 m brett som gör att man kan möblera med dubbelsäng om så önskas

Övriga utrymmen

Det finns festlokal(att hyra)l, förråd och gemensam tvättstuga.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1981

2017 Ny markis elstyrd med vindsensor. 2016 Diskmaskin 2016 Nya köksluckor, tapet och golv i kök 2016 Nya tapeter, samt golv i hall 2016 Nya tapeter i allrum

Uppvärmning

Direktverkande el. Upp till 10.000kr ingår i hyran.

TV & Internet

Bredband.

Övrigt

Reparationsfond med ett innehav om 17 887kr.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Björkebogatan 10E - Tomelilla

Kommun

Tomelilla

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1981

Boarea

72m2

Våning

1 av 2 (Våningsplan 1 av 2. )

Rum

2 rok

Avgift

4 128 kr/mån

Eller högstbjudande

495 000 kr

6 875 kr/m2

Ansvarig mäklare

Vibeke Wulff

Reg.Fastighetsmäklare

Läs mer om Vibeke Maila mig

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Björkebogatan 10E, Tomelilla

Bostadsrätt, 2 rok, 72m2 Pris: 495 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

El upp till 10.000kr ingår i hyran.

Andel i föreningen:

1,32483%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-02

Byggnad

Fönster:

2-glas

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Direktverkande el. Upp till 10.000kr ingår i hyran.

Förening

Föreningens namn:

Pantern

Lägenhetsnummer:

1005

Antal lägenheter:

74

Antal lokaler:

0

Information:

Festlokal finns till förfogande för medlemmar mot hyra. Förråd finns på gården i separat byggnad. Tvättstuga finns i samma byggnad som festlokal.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola