Björkebogatan 8F, Tomelilla

Bostadsrätt, 1 rok, 47m2 Pris: 250 000 kr

Fin och ljus etta på populära Björkebogatan i Tomelilla.

En ljus och rymlig etta på tredje plan på populära Björkebogatan. Här har man nära både till centrum, tågstation och skola. Lägenheten är hemtrevlig med eget kök med matplats, helkaklat badrum och stort allrum som man lätt inreder till både sovrum och vardagsrum.. En stabil förening som ger låg månadskostnad. I hyran ingår värme, parkering och fiber.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Vi välkomnas in i en fräsch och ljus hall med snyggt och praktiskt klinkergolv i ljusa nyanser, som ger rymd till hallen. Här finns gott om plats för avhägningmöjligheter och förvaring. Vi kommer direkt till ett fräscht badrum som är helkaklat i fina och naturliga färger, praktiskt och bra med stor dusch hörna, wc och fin badrumsinredning. Vidare i hallen finner vi en bra och väldigt praktiskt inredd klädkammare med hyllor och gott om plats. Bredvid detta utrymme finns även en praktisk utrymme till städartiklar och diverse saker, vad man så önskar att förvara där. Sedan har vi ett hemtrevligt och ljust kök, vit och fin inredning med plats för matbord och stolar, ett perfekt och praktiskt kök att trivas i. Bredvid köket finns ett mysigt vardagsrum i vinkel. Praktiskt och bra inrett, med en egen liten sovhörna avskilt från vardagsrummet på ett snyggt och bra sätt.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd och tvättstuga i angränsande fastighet.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1972

Nytt kök med vitvaror Nytt helkaklat badrum

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Installation av fiber LAN 2009

Bilplats

1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften/hyran.

Övrigt

Tvättmaskin och torktumlare ingår ej i köpet..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Björkebogatan 8F - Tomelilla

Kommun

Tomelilla

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1972

Boarea

47m2

Våning

3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. )

Rum

1 rok

Område

Tomelilla

Avgift

3 007 kr/mån

Ingår även parkeringsplats i hyran.

Utgångspris

250 000 kr

5 319 kr/m2

Ansvarig mäklare

Vibeke Wulff

Reg.Fastighetsmäklare

Läs mer om Vibeke Maila mig

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Björkebogatan 8F, Tomelilla

Bostadsrätt, 1 rok, 47m2 Pris: 250 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

285 kr/månad

Försäkring:

85 kr

Hushållsel:

200 kr

Andel i föreningen:

1,46999%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

2-glas

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

HSB Brf Framtiden

Lägenhetsnummer:

0023

Antal lägenheter:

51

Antal lokaler:

0

Information:

Genomförda renoveringar och större reparationer sedan 1995 Badrum och avloppsstammar blev utfört 2011 Taken på båda fastigheterna byggdes på 1997 Fjärrvärme installerades 2003 Miljöhuset byggdes 2009 Garagen byggdes på med tio st nya 2002 Installation av fiber LAN 2009 Kommande/planerade renoveringar Byte av samtliga fönster och balkongdörrar 2016 Byte av entrédörrar inom 3 år Målning av båda tvättstugorna inom 3 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola