Borgmästaregatan 1 C, Trelleborg

Bostadsrätt, 2 rok, 59,5m2 Pris: 895 000 kr

Välkommen till Granlunda!

Charmig vindsvåning belägen på fjärde våningen med utsikt upp över Granlunda. En välplanerad, mysig bostad med rymligt vardagsrum och sovrum. Även helkaklat badrum med badkar samt arbetskök. Balkong med fri utsikt. Låg avgift som inkluderar fiberTV och fiberBredband!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall med laminat på golvet och målade väggar. 2 stycken garderober med överskåp. Helkaklat badrum med klinkersgolv. Badkar, toalett och tvättställ. Sovrum med målade väggar. Laminatgolv och dubbelgarderob med överskåp. Litet arbetskök med vita moderna skåp. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys från 12/13 och spis. Takfönster. Plastmatta på golvet. Rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matrumsmöblemang. Utgång till balkongen med utsikt upp över Granlunda. Laminatgolv och målade väggar.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd, tvättstuga i källaren och vindsförråd på samma plan som lägenheten.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1958

TV & Internet

Fiber - ingår i avgiften.Fiber- ingår i avgiften.

Uteplats/Balkong

Balkong med utsikt över Granlunda och vattentornet.

Bilplats

Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsmöjligheter finns på både Rådmansgatan och Frans Malmrosgatan.

Övrigt

Charmig vindsvåning belägen på fjärde våningen med utsikt upp över Granlunda. En välplanerad, mysig bostad med rymligt vardagsrum och sovrum. Även helkaklat badrum med badkar samt arbetskök. Balkong med fri utsikt. Låg avgift som inkluderar fiberTV och fiberBredband! Välkommen till omtyckta Granlunda. Ett populärt bostadsområde som växt fram under 30-, 40-, och 50-talet. Blandad bebyggelse med både friliggande familjevillor, radhus, kedjehus, parhus och bostadsrättshus med lägenheter. Mycket grönområden. Lugnet och grönskan har sin naturliga plats. Här har man kort avstånd till både park och Söderslätt. Trevliga promenadstråk i Östervångsparken, förbi Frans Malmros Allén och vidare ut på slätten via koloniområdet Sommarfrid. Solsidan erbjuder gräsmattor för bollsport samt hundgård. På behagligt avstånd finner man även skola, förskola, affär, Trelleborgs sjukhus, och på kort cykelavstånd är man nere i centrum med all den service som där erbjuds. Förbi Östervångsvägen når man Söderslättshallen med både ishall, fotbollsplaner och friidrotts-arena..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Borgmästaregatan 1 C - Trelleborg

Kommun

Trelleborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1958

Boarea

59,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

4 av 4 (Våningsplan 4 av 4. ) , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Granlunda

Avgift

3 227 kr/mån

Utgångspris

895 000 kr

15 042 kr/m2

Ansvarig mäklare

Therese Lundahl

Reg.Fastighetsmäklare

Läs mer om Therese Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Borgmästaregatan 1 C, Trelleborg

Bostadsrätt, 2 rok, 59,5m2 Pris: 895 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

201 kr/månad

Hushållsel:

201 kr

Personer i hushållet: 1

Andel i föreningen:

1,1919% och andel av årsavgiften är 1,1919%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-18

Förening

Föreningens namn:

Brf. Rådmannen

Lägenhetsnummer:

74

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Information:

Välskött förening i fastigheter uppförda 1957. Förvaltas av Bredablick. 74 lägenheter och 1 lokal med bostadsrätt. 6 lokaler med hyresrätt. Säkerhetsdörrar till varje lägenhet - sattes in 2012. Balkongerna bygges ut och glasades in 2007/2008. Renovering av tvättstugorna gjordes 2014. Rörstambyte gjordes 2007. Infomartionen ovan är tagen från föreningens årsredovisning 2014. Fiber indraget via Telia, 2016. TV-kanaler, fiber och IP-telefoni ingår därmed i månadsavgiften. Föreningen följer underhållsplanen när det gäller renoveringar. Näst på tur är omfogning av fasaden som ligger planerat till år 2020.

Det finns inget beslut på någon avgiftsförändring, detta är kontrollerat med föreningens ordförande 2017-10-25.

Bredablick Förvaltning sköter den ekonomiska förvaltningen till föreningen.

Innergård med stenlagd uteplats, bord och stolar.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola