Liljeborgsgatan 28 B, Trelleborg

Bostadsrätt, 3 rok, 63m2 Pris: 950 000 kr

Välkommen till Liljeborgsgatan

Välplanerad och genomgående trea belägen på andra våningen. Ljus bostad med helkaklat badrum och trivsamt kök. Två rymliga sovrum och vardagsrum med vacker fiskbensparkett. Rymlig i balkong i västerläge. Lugnt, välskött område med nära till buss, grönområde, skola och dagis. Kort cykel- eller gångavstånd till centrum och tågstation! Välkomna på visning.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entréhall med ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Bra med plats för ytterkläder. Hallen svänger av mot ett av sovrummen i denna del av hallen finns garderober samt en rejäl klädkammare. Direkt till vänster ansluter köket, här ligger brädat trägolv och på väggarna sitter en vackert blommönstrad tapet. Bra med plats för matbord framför fönster som vetter mot öster. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis och fläkt. Vägg i vägg med köket finns ett av sovrummen med fint brädat golv, tre vita väggar och en mörk fondvägg. Infällda garderober bakom dörren. Badrummet är helkaklat i moderna färger, inredningen bestående av toalett, handfatskommod, dusch och elektrisk handdukstork. Även vardagsrummet nås från hallen. Här ligger vacker fiskbensparkett och väggarna är vita. Bra med utrymme för både tv-soffa och matrumsmöblemang. Det andra sovrummet har ingång dels från vardagsrummet men även från hallen. Brädat trägolv, tre vita väggar och en fjärde som pryds av en diskret mönstrad fondtapet. Ett trevligt inslag är marmorskivan ovanför elementet. Från detta rum finns utgången till balkongen i västerläge.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd, tvättstuga och vindsförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1949

Uppvärmning

Centralvärme

TV & Internet

Nuvarande ägare har abonnemang hos Telia via telefonjacketNuvarande ägare har abonnemang hos Telia via telefonjacket

Uteplats/Balkong

Rymlig balkong i västerläge.

Bilplats

Bra med parkeringsmöjligheter på gatorna i närområdet.

Övrigt

Välplanerad och genomgående trea belägen på andra våningen. Ljus bostad med helkaklat badrum och trivsamt kök. Två rymliga sovrum och vardagsrum med vacker fiskbensparkett. Rymlig i balkong i västerläge. Lugnt, välskött område med nära till buss, grönområde, skola och dagis. Kort cykel- eller gångavstånd till centrum och tågstation! Välkomna på visning..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Tor 23 Nov 17:00 - 17:30

Anmäl till visning

Adress

Liljeborgsgatan 28 B - Trelleborg

Kommun

Trelleborg

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1949

Boarea

63m2

Våning

2 av 2 (Våningsplan 2 av 2. ) , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Solsidan - Granlunda

Avgift

4 156 kr/mån

Eller högstbjudande

950 000 kr

15 079 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Kom på visning!

2017-11-23 17:00:00 2017-11-23 17:30:00 40 Bostadsvisning Liljeborgsgatan 28 B, Trelleborg 55,3802439614183, 55,3802439614183 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Liljeborgsgatan 28 B, Trelleborg

Bostadsrätt, 3 rok, 63m2 Pris: 950 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

427 kr/månad

Hushållsel:

427 kr

Personer i hushållet: 3

Andel i föreningen:

13,1902% och andel av årsavgiften är 13,1902%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-01

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Centralvärme

Förening

Föreningens namn:

Vitsippan 10

Lägenhetsnummer:

230105

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Information:

Föreningens medlemmar hjälps åt med trappstädningen.

Det finns inget beslut på någon avgifthöjning, uppgift från föreningens ordförande 2017-11-01

Inga kommande reparationer är planerade. Föreningen bytte stammar och badrum i samtliga lägenheter för cirka 10 år sedan.

Energideklaration

Energikonsumtion:

176 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola