Plutonvägen 22, Köpingebro

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 78m2 Pris: 1 595 000 kr

Välkommen till kvarteret Väbeln i Köpingebro! Vi har nöjet att erbjuda 7st nyproducerade bostadsrättsradhus om tre rum och kök på fint läge i populära Köpingebro. Bostadsrätterna kommer att byggas i ett plan med gedigna och påkostade material från grund till taknock. Här finner ni vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång mot den stora altanen och trädgården. Invändigt erbjuds också rymliga sovrum och ett stort badrum med gott om plats. I Köpingebro har man nära till skola, dagis, mataffär, golfbana och tågstation. Inom cykelavstånd finns också Östersjön och milslånga sandstränder. Köparen har möjlighet att själv påverka byggnationen med eventuella tillval om så önskas. Slutligt utförande kan komma att avvika från vad som här presenteras.

Övriga utrymmen

Det finns förråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2018

Uppvärmning

Luft-/vattenvärmepump med golvvärme

TV & Internet

Fiber indragit i lägenheten

Uteplats/Balkong

Stenlagd uteplats

Bilplats

1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften/hyran.

Övrigt

Välkommen till kvarteret Väbeln i Köpingebro! Vi har nöjet att erbjuda 7st nyproducerade bostadsrättsradhus om tre rum och kök på fint läge i populära Köpingebro. Bostadsrätterna kommer att byggas i ett plan med gedigna och påkostade material från grund till taknock. Här finner ni vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång mot den stora altanen och trädgården. Invändigt erbjuds också 2st rymliga sovrum och ett stort badrum med gott om plats. Utvändigt finns en härlig trädgårdstäppa med stenlagd uteplats. Friliggande förråd finns till varje lägenhet. P-plats ingår till varje lägenhet. I Köpingebro har man nära till skola, dagis, mataffär, golfbana och tågstation. Inom cykelavstånd finns också Östersjön och milslånga sandstränder. Köparen har möjlighet att själv påverka byggnationen med eventuella tillval om så önskas. Slutligt utförande kan komma att avvika från vad som här presenteras. Lägenheterna är inflyttningsklara hösten år 2018. OBS! För rumsberskrivning, kostnadskalkyl och planritning se bifogade dokument nedan.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Plutonvägen 22 - Köpingebro

  Kommun

  Ystad

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  78m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Köpingebro

  Avgift

  3 929 kr/mån

  Avgiften är exklusive värme, hushållsel, vatten och sophämtning.

  Pris

  1 595 000 kr

  20 449 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Louise Andersson

  Reg.Fastighetsmäklare

  0709-43 65 56

  louise.andersson@lansfast.se Läs mer om Louise

  Visning

  Är du intresserad?

  Plutonvägen 22, Köpingebro

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 78m2 Pris: 1 595 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,14286%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glas fönster

  Uppvärmningssystem:

  Luft-/vattenvärmepump med golvvärme

  Förening

  Lägenhetsnummer:

  5

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola