Beroniusgatan 5A, Eskilstuna

Bostadsrätt, 2 rok, 38m2 Pris: 795 000 kr - Budgivning pågår

Ljus och trivsam minitvåa i toppskick på Norr!

Mini tvåa i absoluta toppskick. Här är det bara att flytta in! Perfekt för dig som tänkt flytta till din första bostad. Genomgående ljus lägenhet med vitmålade väggar och ekparkettgolv där burspråket i vardagsrummet erbjuder ett härligt ljusinsläpp. Kaklat badrum med bland annat duschvägg, handdukstork och platsbyggd tvättmaskin. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med allt du kan tänka dig i form av spishäll, ugn, integrerad kyl/frys och även diskmaskin. För den som studerar eller arbetar hemifrån finns en kontorshörna i sovrummet där du kan jobba ostört. Centralt läge med kort promenadavstånd till centrum, Munktellarenan och Eskilstunaån där du kan åtnjuta vackra promenadstråk. Närhet till Mälardalens högskola och livsmedelsbutiker.

Rumsbeskrivning

Entréhall

Välkomnande entréhall med nylagd ekparkett och gråmålade väggar som du finner genomgående i hela lägenheten. Hylla för avhängning av ytterkläder samt två garderober med gott om plats för förvaring.

Duschrum

Stort duschrum från -17 med kakel och klinkers samt platsbyggd tvättmaskin av märket Cylinda. Duschrummet är utrustat med duschvägg, wc, spegel, handdukstork och tvättfat.

Kök

Ljust och härligt med öppen planlösning mellan det välplanerade köket och vardagsrummet. Här finns det plats för matbord om fyra personer. Köket är utrustad med bland annat spishäll, ugn, integrerad kyl/frys och diskmaskin.

Vardagsrum

Vardagsrummet erbjuder ett härligt ljusinsläpp från burspråket och de stora fönsterpartierna. Plats för soffa återfinns. Fin ekparkett mot de gråmålade väggarna.

Sovrum

Trivsamt sovrum med plats för säng. En garderob finns för förvaring. Kontorshörna för den som önskar arbeta ostört hemifrån. Vitmålade väggar med ekparkett.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1992

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.Leverantör: ComHem.

Bilplats

P-plats 1: Parkeringsplats. 190 kr/mån. P-plats 2: Parkeringsplats med eluttag. 260 kr/mån. (Separat kö)

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Lör 25 Nov 14:00 - 14:30

Anmäl till visning

Adress

Beroniusgatan 5A - Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1992

Boarea

38m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 5 (Våningsplan 2 av 5. ) , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Norr

Avgift

2 440 kr/mån

Utgångspris

795 000 kr

20 921 kr/m2

Aktuellt bud

Budgivning pågår

850 000 kr

22 368 kr/m2

B2 18/11 kl: 17:20 - 850 000 kr

B1 17/11 kl: 10:55 - 800 000 kr

Visa alla bud

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Kom på visning!

Öppen visning - Boka gärna!

2017-11-25 14:00:00 2017-11-25 14:30:00 40 Bostadsvisning Beroniusgatan 5A, Eskilstuna 59,3806130413018, 59,3806130413018 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Beroniusgatan 5A, Eskilstuna

Bostadsrätt, 2 rok, 38m2 Pris: 795 000 kr - Budgivning pågår

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

2,0791%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Mekanisk

Förening

Föreningens namn:

Brf Nyttan 21

Lägenhetsnummer:

5-3287-1-124-5

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Information:

Föreningen består av 27 st lägenheter. 1 förråd tillhörande lägenheten. Tvättstuga 3 tvättmaskiner och 3 torktumlare. Internetanslutning via ComHem. Tv-anslutning via ComHem. 20 st bilplatser varav 7 st med el. Hyra 260 kr/mån resp. 190 kr/mån. Det finns cykelförråd tillhörande föreningen.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola