Ekgatan 34F, Eskilstuna

1 975 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tis 11 Dec 17:00 - 17:30

  Öppen visning - anmäl dig för bättre info

  Lör 15 Dec 11:00 - 11:30

  Öppen visning - anmäl dig för bättre info

  Anmäl till visning

  Adress

  Ekgatan 34F - Eskilstuna

  Kommun

  Eskilstuna

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  86m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Biarea

  12,5m2

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Lundby

  Avgift

  4 603 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, vatten och avlopp, sophantering och en p-plats.

  Eller högstbjudande

  1 975 000 kr

  22 965 kr/m2

  Radhus för familjen

  Välkommen till detta familjära radhusområde i populära Lundby! Här bor ni på välplanerade 86 kvm + 12,5 kvm förråd, med fina sällskapsytor på entréplanet, samt gäst wc. Övervåningen inrymmer tre sovrum, varav två med utgång till balkong, badrum med badkar och rymlig klädkammare. Lättskött trädgårdstäppa och altan i perfekt söderläge! I Lundby bor ni på nära avstånd till allt Eskilstuna har att erbjuda, så som Tuna Park shoppingcenter, tågcentral, stadskärnan och fina motionsspår i Kronskogen. Här finns också en av Eskilstunas mest populära grundskola och förskola. Varmt välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Caroline Bentsen

  Reg. Fastighetsmäklare

  0702-44 30 59

  caroline.bentsen@lansfast.se Läs mer om Caroline

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-12-11 17:00:00 2018-12-11 17:30:00 40 Bostadsvisning Ekgatan 34F, Eskilstuna 59,37652756, 16,47477119 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Visning 2

  2018-12-15 11:00:00 2018-12-15 11:30:00 40 Bostadsvisning Ekgatan 34F, Eskilstuna 59,37652756, 16,47477119 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Hall

  Entré via farstukvist, med plats för ytterkläder direkt innanför dörren. Lite längre in i hallen finns garderob och skrubb under trapp. Plastmatta och ljusa väggar.

  Kök

  Ljust och funktionellt kök från 90-talet, med gott om både arbetsyta och förvaring, samt trivsam matplats vid fönster. Utrustat med spishäll (-16), inbyggnadsugn (-16), fläkt (-16), diskmaskin (-17), kyl och frys (-17). Plastmatta och ljusa väggar.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet är rymligt med fin fönstersättning som ger rummet mycket ljus. Parkettgolv och ljusa väggar. Härifrån nås altanen med perfekt solläge!

  Gäst wc

  Gäst wc i anslutning till entrén, med plastmatta och målad väv.

  Tre sovrum -övre plan

  De tre sovrummen är samlade på övervåningen, samtliga med plastmatta och väggar i ljusa kulörer. Två av rummen har utgång till balkong.

  Badrum -övre plan

  Badrummet har plastmatta och kakel. Utrustat med badkar, wc och handfat.

  Hall -övre plan

  Hallen har plastmatta, ljusa väggar och generös klädkammare.

  Övriga utrymmen

  Gemensam tvättstuga med en tvättmaskin, en mattvätt, en torktumlare, mangel och torkrum. Isolerat förråd om 12 kvm i anslutning till entrén, samt redskapsbod på trädäcket.

  Byggnad/Renoveringar

  Nya fönster -15/16

  Uteplats/Balkong

  Altan i perfekt söderläge med sol hela dagen, samt lättskött trädgårdstäppa. Vid entrén finns också farsukvist som kan möbleras med ett caféset.

  Bilplats

  En p-plats tillhör bostadsrätten och är inkluderad i månadsavgiften, ytterligare p-plats kan hyras av Brf Gösen, i mån av lediga platser.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Elkostnad:

  350 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Andel i föreningen:

  5,14%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Reparationsfond:

  7 489 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Gasellen

  Lägenhetsnummer:

  9

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor