Gillbergavägen 48B, Eskilstuna

Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 82,5m2 Pris: 2 175 000 kr

Bekvämt boende i absoluta toppskick!

Radhusidyll i bostadsrättsform på centrala och attraktiva Västermalm! Bekvämt boende i omtyckt förening med låga avgifter. Genomgående toppfräscht skick med nya golv, nymålade väggar och renoverat kök och badrum. Här bor du i ett optimalt planerat radhus med tre trivsamma sovrum på övre plan och sällskapsutrymmen på entréplan. Bostaden erbjuder även en egen, insynsskyddad uteplats med härlig eftermiddags- och kvällssol. Ett boende med största bekvämlighet och hög standard rakt igenom! Beläget med närhet till matbutik, kommunikationer och naturområde och kort promenad till både skola och förskola. Grönområde med lekparker i närheten. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Entré

Ljus och välkomnande entréhall med klinkergolv och ljusa ytskikt. Här finns smart och praktisk förvaring under trapp och snygga spotlights i taket.

Kök

Snyggt och modernt kök från 2009. Hög standard och fullt utrustat med integrerad diskmaskin, integrerad kyl och frys samt inbyggda och rostfria vitvaror. Köket erbjuder bra arbetsytor, generös förvaring och plats för matbord.

Vardagsrum

Trivsamt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel för den som önskar. Renoverade ytskikt med Pergo valnötsgolv och helt nymålade väggar i en ljus ton. Ett mycket ljust och trivsamt rum med härligt ljusinsläpp via stora fönster. Från vardagsrummet nås radhusets uteplats med en delvis takad altan, soldäck med eftermiddags- och kvällssol, cykelplats och varmförråd.

Gästwc

Entréplanet erbjuder även en gästwc som renoverades 2010 och är praktiskt belägen under trappen.

Sovrum

Övre plan erbjuder tre trivsamma sovrum i bra storlek. Ett av sovrummen är lite större och lämpar sig perfekt som föräldrasovrum. Från föräldrasovrummet nås även en rymlig klädkammare. Även här är ytskikten fräscha och renoverade med snyggt golv och ljusa väggar. Ett utav sovrummen är idag inrett som en lyxig walk-in-closet men lämpar sig även utmärkt som sovrum, barnrum eller kontor.

Wc- och duschrum

Helkaklat wc- och duschrum med golvvärme. Smakfullt renoverad med tidlösa färger och utrustat med kommod, badrumsskåp, toppmatad tvättmaskin och bra belysning via spotlights i taket. Här finns även det lilla extra i form av stereo och högtalare anpassade för våtrum!

Övriga utrymmen

Eget förråd på tomten, gemensam tvättstuga och hobbyrum på Gillbergavägen 48.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1960

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Tv via Comhem.

Bredband via Comhem.

Uteplats/Balkong

Egen, insynsskyddad uteplats med trädäck och tak. Här finns plats för loungemöbler, middagsbord och grill. Fin stenbeläggning och förråd. Härligt solläge med eftermiddags- och kvällssol.

Bilplats

Två p-platser finns bekvämt utanför dörren. En parkeringsplats ingår i avgiften och en kostar 150 kr/mån om man önskar nyttja båda. Separat kö till garage för 320 kr/mån.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 27 Maj 13:30 - 14:00

  Anmäl till visning

  Adress

  Gillbergavägen 48B - Eskilstuna

  Kommun

  Eskilstuna

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1960

  Boarea

  82,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Avgift

  4 390 kr/mån

  i månadsavgiften ingår värme, vatten/avlopp, kabel-tv och parkeringsplats för bilen.

  Utgångspris

  2 175 000 kr

  26 364 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Ellinor Mersin

  Reg.Fastighetsmäklare

  076-760 86 00

  ellinor.mersin@lansfast.se Läs mer om Ellinor

  Extra kontaktperson

  Marie Larsson

  Mäklarassistent

  0706-77 11 22

  marie.larsson@lansfast.se Läs mer om Marie

  Visning

  Kom på visning!

  Öppen visning - föranmäl dig gärna!

  2018-05-27 13:30:00 2018-05-27 14:00:00 40 Bostadsvisning Gillbergavägen 48B, Eskilstuna 59,359288738167, 59,359288738167 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Gillbergavägen 48B, Eskilstuna

  Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 82,5m2 Pris: 2 175 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  250 kr/månad

  Hushållsel:

  250 kr

  Andel i föreningen:

  2,19537% och andel av årsavgiften är 2,1954%

  Reparationsfond:

  4 999 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1960

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Eskilstunahus 12

  Lägenhetsnummer:

  192120000002

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Hobbyrum med vävstolar samt tvättstuga finns i byggnad Gillbergavägen 48. Föreningen har egen lekplats samt stora grönområden. Bredband samt kabelTV ComHem. Varmvattenledningar bytta-06, kallvattenrör bytta på 90-talet, fönster samt entrédörrar bytta 1990, tak bytta -06. Månadsavgiften ska öka med 2% varje år enligt föreningsbeslut för att täcka ev framtida renoveringar. I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägget, hemförsäkringen får man dock stå för själv.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola