Körvelvägen 20, Eskilstuna

Bostadsrättslägenhet, 5 rok, 123m2 Pris: 2 795 000 kr

Arkitektritat kedjehus med fyra sovrum på hörntomt - Borsökna

I en vacker del av Borsökna finner du detta familjevänliga och funktionella kedjehus på hörntomt. Ett genomtänkt och välplanerat boende om hela 123 kvm fördelat över fem rum och kök varav fyra sovrum. Inbjudande och smakfullt inrett bostadsrättskedjehus i två plan. Två rymliga badrum med kakel och klinkers samt separat tvättstuga. Vardagsrum med generösa fönsterpartier och härliga sällskapsytor. På övre plan är tre av bostadens fyra sovrum placerade. Master bedroom med väl tilltagen klädkammare. Gediget kök från Vedum med mosaik ovan bänkskivan, bra förvaring och matplats för sex personer. Uppvärmning och carport är inkluderat i månadsavgiften. Naturnära, vackra omgivningar med promenadavstånd till bl.a badplats, kommunikationer och förskola utgör detta område ett av Eskilstunas mest attraktiva villakvarter. Välkommen till BRF Öringen!

Rumsbeskrivning

Entré

Två entréer in till huset - en huvudentré och en groventré. Ljus och rymlig hall som öppnar upp mot vardagsrummet. In till vänster finns ett praktiskt utrymme med garderober och plats för avhängning.

Badrum

Badrum på entréplan med badkar, spegel, wc och tvättfat på kommod. Angränsande till badrummet finns tvättstugan som är kombinerad groventré. Här finns bra arbetsytor, tvättmaskin och tvättställ.

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum med trapp till övervåning och dörr ut till trädgården. Funktionell klädkammare under trappen.

Sovrum entréplan

Villans första sovrum är beläget på entréplan och har fönster mot den blivande altanen.

Kök

Gediget och attraktivt kök från Vedum. Köket är fullt utrustat och passar perfekt för den som vill kombinera utseende och fokus på funktion. Rejäl matplats för sex personer.

Övervåning - sovrum

På övervåningen finns tre sovrum, varav det ena är ett väl tilltaget föräldrasovrum med en stor klädkammare. De andra två sovrummen har utrymme för klädkammare alldeles intill.

Övervåning - Badrum

För att ytterligare erbjuda funktion och bekvämlighet så finns även ett badrum på övervåningen med dusch, tvättfat på kommod och wc samt ett mindre badkar.

Övriga utrymmen

Det finns förråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2016

Uppvärmning

Värmepump

TV & Internet

Tv via stadsnätet. Ingår inte i avgiften. Bredband. Leverantör: Stadsnätet. Ingår inte i månadsavgiften

Föreningen planerar en avgiftsänkning från och med Mars 2018 om cirka 800 kr. Därefter kommer bostadsrättsinnehavarna betala uppvärmning av vatten och bostaden separat.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 28 Jan 14:00 - 14:30

  Anmäl till visning

  Adress

  Körvelvägen 20 - Eskilstuna

  Kommun

  Eskilstuna

  Typ

  1 1/2 plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2016

  Boarea

  123m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Område

  Borsökna

  Avgift

  4 645 kr/mån

  Planerad avgiftssänkning från och med Mars 2018, se vidare under Övrigt eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  Utgångspris

  2 795 000 kr

  22 724 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Annica Lövgren

  Reg.Fastighetsmäklare

  0709-993121

  annica.lovgren@lansfast.se Läs mer om Annica

  Extra kontaktperson

  Marie Larsson

  Mäklarassistent

  0706-77 11 22

  marie.larsson@lansfast.se Läs mer om Marie

  Visning

  Kom på visning!

  Öppen visning - Boka gärna!

  2018-01-28 14:00:00 2018-01-28 14:30:00 40 Bostadsvisning Körvelvägen 20, Eskilstuna 59,337815575093, 59,337815575093 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Körvelvägen 20, Eskilstuna

  Bostadsrättslägenhet, 5 rok, 123m2 Pris: 2 795 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  400 kr/månad

  Hushållsel:

  400 kr

  Andel i föreningen:

  10% och andel av årsavgiften är 10%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-09

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk

  Uppvärmningssystem:

  Värmepump

  Förening

  Föreningens namn:

  Bostadsrättsföreningen Öringen

  Lägenhetsnummer:

  1002

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Ordförande Zaid: 073-6744988  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola