Bryggargränd 3A , Gnesta

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 56m2 Pris: 1 650 000 kr - Budgivning pågår

Toppenlägenhet med SJÖLÄGE! och låg avgift!

TILLFÄLLE! Är du av den kräsna typen? Letar du efter lägenheten med alla rätt? Välkommen till den här ljusa gavellägenheten på populära Bryggeriholmen ett stenkast (bokstavligt talat) från vattnet och med ett läge utöver det vanliga. Här bor du/ni nära tåg och kommunikationer, nära centrum och härliga promenadstråk längs vattnet. Vill du njuta av lugnet i småstaden samtidigt som tåget tar dig till Stockholm på ca 40 minuter, ja då har du kommit rätt. Kort promenadavstånd till ny påkostad badplats och båtbrygga i närheten för dig som är båtintresserad. Den här ljusa gavellägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vita väggar, balkong ut mot vattnet med rogivande sjöutsikt mot Frösjön och helkaklat badrum. Varmt välkommen till Gnestas bästa läge!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall Välkomnande hall med ekparkett och plats för avhängning. Till vänster i hallen finns en klädkammare/förråd och rakt fram ser du vardagsrummet. Vardgsrum: Rymligt vardagsrum med öppen planlösning till köket och matplatsen, ekparkett och ljusa väggar. Generöst med ljusinsläpp bland annt från ett extra fönstr på gaveln som just den här bostaden har. Kök Ljust härligt kök med ekparkett, öppen planlösning till matplats, vardagsrum, utgång till balkong med utsikt mot Frösjön. Köksinredning med vita köksluckor samt generös förvaring. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis med ugn, spisfläkt samt diskmaskin och en arbetsbänk i oljad ek. Sovrum Ljust och trevligt sovrum med ekparkett, takfönster i snedtak som ger rikligt med ljusinsläpp samt garderober. Badrum Modernt och stilrent helkaklat duschrum och tvättstuga i kombination. Duschplats, wc, handdukstork, spegelskåp, förvaringsskåp, tvättmaskin och torktumlare med bänk och skåp ovan.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Bryggargränd 3A - Gnesta

  Kommun

  Gnesta

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2008

  Boarea

  56m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 2 (Våningsplan 2 av 2. ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Centralt

  Avgift

  3 117 kr/mån

  *Vill man ha fler kanaler än basutbudet får bostadsrättshavaren köpa till fler själv*

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  1 850 000 kr

  33 036 kr/m2

  B2 22/01 kl: 18:10 - 1 850 000 kr

  B1 22/01 kl: 17:09 - 1 800 000 kr

  B2 22/01 kl: 17:01 - 1 750 000 kr

  B1 22/01 kl: 16:29 - 1 700 000 kr

  B2 22/01 kl: 16:12 - 1 600 000 kr

  B1 22/01 kl: 14:38 - 1 575 000 kr

  Visa alla bud

  Ansvarig mäklare

  Linnéa Norén

  Fastighetsmäklare

  070-914 19 65

  linnea.noren@lansfast.se Läs mer om Linnéa

  Visning

  Är du intresserad?

  Bryggargränd 3A , Gnesta

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 56m2 Pris: 1 650 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  600 kr/månad

  Försäkring:

  200 kr

  Hushållsel:

  400 kr

  Personer i hushållet: 1

  Andel i föreningen:

  1,73375%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-12-11

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Bryggeriholmen 1

  Lägenhetsnummer:

  05-3025-1-335

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningens egendom omfattar fastigheten Gnesta 63:2 i Gnesta på Bryggeriholmen precis intill tågstation och centrum med adresserna 1 A-E, 3 A-C och 5 A-B. Husen färdigställdes år 2008 och omfattar 43 st bostadsrätter. Det finns 52 st parkeringsplatser som hyrs ut mot betalning. P-plats utan el-stolpe kostar 300 kr/mån och plats med el-stolpe kostar 500 kr/mån. Ingen kö nu (2018-01-18). Eftersom husen är relativt nya har inga större upprustningar eller renoveringar utförts. Föreningen har en 25-årig underhållsplan som är upprättad 2014 vilken uppdateras under åren. Enligt underhållsplanen finns inga kostnadskrävande åtgärder planerade under perioden 2017-2019. Den för år 2017 upprättade budgeten visade inte på något höjningsbehov enligt kassaflöde. Årsavgiften höjdes senast 2014 med 2,5 %. Inga planerade avgiftshöjningar kontrollerat med ordföranden (2018-01-18). I huskroppen med adress Bryggargränd 3 finns gemensamt cykelrum samt mindre barnvagnsrum. Föreningen lät installera solceller hösten 2017 för att på så sätt värma upp fastigheterna och spara pengar till föreningen på lång sikt. Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår styrelseansvar samt försäkring mot ohyra. För bostadsrättshavarna ingår även bostadsrättstillägg så de boende behöver bara teckna en hemförsäkring.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola