Furulundsvägen 19 C , Gnesta

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 52m2 Pris: 1 395 000 kr

Fin tvåa där bredband, tv och parkering ingår i avgften!

Tillfälle att förvärva denna ljusa och fina markplanslägenhet med öppen planlösning och egen altan med liten grästäppa intill. Låg månadsavgift där bredbad, tv och parkering ingår! Hela bostaden har genomgående vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt bostadsområde samtidigt som ni har närheten till Stockholms puls på endast ca 40 minuter med regionaltåg (promenadavstånd till tåget). I Gnesta finns närhet till badplats med sandstrand och brygga, utegym, gym, ett mindre centrum samt tre bra mataffärer. Välkommen att trivas på Furlundsvägen 19C !

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall: Välkommen in i hallen! Här möts ni av parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Precis innanför dörren finns det plats för hatthylla och skoställ. Extra förvaring finns i en garderob. Badrum: Intill hallen finns det rymliga badrummet med ljusgrå våtrumsmatta (bytt 2017 genom bostadsrättsföreningen) och kaklade väggar i vitt. Här finns duschhörna, wc och handfat med spegel ovan. Här finns också en tvättmaskin och det finns gott om plats för den som vill ha en torktumlare. Kök/vardagsrum: Kök och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till bostadens härliga altan. Köket består av vita skåpsluckor, går slitstark laminatbänkskiva och vitt väggkakel ovan. Plats för matbordet intill köksfönstret. Den maskinella utrustningen består av: - Kyl/frys - Spis - Spisfläkt - Varmluftsugn I den andra delen av rummet finns det gott om plats för soffan, soffbord och tv-möbel. Sovrum: Genom en smart skjutdörr når ni sovrummet som också har ekparkett och vitmålade väggar. Här finns plats förr dubbelsäng och byrå. Ljuset kommer in genom fönster i två väderstreck. Walk-in-closet: Intill sovrummet finns en rymlig och bra walk-in-closet med klädstång och gott om plats för att ha trådbackar, klädställning eller byrå. Städskåp finns. Parkettgolv och vita väggar.

Övriga utrymmen

Det finns ett bra förråd intill huskroppen i en förrådslänga.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Tv & internet från Telia ingår i avgiften. Fler kanaler går att köpa till genom Telia.

Uteplats/Balkong

Altan i trä med staket runt där solen finns under hela dagen på sommaren fram till tidig kväll. Plats för bord med tillhörande stolar och grill. Gräsmattan utanför får dispooneras av bostadrättshavaren och klipps av denne (gräsklippare fnns i soprummet tillsammans med fler trädgårdsredskap).

Bilplats

Parkeringsplats ingår i avgiften.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 21 Jan 13:00 - 13:45

  Mån 22 Jan 18:00 - 18:30

  Anmäl till visning

  Adress

  Furulundsvägen 19 C - Gnesta

  Kommun

  Gnesta

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2011

  Boarea

  52m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Biarea

  6m2

  Våning

  1 av 2 (Våningsplan 1 av 2. ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Centralt

  Avgift

  3 465 kr/mån

  Ansvarig mäklare

  Sanna Hägglund

  Fastighetsmäklare

  070-669 03 04

  sanna.hagglund@lansfast.se Läs mer om Sanna

  Visning

  Kom på visning!

  Öppen visning! Varmt välkommen

  2018-01-21 13:00:00 2018-01-21 13:45:00 40 Bostadsvisning Furulundsvägen 19 C , Gnesta 59,0482101521893, 59,0482101521893 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Hjärtligt välkomna på öppen visning

  2018-01-22 18:00:00 2018-01-22 18:30:00 40 Bostadsvisning Furulundsvägen 19 C , Gnesta 59,0482101521893, 59,0482101521893 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Furulundsvägen 19 C , Gnesta

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 52m2 Pris: 1 395 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  450 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr

  Hushållsel:

  350 kr

  Personer i hushållet: 2

  Andel i föreningen:

  3,218% och andel av årsavgiften är 3,22%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-20

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Boklok Vackerby Hage 2

  Lägenhetsnummer:

  19 C

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består av 4 flerbostadshus i två våningar med totalt 24 bostadsrätter. Det finns 29 stycken biluppställingsplatser på fastigheter varav 24 med motorvärmare. Till varje hus hör en separat förrådsbyggnad med ouppvärmda lägenhetsförråd. ABJ Boförvaltning AB är ekonomisk förvaltare.  Föreningens ekonomi:

  Under 2016 så gjordes en extra amortering om 400 000 kr då man samtidigt lade om två av fastighetslånen. Inga avgiftshöjningar är planerade för 2017 enligt ordförande 2017-01-18 men detta är något som styrelsen kan besluta om närsomhelst under året.  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Energikonsumtion:

  82 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola