Fågelbovägen 8, Nyköping

Bostadsrätt, 2 rok, 55,5m2 Pris: 995 000 kr - Budgivning pågår

Bekvämt boende med utmärkt läge och inglasad balkong!

Här erbjuds ett bekvämt boende på första plan i populärt område nära till centrumkärnan, strandpromenad och hamnen. En generös inglasad balkong som förlänger årets härliga årstider, modernt stilrent kök med matplats och ljuvligt ljusinsläpp är bara få av de tilltalande egenskaper som fås genom detta hem. Mycket väldisponerad och effektiv bostad om 55,5 kvm. Hallen känns välkomnande och härifrån nås samtliga rum. Sovrum med skjutdörrsgarderob och vardagsrum som är rymligt med access till balkongen. Utöver detta finns ett helkaklat duschrum. Utmärkt läge intill Fågelboparken med livsmedelbutik och busskommunikation runt hörnet, kort promenad till Storgatan med shopping och restauranger. För den aktiva är närheten till Rosvalla med idrottshallar, gym, bowling m.m helt klart uppskattat. Det är inte långt till hamnen med mysiga caféer, restauranger och den natursköna strandpromenaden längs med Stadsfjärden.

Rumsbeskrivning

Hall

Hall. Golv: klinkers/laminat. Väggar: målade. Avhängningsmöjligheter och förvaring i skåp. Lite längre in i hallen finns städskåp.

Kök

Kök. Golv: laminat. Väggar: tapet. Utrustning: spishäll, inbyggnadsugn, fläkt, kakel, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Plats för matbord.

Vardagsrum

Vardagsrum. Golv: laminat. Väggar: målade. Rymligt vardagsrum med fönster åt två håll och dörr som tar dig ut på den härliga inglasade balkongen.

Sovrum

Sovrum. Golv: laminat. Väggar: målade. Här finns plats för dubbelsäng och klädförvaring ges i den generösa och mycket praktiska skjutdörrsgarderoben.

Duschrum

Duschrum. Golv: klinkers. Väggar: kakel. Utrustning: toalett, dusch, tvättställ och handdukstork.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, matkällarförråd, vindsförråd och tvättstuga i angränsande fastighet.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1951

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Bredband. Leverantör: Com Hem.

Uteplats/Balkong

Balkong, inglasad, läge väster.

Bilplats

Fri parkering på gatorna i området.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Mån 27 Nov 18:00 - 18:30

Anmäl till visning

Adress

Fågelbovägen 8 - Nyköping

Kommun

Nyköping

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1951

Boarea

55,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 3 (Våningsplan 1 av 3. ) , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Fågelbo

Avgift

4 670 kr/mån

/bud

995 000 kr

17 928 kr/m2

Aktuellt bud

Budgivning pågår

950 000 kr

17 117 kr/m2

B1 20/11 kl: 10:45 - 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Victoria Englund

Registrerad fastighetsmäklare

Läs mer om Victoria Maila mig

Visning

Kom på visning!

Öppen visning men anmäl gärna ditt intresse - Varmt välkommen!

2017-11-27 18:00:00 2017-11-27 18:30:00 40 Bostadsvisning Fågelbovägen 8, Nyköping 58,7534542534543, 58,7534542534543 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Fågelbovägen 8, Nyköping

Bostadsrätt, 2 rok, 55,5m2 Pris: 995 000 kr - Budgivning pågår

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

335 kr/månad

Försäkring:

155 kr

Hushållsel:

180 kr

Personer i hushållet: 1

Andel i föreningen:

0% och andel av årsavgiften är 1,61401%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-06

Förening

Föreningens namn:

Brf Apeln

Lägenhetsnummer:

233535002-0028

Antal lägenheter:

54

Antal lokaler:

6

Information:

2015 - Fasadrenovering och golv i källarlokal 2014 - Byte av expansionskärl och åtgärder trappor 2012 - Takrenovering 2009 - Balkongrenovering 2007 - Stambyte 2006 - Säkerhetsdörrar och byte till 3-glas fönster

Energideklaration

Energikonsumtion:

169 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola