Riggargatan 2G , Nyköping

Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 82,6m2 Pris: 2 195 000 kr

Modernt och stilsäkert boende ett stenkast från Stadsfjärden!

Modernt och stilsäkert boende med optimal planlösning. På Brandholmen bor du med ett tilltalande läge endast ett stenkast från Stadsfjärden och havet! Bekvämt högst upp i hus med hiss. Här erbjuds välvalda ytskikt med vita väggar, smakfullt vitvaxat parkettgolv och ett fantastiskt ljusflöde. Bostaden disponeras idag som en fyra men kan efter önskemål göras om till en rymlig trea. Vardagsrum i kombination med kök som utgör bostadens centrala punkt, som gjort för sociala tillställningar med gott om plats för hela familjen. Generös balkong med sol större delen av dagen som vetter mot gården. Tre bra sovrum varav det större med fransk balkong. Vidare finns här ett rymligt badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, samt en gästtoalett. Kort och gott ett hem med alla rätt där inget lämnats åt slumpen! Livskvalité med närhet till natur och båtbryggor. Fin promenad- och cykelväg längs vattnet till centrum via hamnen med sommarcafé, restauranger, glassbarer, nattliv och små mysiga butiker. På Brandholmen finns Rosvalla Eventcenter med gym, idrottshallar, bowling, restauranger m.m. I närområdet finns förskolor och skolor för alla åldrar. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Hall. Golv: vitvaxat parkettgolv. Väggar: vitmålade. Via säkerhetsdörr tar du dig in i den välkomnande hallen med avhängningsmöjligheter i garderob till höger. Gästtoalett finns i direkt anslutning till hallen. Lite längre in i passage finns ett linneskåp, garderob och städskåp.

Toalett

Toalett. Golv: klinkers. Väggar: vitmålade. Utrustning: toalett och tvättställ.

Kök

Kök. Golv: vitvaxat parkettgolv. Väggar: vitmålade. Utrustning: spishäll, ugn, fläkt, kakel ovan diskbänk, kyl-fullhöjd, frys-fullhöjd och diskmaskin. Vitvarorna är från 2012 (Bosch) bortsett från diskmaskinen som är från 2017. Fläkt, Franke. Öppen, social och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum.

Vardagsrum

Vardagsrum. Golv: vitvaxat parkettgolv. Väggar: vitmålade. Fantastiskt ljusflöde via stora fönster. Härifrån tar du dig ut på den härliga balkongen med utsikt mot gården.

Sovrum

Sovrum. Golv: vitvaxat parkettgolv. Väggar: vitmålade. I rummet finns en garderob.

Sovrum

Sovrum. Golv: vitvaxat parkettgolv. Väggar: vitmålade. I rummet finns en garderob.

Sovrum

Sovrum. Golv: vitvaxat parkettgolv. Väggar: vitmålade. Det största sovrummet med två garderober, linneskåp och fransk balkong.

Badrum/tvätt

Badrum/tvätt. Golv: klinkers. Väggar: kakel. Utrustning: toalett, badkar, tvättställ, tvättmaskin (Bosch) och torktumlare (Bosch). Golvvärme.

Övriga utrymmen

I direkt anslutning till lägenheten på samma våningsplan finns ett bra förrådsutrymme. Vid huvudentrén finns barnvagnsrum och på gården två cykelförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2012

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Kabel-TV via Canal Digital. Fiber via Gästabudsstaden. Nätverksuttag finns i alla rum.

Uteplats/Balkong

Balkong

Bilplats

43 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö där det i dagsläget finns lediga platser. 150kr/mån för parkeringsplats utan elstope och 300kr/mån för parkeringsplats med elstolpe. Fria parkeringsplatser finns i området.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 28 Jan 11:45 - 12:15

  Tis 30 Jan 17:45 - 18:15

  Anmäl till visning

  Adress

  Riggargatan 2G - Nyköping

  Kommun

  Nyköping

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2012

  Boarea

  82,6m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Brandholmen

  Avgift

  4 583 kr/mån

  Pris

  2 195 000 kr

  26 574 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Victoria Englund

  Registrerad Fastighetsmäklare

  0707-85 25 71

  victoria.englund@lansfast.se Läs mer om Victoria

  Visning

  Kom på visning!

  Öppen visning - Varmt välkommen!

  2018-01-28 11:45:00 2018-01-28 12:15:00 40 Bostadsvisning Riggargatan 2G , Nyköping 58,7464019930288, 58,7464019930288 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Öppen visning - Varmt välkommen!

  2018-01-30 17:45:00 2018-01-30 18:15:00 40 Bostadsvisning Riggargatan 2G , Nyköping 58,7464019930288, 58,7464019930288 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Riggargatan 2G , Nyköping

  Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 82,6m2 Pris: 2 195 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  450 kr/månad

  Försäkring:

  200 kr

  Hushållsel:

  250 kr

  Personer i hushållet: 2

  Andel i föreningen:

  0% och andel av årsavgiften är 3,62599%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-01-17

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Nyköping Korvetten 8

  Lägenhetsnummer:

  233622001-1302G

  Antal lägenheter:

  43

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Korvetten 8 i Nyköpings kommun med adress Riggargatan 2 E-G. På fastigheten finns 3 byggnader.  Annat:

  Fastighetsservice, ekonomisk och teknisk förvaltning genom Riksbyggen.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola