Riggargatan 2G , Nyköping

Bostadsrätt, 4 rok, 82,6m2 Pris: 2 195 000 kr

Modernt och stilsäkert boende ett stenkast från Stadsfjärden!

Modernt och stilsäkert boende med optimal planlösning. På Brandholmen bor du med ett tilltalande läge endast ett stenkast från Stadsfjärden och havet! Bekvämt högst upp i hus med hiss. Här erbjuds välvalda ytskikt med vita väggar, smakfullt vitvaxat parkettgolv och ett fantastiskt ljusflöde. Vardagsrum i kombination med kök som utgör bostadens centrala punkt, som gjort för sociala tillställningar med gott om plats för hela familjen. Rymlig balkong med sol större delen av dagen som vetter mot gården. Tre bra sovrum varav det större med fransk balkong. Vidare finns här ett rymligt badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, samt en gästtoalett. Kort och gott ett hem med alla rätt där inget lämnats åt slumpen! Livskvalité med närhet till natur och båtbryggor. Fin promenad- och cykelväg längs vattnet till centrum via hamnen med sommarcafé, restauranger, glassbarer, nattliv och små mysiga butiker. På Brandholmen finns Rosvalla Eventcenter med gym, idrottshallar, bowling, restauranger m.m. I närområdet finns förskolor och skolor för alla åldrar. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Hall. Golv: vitvaxat parkettgolv. Väggar: vitmålade. Via säkerhetsdörr tar du dig in i den välkomnande hallen med avhängningsmöjligheter i garderob till höger. Gästtoalett finns i direkt anslutning till hallen. Lite längre in i passage finns ett linneskåp, garderob och städskåp.

Toalett

Toalett. Golv: klinkers. Väggar: vitmålade. Utrustning: toalett och tvättställ.

Kök

Kök. Golv: vitvaxat parkettgolv. Väggar: vitmålade. Utrustning: spishäll, ugn, fläkt, kakel ovan diskbänk, kyl-fullhöjd, frys-fullhöjd och diskmaskin. Vitvarorna är från 2012 (Bosch) bortsett från diskmaskinen som är från 2017. Fläkt, Franke. Öppen, social och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum.

Vardagsrum

Vardagsrum. Golv: vitvaxat parkettgolv. Väggar: vitmålade. Fantastiskt ljusflöde via stora fönster. Härifrån tar du dig ut på den härliga balkongen med utsikt mot gården.

Sovrum

Sovrum. Golv: vitvaxat parkettgolv. Väggar: vitmålade. I rummet finns en garderob.

Sovrum

Sovrum. Golv: vitvaxat parkettgolv. Väggar: vitmålade. I rummet finns en garderob.

Sovrum

Sovrum. Golv: vitvaxat parkettgolv. Väggar: vitmålade. Det största sovrummet med två garderober, linneskåp och fransk balkong.

Badrum/tvätt

Badrum/tvätt. Golv: klinkers. Väggar: kakel. Utrustning: toalett, badkar, tvättställ, tvättmaskin (Bosch) och torktumlare (Bosch). Golvvärme.

Övriga utrymmen

I direkt anslutning till lägenheten på samma våningsplan finns ett bra förrådsutrymme. Vid huvudentrén finns barnvagnsrum och på gården två cykelförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2012

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Kabel-TV via Canal Digital. Fiber via Gästabudsstaden. Nätverksuttag finns i alla rum.

Uteplats/Balkong

Balkong

Bilplats

43 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö där det i dagsläget finns lediga platser. 150kr/mån för parkeringsplats utan elstope och 300kr/mån för parkeringsplats med elstolpe. Fria parkeringsplatser finns i området.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 15:15 - 15:45

Anmäl till visning

Adress

Riggargatan 2G - Nyköping

Kommun

Nyköping

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2012

Boarea

82,6m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Brandholmen

Avgift

4 583 kr/mån

Pris

2 195 000 kr

26 574 kr/m2

Ansvarig mäklare

Victoria Englund

Registrerad fastighetsmäklare

Läs mer om Victoria Maila mig

Visning

Kom på visning!

Öppen visning men anmäl gärna ditt intresse - Varmt välkommen!

2017-11-19 15:15:00 2017-11-19 15:45:00 40 Bostadsvisning Riggargatan 2G , Nyköping 58,7464019930288, 58,7464019930288 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Riggargatan 2G , Nyköping

Bostadsrätt, 4 rok, 82,6m2 Pris: 2 195 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

450 kr/månad

Försäkring:

200 kr

Hushållsel:

250 kr

Personer i hushållet: 2

Andel i föreningen:

0% och andel av årsavgiften är 3,62599%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-17

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

BRF Nyköping Korvetten 8

Lägenhetsnummer:

233622001-1302G

Antal lägenheter:

43

Antal lokaler:

0

Information:

Föreningen äger fastigheten Korvetten 8 i Nyköpings kommun med adress Riggargatan 2 E-G. På fastigheten finns 3 byggnader.

Fastighetsservice, ekonomisk och teknisk förvaltning genom Riksbyggen.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola