Nybyggarvägen , Härad

Bostadsrättslägenhet, 5 rok, 111,2m2 Pris: 2 500 000 kr

Välkommen till Härad och ett tilltalande nyproducerat (Anebyhus) bostadsrättsradhus i souterräng med 3-4 sovrum och fina sällskapsytor. Tre härliga helkaklade badrum. Avskilt master bedroom och allrum innanför den stora terassen med Mälarutsikt. Genomgående vitlaserade ekgolv från Tarkett och golvvärme ingjutet i suterrängplan och entréplan. Egen parkering vid entrén. Båt- och badbrygga inom promenadavstånd. Bra kommunikationer till Strängnäs, även cykelvägar planeras inom nära framtid. Några minuter till E20 och ca 15 min till Resecentrum i Strängnäs med dubbelspår till Stockholm. Strängäsregionen växer så det knakar och Härad ligger även nära Kjula med logistikcentrum och mängder av nyetableringar.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Från entrén med parkeringsplats och uteplats kommer man in i hallen med plats för avhängning och 1 garderob. Till vänster fullt utrustat Ballingslöv kök med vitvaror från Bosch. Köket i vitt och med varmluftsugn, induktionshäll, köksfläkt, diskmaskin, microvågsugn samt kyl och frys i fullhöjd. Köket med öppen planlösning mot vardagsrum med fönster med utsikt mot Mälaren. Vardagsrummet går även att dela av om man önskar ytterligare ett sovrum. På entréplanet finns även helkaklat duschrum med handfat i kommod och spegelskåp från Svedbergs duschplats och WC samt frånluftsvärmeväxlare och tvättmaskin och torktumlare från Bosch. På övre plan finner du ett allrum med fönster mot den stora terrassen med Mälarutsikt. Masterbedroom och (klädkammare) "walk in closet" i anslutning. Sovrummet har även eget helkaklat duschrum med WC, handfat i kommod och spegelskåp allt från Svedbergs Suterrängplanet innehåller två sovrum varav det ena har utgång till trädgård mot ev. trädäck. Hall och ytterligare ett helkaklat duschrum med WC och handfat i kommod från Svedbergs och duschplats.

Övriga utrymmen

Det finns förråd ca 4 kvm

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

TV & Internet

Fiber Fiber

Uteplats/Balkong

Uteplats 1: Uteplats, läge sydväst vid entré Uteplats 2: Terrass, läge nordost med Mälarutsikt

Bilplats

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran vid entré

Härad - en idyllisk tätort i Strängnäs kommun Härad är en lugn och idyllisk ort som ligger ca 7 km väster om Strängnäs mycket nära E20. Här kan du vila ut från storstadsstressen och njuta av att ha naturen in på knuten med fina skogsområden och en vacker utsikt över Mälaren. I trakten finns också egen badplats och båtbrygga. En attraktiv pendlarort Orten har idag ca 500 invånare och en planering pågår för nybyggnad av ca 300 nya bostäder framöver. Med ett geografiskt bra läge är Härad en attraktiv pendlarort som gör det möjligt att bo i en härlig lantlig miljö och samtidigt arbeta på annan ort. Närheten till Kjulas snabbväxande logistikområde är också positivt för Härad eftersom många arbetstillfällen kommer att skapas här. Med bil tar det dig 15 minuter till Strängnäs som ligger 7 km från Härad och med buss 12 minuter till Strängnäs resecentrum. Andra större städer som finns i närheten är Eskilstuna 2.6 mil, Södertälje 5,1 mil och Stockholm 8,7 mil. I Härad finns en jaktskytteklubb, idrottsförening, närhet till hästanläggning och för golfintresserade en 18-håls golfbana 8,8 km bort. En ort med historia Orten är rikt på fornminnen och här kan du till exempel hitta runristningar och lämningar efter murar som förmodligen tillhört fornborgar från tidig medeltid. Inte långt från Härad ligger Sörfjärdens naturreservat som är känt för en mycket rik fågelfauna. Närhet till barnomsorg Äppellundens förskola har 5 avdelningar som har verksamhet för barn i åldrarna 1 - 5 år. Förskolans profil är naturförskola och använder sig av naturen i verksamheten, både inomhus och utomhus. Bra förbindelser till större orter Orten har bra bussförbindelser till Eskilstuna och Strängnäs och ett nybyggt resecentrum där tågtrafiken tar dig till både Eskilstuna (18 minuter), Södertälje (30 minuter) och Stockholm (50 minuter). Just nu byggs dubbelspår mellan Strängnäs och Härad för att öka kapaciteten med ökad turtäthet och förbättrad punktlighet för resenärerna. Strängnäs kommun planerar också ett sammanhängande gång- och cykelstråk mellan Härad och Strängnäs som kan bidra till att fler väljer att gå och cykla längs sträckan.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Nybyggarvägen - Härad

  Kommun

  Strängnäs

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017

  Boarea

  111,2m2

  Rum

  5 rok varav 3 sovrum

  Område

  Härad

  Avgift

  5 255 kr/mån

  Pris

  2 500 000 kr

  22 482 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Karin Larsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0702-442221

  karin.larsson@lansfast.se Läs mer om Karin

  Visning

  Är du intresserad?

  Nybyggarvägen , Härad

  Bostadsrättslägenhet, 5 rok, 111,2m2 Pris: 2 500 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning suterrängplan

  Planlösning entréplan

  Planlösning övre plan

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  3,8462% och andel av årsavgiften är 3,8462%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  Isolerglasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Näsbyholm Härad 1

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola